Citiraj:
makka prvotno napisa
cure, ovo moram obavezno probat, u dosluhu s MM, i to ovaj tjedan, jer se bliži spolonosni pregled, nadam se, pa javim rezultate!!! :lol: :lol:Citiraj:
pale prvotno napisa
Printable View
Citiraj:
makka prvotno napisa
cure, ovo moram obavezno probat, u dosluhu s MM, i to ovaj tjedan, jer se bliži spolonosni pregled, nadam se, pa javim rezultate!!! :lol: :lol:Citiraj:
pale prvotno napisa
:lol:Citiraj:
vendela prvotno napisa
a kaj ak se počešem po nosu i sjednem na žlicu? :?
mamuška prvotno napisa
pitam ozbiljno!!! :evil:
:lol: :lol:
khm, khm, to bi već bio medicinski problem.Citiraj:
mamuška prvotno napisa
U prilog svim tim nebulozama ide to da su im šanse za točnu prognozu prilično visoke,
mislim fifti - fifti nije loš omjer :mrgreen:
Meni su rekli da ako vidim nešto ružno ne smijem se uhvatiti za trbuh jer će mi beba bit ružna (a kako beba uopće može bit ružna?!). :roll:
E da, i ako nešto poželim i uhvatim se za neki dio tijela (slučajno) onda će mi dijete imat na tom mjestu kao biljeg u obliku te moje želje. Moja frendica ima biljeg u obliku školjke i navodno su se njenoj mami jako jele školjke u trudnoći.
Pa onda ces ili imati malog dvospolca ili cae rodit aliena :lol: :mrgreen: :lol:Citiraj:
mamuška prvotno napisa
dobro da joj se nije jela teletina :lol:
sad sam se sjetila jedne 'ozbiljne' gatalice, kad sam imala nekih deset godina...za sada je na svima koji imaju djecu potvrđena.
uzmete čašu, do pola je napunite vodom. zatim svoj vjenčani prsten zavežete na končić i držite mirno odozgo, tako da prsten u čaši visi par cm iznad vode. ruka se treba sasvim smiriti i onda počinje..... "sam od sebe" prsten će udarati po čaši s jedne na drugu stranu (mislim da je to sin), ili raditi krugove po čaši bez udaranja (mislim da je to za kćer). kad se prsten smiri pa nastavi ponovno, na ovaj ili onaj način, znači drugo dijete...pa treće, itd, dok se ne smiri.
nisam vještica , haha, to sam radila ko klinka, i znam da je uvijek 'upalilo' na ženama koje već imaju djecu (uvijek im pokazalo stvarno stanje). iako inače nisam 'pušioničar' gatalica, ajde ako će vam se dati baš probajte. pa javite. fore radi :P
ps.meni je gatalica kad sam bila klinka prognozirala dva sina...evo sad čekam prvog :)
MGrubi prvotno napisa
znači, i ovo moram probat idući tjedan... :DCitiraj:
k2007 prvotno napisa
a ako trudnica dobije bubuljice (od hormona naravno) i lice joj se "proružni" to je curica,
jer kao- ukrala je maminu ljepotu :? :lol: :lol: :lol:
Ovu gatalicu s končićem sam i ja radila, samo što su meni rekli da se to radi iznad zapešća, a ne čaše s vodom.
Uglavnom, ispalo mi je da će mi prvo dijete bit sin a drugo kćer. I eto, prvo dijete - sin.
jooooj, to sam čula.... :lol: :lol: meni se ten baš pročistio...mali baš i neće biti neki ljepotan, ha? :lol:Citiraj:
ivaa prvotno napisa
meni je lice koma, a vjerovatno je curica u buši (kaže doktor), mora da će biti princeza :mrgreen:
a ako bude dečko- biti će metroseksualac (i ličiti će na Luku Nižetić) :lol:
onda ja rađam dvospolca sigurno, jer mi je lice malo prištavo, malo čisto :tele:Citiraj:
vendela prvotno napisa
u prvoj trudnoci sam bila na krstenju na Klisu i naravno da se sluzila janjetina, ja sam je normalno jela i svi su odmah rekli da je decko, jer trudnioce koje nose decke mogu jesti janjetinu, a one s curama ne mogu je ni smisliti.
e da bio je decko, ali to sam znala i prije njih :mrgreen:
ili ce biti TeletabisCitiraj:
mamuška prvotno napisa
Njima spol nije odredjen , oni su unisex :lol: :lol: :lol: :lol:
ja nemogu jesti nikakvo meso osim suhomesnatih proizvoda, kaj to znači??? :shock:
:lol: ( :cry: ) :lol:Citiraj:
vendela prvotno napisa
Mamuska i samoj mi je tako
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
onda ja nikad u životu neću roditi dečka!!!Citiraj:
spajalica prvotno napisa
ili da nakon par curica ipak žrtvujem jednog janjića :? :mrgreen:
Ja nikada nisam mogla smislit janjetinu,
imam dečka :P
ajooooooooj, ubi nam zadnju nadu... :lol:Citiraj:
makka prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
mamuška prvotno napisa
A ja cu onda imat cjelu nogometnu momcad i dve rezerve, obozavam janjetinu :mljac: :mljac: :mljac:
sudeći po svemu do sada napislanom na ovom zanimljivom i nadasve inspirativnom topica, zaključila sam slijedeće
roditi ću : CURU ILI DEČKA- ako bude sreće,
ako ne-
onda aliana ili teletubbisa (nadamse da neće biti TINKI VINKI- on mi je nekako bez veze :mrgreen: )
:tele: :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.... :*Citiraj:
ivaa prvotno napisa
[quote="ivaa"]sudeći po svemu do sada napislanom na ovom zanimljivom i nadasve inspirativnom topica, zaključila sam slijedeće
roditi ću : CURU ILI DEČKA- ako bude sreće,
ako ne-
onda aliana ili teletabisa :mrgreen: )[/quote
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj i zelja ce ti se ispunit
tc, tc, tc, tc...
nasmijah se od srca.
A sad mi je jasnije SVE !Citiraj:
ivaa prvotno napisa
To tako znaci ide Zrtvujes janje pa je decko" :?
P onda bi MD trebo imat vec cjelu brigadu sinova :mrgreen:
Bavi se uzgojem ovcica a time i janjica!
i ja kod gina na UZV-u prekrižim noge....dolje na zglobovima... :lol: :lol: :lol: al mi nikad niš ne kaže....Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Meni su rekli da ne smijem ruke iznad glave držat....onak dok ležim da ne ugušim bebu..... :lol: :lol:
meni janjetina smrdi....a dečko je.... :lol: :lol: ...a prije sam je obožavalaCitiraj:
spajalica prvotno napisa
evo još jednog bisera....za vrijeme babinja (40 dana) se ne smije kupat i prat kosa..... :lol: :lol: :lol:
oduvijek me zanimalo - kad trudnica "mora jesti za dvoje" (ps.moj tata još nije odustao i spominje to za svaki obrok), što ona koja nosi blizance, ili trojčeke...? :shock: :lol:
pa za dupliće i trojčeke mora pojest bar jedno janje dnevno 8)
evo još nekoliko bisera:
- bebi u kolica treba stavit češnjak da tjera vještice
- ak' ne rigas i nemas prave mucnine, nije se beba primila
- ako imaš lineu nigru do pupka žensko je, ako jide i iznad pupka muško jeje...(ja je imam i ide skroz do sisa :))
- staviti pod jedan jastuk na stolicu nož, a pod drugi škare i dati trudnici da odabere na koji će jastuk sjesti; ako odabere ovaj pod kojim je nož - bit će muško, škare - žensko
- ak se mama u trudnoci puno smije bit ce zivo dijete, ak je sva natmurena bit ce mali cendravac
- onaj dan u tjednu kad ste prvi put osjetili bebu je dan na koji cete se porodit
ja se brinem oće bit m, ž ili dvospolac, a zapravo nisam ni trudna!!! :lol:Citiraj:
(maša) prvotno napisa
eto vidiš...bezveze se brineš :lol: :lol: :lol:Citiraj:
mamuška prvotno napisa