da ali muškima je lakše jer oni piške stojećki
žena se ipak nekako mora nagnuti,sila teža plus puna crijeva .....
koliko puta ja odem na wc po jednom ,a obavim oba posla....
Printable View
da ali muškima je lakše jer oni piške stojećki
žena se ipak nekako mora nagnuti,sila teža plus puna crijeva .....
koliko puta ja odem na wc po jednom ,a obavim oba posla....
i eto ti originalnog hrvatskog proizvoda svjetskog glasa.
a andora se vozi doma u rolsiću 8)
foška i švrćo, i MM sjedne na školjku i rekao je da mu je to palo na pamet još davno dok je ljeti nosio kratke hlače pa mu je prskalo po nogama kad je pišao stojećki. Tak da mu se nije sviđala ideja da poprska vlastite noge i sve okolo što mnogo muškaraca i radi (samo valjda ne skuže dok imaju duge hlače). A sjesti na školjku nije neka mudrost i ne vidim zašto bi ilo sramotno. Recimo moj brat to ne radi i uvijek sam se načistila školjke i poda oko školjke zbog njega. Sada napokon ne moram jer imam urednog muža.
:!: hihiCitiraj:
Foška prvotno napisa
drugačija je anatomija.Citiraj:
mendula prvotno napisa
to i nije predviđeno da se stavlja doma već u javnim prostorima, kako ti to sve što si nabrojala ("hlače, pothlače, hulahopke, bodije, tople gaće, gaćice i sve ostale"), a nakupi se oko bedara... ne dodiruje prljavu dasku.
Ja svog naučila i to je najbolje rješenje. Malo se naćkao, a kad mu je dosadilo stalno čistiti školjku (po načelu "tko prlja, nek i čisti), prihvatio. Školjka čista, a rijeđe ju čistim i ne smrdi.Citiraj:
makka prvotno napisa
Ti muškići kao da se boje da će piškenjem na sjedećki stradati njihova muškost :roll: :lol: .
Ja to ne bih u svojoj kući
Ni ja nebi ni muski ni zenski :mrgreen: ak nemre pogodit ugradite im jos jednu kadu :lol: mi smo na pocetku imali problem zapisavanja ali smo brzo iskorijenili :mrgreen: kad god sam nasla zapisano uzela bih papir napisala OPREZ ZAPISANO i ostavila na skoljci i nebi dirala nista dok nevidi na pocetku je shvacao kao provokaciju
ali ubrzo je i poceo čistiti iza sebe čim bi zapisao i obrisao bi ;)
O mi imamo takav "problem".Citiraj:
slava prvotno napisa
A još uvijek smo na spuštanju daske (i poklopca) nakon obavljene nužde. :roll:
Sve mi se čini da uz sebe imam nepopravljivog zapišavača, al kad se sjetim nekih svojih "propusta", koje na svu sreću on "odradi" za mene, čini mi se da smo ipak dobra kombinacija :mrgreen: .
Moj ne zapišava školjku - precizno cilja.
Ali je bio oduševljen kada je došao od frenda koji je nedavno uredio stan - s vrata mi je rekao: "IMA PISOAR!!!""
I to s takvim oduševljenjem da bih mu ga kupila odmah da ga imam gdje staviti...