Starija ne mora biti i bolja.
Mi smo imali ženu cca 50 g pa se nije pokazalo najboljim rješenjem. Nema veze ako savršeno kuha i ti ne trebaš kuhati. Bitnije je cijeli njen odons prema djetetu.
Npr. kakve igrice zna za igranje, kako će izgledati njihove šetnje. Pitaj na koji način misli rješavati probleme kod odbijanja hrane...
Bitno je da ti dijete bude uredno - premotano na vrijeme, dobro očišćeno od kakača, čistog ličeka, sa redom u obrocima i spavanjem. Pitaj OBAVEZNO što ćete kad će dijete biti bolesno.
Nama se teta na početku činila super - dobra glumica. Makar odmah mi je bilo čudno zašto kad smo mi prisutni ne sjedne s Dorom i ne započne neku igru, zašto je ne premata. A ispalo je da ima problema s prematanjem jer ne zna kako umiriti Doricu kod prematanja, igranje - nije imala mašte... i tako s vremenom smo došli do toga da su igračke bile po cijeloj dnevnoj, papuče je ostavlja u kindaču, kad je bila Dora prehlađena nije joj željela obrisati nosić...
Mijenjali smo tetu prije 2 tjedna i sad smo zadovoljni. Dora već 4 dana kaka na kahlicu, ne treba dudu za podnevno spavanje... I što je najbolje svi se slažemo.
Treba paziti na svaki detalj i ponašanje!