Citiraj:
snorki prvotno napisa
novi izvjestaj :mrgreen:
nema nikakvog pomaka. Ona i dalje piski u stramplice, hlace, sorc... i nikada nam jos nije rekla da ce piskit :(
sada nece ni u wc. Jutros je mm odveo, a ona pocela plakat :( Sa tutom je jos gore.
u aprilu garant nece moci u vrtic, jer jos ima pelene. Pa valjda ce se do septembra naucit.
Ja cu je jos ovako drzat 3-4 dana, pa ako ne bude nikakvog pomaka, vracam joj pelenu :(
Ovdje sam stala sa čitanjem topica..pa da se nadovežem:
Kod nas je bila slična, da ne kažem ista, situacija. Zapilila sam dijete pitanjima hoće li piškiti, kakati bla bla...uglavnom posljedica je sljedeća: za 10 dana ima 3 godine. Najavljuje sve svoje potrebe (piškenje, kakanje) čak i trpi i govori: Jooooooj, piški mi se jako!!! ALI, NEĆE PIŠKITI, KAKATI NITI U TUTICU NITI NA ŠKOLJKU. Jednostavno, ja sam kriva.
I sad...ima pelene-gaćice (ako poželi piškiti, skine ih ko gaćice). Ponekad ga pitam da li bi rađe...odgovor je: NE!
I ostavila sam ga...i rekla sam sama sebi: Znam da pelene neće nositi do puberteta. :mrgreen:
Kad i zadnji klinac u vrtićkoj grupi skine pelene, skinut će i on. :)
I moj savjet: Snorki, znam da ti se žuri, ali mislim da radiš krivo. Edi će ti se početi (i već je) inatiti. A onda ništa od gaćica.