-
ivana77 doktor Dumić radi, potrebno zvati subotom na br. 01 6116453.
I ja planiram do doktora, međutim muči me što da kažem svojoj curki zašto idemo, ne bi htjela da se ona
osjeća loše iz bilo kojeg razloga a vezano za taj pregeld, i zanima me konkretno kako točno taj pregled izgleda, samo razgovor ili ima i nekakvog skidanja?
-
Pregled uvijek, bar prvi uključuje skidanje do gaćica. Bar je takvo moje iskustvo. I onda pregleda ruke, noge, tijelo, kralježnicu....
-
Hvala na obavijesti.Najprije ću pokušati na Rebru kod dr.Rojnić jer sam čula sa foruma da je jako dobra.Ako se dugo čeka onda ću otići privatno. I moja curica je mala.Imat će 9 godina za koji dan ali sam joj objasnila da ćemo ići kod dr. i da će možda morati piti tablete kao mama( i ja imam problema sa štitnjačom i pijem euthyrox).Sada ću morati provjeriti i mlađoj kćerki štitnjaču jer pretpostavljam da je genetski. Samo lijepo objasni djevojčici da će dr. pregledati.Nemojte joj lagati jer Vam dijete više neće vjerovati. <3
-
Zdravo,
Molim Vas za jednu informaciju. Nisam iz Hrvatske.
Koi doktor na Klinika za pedijatrija, zavod za endokrinologija pri Rebro radi sa decom sa kongenitalna andrenala hiperplazija KAH? Ili dajte neka preporuka za doktor koj radi privatno u Zagrebu.
Pozdrav
-
Molim info. Da li se kod dr.Dumica mogu raditi i pretrage tipa hormona kod preuranjenog p.?ako ne,gdje se mogu napraviti u zg i os,da li su potrebne narudbe i koliko se ceka na red i nalaz?
-
a što kad je u pitanu samo pojačana dlakavost? čini mi se da je bitno jače sad nakon ljeta (6,5 godina). ruke i noge. ostalo ne. strah me da nisu nki podivljali homoni. slala sam mail dr. kutlić, ali nisam dobila odgovor
-
liste čekanja na Rebru su užasne, mi smo kod dr. Rojnić bile početkom devetog mjeseca, veli kontroa za dva mjeseca. pedijatar nas naruči preko centralnog naručivanja i dobijemo termin u veljači 2015.???
Ima li tko iskustva s tim naručivanjem, ima li smisla da dosađujem na mail ili telefon? :)
-
Evo i mi otkrili prije par dana da nasa cura 6 g i 10 mj dobila par stidnih dlaka...bili nedavno na pretragama za mjehur pa kad je doktorica vidjela rekla da moramo na pretrage kod endokrinologa...vidim da su neki imali slicne situacije pa me zanima kako je dalje bilo nakon pregleda, terapija neka?