DaCitiraj:
mara (napisa):
U novom izdanju bit će još jedno poznato lišce
Kod "Bebe i djeca"?
Printable View
DaCitiraj:
mara (napisa):
U novom izdanju bit će još jedno poznato lišce
Kod "Bebe i djeca"?
super ste drustvo :preskaceuze: , veselim se kad cemo vam se aktivno pridruziti :D, a recite cure, jel ima kakav izvadak od Pejicke ili tablica koju ste mozda stavili tu negdje prije nego sto ju uspijemo nabaviti u redizajniranom obliku? Da malo vidimo cisto uvertire radi...savjetujete li mi nesto ciljano da procitamo?
Inace, nasle smo text Dohrana i to procitali kao i nekoliko duuugackih postova jedne vrijedne rodice koja je puno toga napisala....
asha, ja mislim da ječam ipak ne. Zar nije bilo govora da su to kasnije promijenili jer ima glutena? Ili možda misle da je dobro početi s glutenom dok bebe još puno doje?
Ja sam Lei dala gluten s nekih 8 mj i9 tako ću i Lani
Ovo sam vec cula, da je bolje poceti s glutenom dok bebe jos dosta doje, ali sa 6 mjeseci mi se cini ipak malo prerano.Citiraj:
Ili možda misle da je dobro početi s glutenom dok bebe još puno doje?
I meni. Iako sam u zadnje vrijeme čula i takve info.
Ali ja ću sigurno čekati do barem 8
I mi smo nedavno počeli s dohranom. Pedijatar mi je savjetovao da počnemo s jabukom, kruškom, bananom. Napravila sam kašice od jabuke i kruške i P. je papao, ali bananu mu još ne namjeravam davati. A da ipak pokušam sa žitaricama? :/ Imam doma i slatku i integralnu rižu. (K. sam također dohranu počela s voćem, jer sam pratila tablice koje nam je dao pedijatar, ali smatram da se ne treba toga strogo držati. Bolje je pratiti djetetov ritam.) Zasada ne dajem P. piti vodu nego samo ciki iza obroka, kojega jede u vrijeme ručka. Eh, danas bi na meniju mogla biti riža! :)