:lol:Citiraj:
A jadan Kaleb je bio tako zbunjen kad sam ja pričala, svako malo se šokirano okretao prema meni i pipao mi lice ručicama, da se uvjeri jesam li uz njega, a ne u onoj kutiji ispred
Printable View
:lol:Citiraj:
A jadan Kaleb je bio tako zbunjen kad sam ja pričala, svako malo se šokirano okretao prema meni i pipao mi lice ručicama, da se uvjeri jesam li uz njega, a ne u onoj kutiji ispred
jesemu max tv.
dizao se i propustila prilog :evil:
Ja sjedim na "kavi" s frendicom prije posla i vidim ja na tv-u Niku i Timoteja. Nažalost, nisam čula o čemu su cure pričale, jer je u kafiću svirala muzika a tv bio stišan, samo sam vidjela prekrasne mame i bebe.
Žao mi je i što nisam čula o čemu se priča. :( .
Ja gledala slučajno i prepoznam prvo Kaleba (mali maneken :heart: ) i oonda svatih da su to Rode na dijelu! Svaka čast cure, jako vas je lijepo bilo vidjeti! :D
A jao Luna, do kad ti radi TD? Mi čekamo, čekamo :cekam:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
(btw, naravno i mi smo prespavali, a htjela sam se ustati kad i mm pa da gledam, ali se jutros više nisam mogla sjetiti zašto pa sam ponovo zaspala...)
:cekam:Citiraj:
roko006 prvotno napisa
Svaka čast cure, super prilog!
:cekam:
:raspa:
:coffee:
:raspa:
Evo, pročitala sam pismo majci i med.sestri. moram priznati da su mi navrle suze.
sestra mi mora roditi u merkuru za 2 mjeseca i veli mi da tamo nema rooming in. Koja je to svinjarija!
a možda se nešt i promijeni do tad! :)
:raspa: :coffee: :raspa: :zijev:
Luna, hoće li taj muž :mrgreen:
Hm, kaskam. Moje prvo snimanje na DVD je proteklo uspješno. A sad da to još na net utirat znam :lol: e, to je za mene ipak previše. Muž ošo na teren. ....
Možete mi samo vjerovat da su bili dirljivi, lijepi, iskreni, topli :heart:
apri, a to je snimano prije mjesec dana!
makita, probaj na www.youtube.com
Cure, na žalost još ćete se trebati strpiti, dobila sam jučer navečer jedan ultrahitanmegavelik prijevod i MD nije mogao staviti snimku na net jer sam ja cijelo vrijeme radila na kompu. Čim stignemo, stavit će. Jbg.
Ma znam ja za taj tu bi ju :lol:Citiraj:
Jelka prvotno napisa
Nego, na poslu sam, MM mi je na terenu, tako da za moj komp neću sjest prije 9 il 10 navečer, pa još to nisam nikad ni probala, pa mi je koma nešto obećat, a naći će se neki maher u međuvremenu i ko od šale riješit stvar...al ako ne bude do večeras nitko stavio, ja bi mogla malo tamo pronjuškat :smaljić koji njuši tu bi ju:
Njušila ja malo na poslu tubija.
Pogledajte ovo
http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
Molim moderatore ako je neprihvatljivo :/ da brišu, ja nisam mogla odolit :lol:
:sick:
OT: Anita, avatar je :zaljubljen: Ak'smijem pitati, u kojem si to programu napravila?
OT, ima Merkur rooming in.Citiraj:
Riana prvotno napisa
Hvala na komplimentu. :love:Citiraj:
roko006 prvotno napisa
U photoshopu sam ga napravila.
:cekam: link...
kaj još uvijek ništa? :cekam:
Ima video na:
http://www.rtl.hr/vijesti/prikaz/9095/
Prilog koji zapocinje s tako slatkom bebicom..ma naprosto moras pogledat do kraja.
A to da jos uvijek razdvajaju mame od beba,meni je to nezamislivo..
Vi cure koje ste to prosle.. :naklon:
Apsolutno podrzavam akciju,bravo Rode! :heart:
tko zna,mozda se sljedecu bebu odlucim rodit u Cro..
A di je ono s DJH?
Ovo je malena slikica a ne mogu je povećati.
Jooj prilog je stvarno fantastičan. :D , a mala Jana je prekrasna :heart:
prekrasno :love:
prilog je prekrasan, a i mala Jana :love:
preslatko :love: ... a tko su mama i beba, forumašice?
i gdje je prilog s DJH?!
baš je lijep prilog! a malena jana :heart:
miha mislim da su to jelka i jana.
i da! što je sa DJH?
Prilog je super, a naša frendica Jana je preslatka! :heart:
To su Jelka i Jana. A gdje je prilog o kojem ste vi pričali sa Lunom Rocco i još jednom curom? Jel je ovo nekakav izrezan?
Moj kompić doma u kombinaciji sa mnom je loša/nedobitna kombinacija. Probala bi na poslu, al ne ide(čitaj-ovih dana imamo nadzor skoro stalno, a nemam baš odriješena ruke da mogu to obavit sa kolegom koji se kuži). Ja ću dat sve od sebe, al nemojte mi štopat vrijeme pliiiiz