ja nisam uspjela pogledati, dajte jubitu!!!
Printable View
ja nisam uspjela pogledati, dajte jubitu!!!
ak se Luna smiluje :mrgreen:
super ste bile! mala di sjedi na kauču pored tebe je baš fora ispala.
a, ljudi, kuhinjaaaa, ko u salonu, sve uredno, da vidiš moje pretrpane kredence
MM skočio da nije istina da piše na kašicama s govedinom da idu od 5. meseca :roll:, da teta samo negativistički potpaljuje prilog
hahahah bilo je spremanje kad sam skuzila da dolazi TV. i dobro da sam sredila kuhinju jer su me trazili da "demonstriram kuhanje Leinog rucka".
svasta pise na etiketama. npr. na pojedinim zitaricama pise da se s 4mj. radi sa vodom ili adaptiranim, a od 6. sa kravljim mlijekom :shock:
samo sto je ispalo da je to u skladu sa zakonom, a mene zanima sta stvarno postoji zakon u kojem pise "brokula od 7. mjeseca" npr. mislim, cemu tablica dohrane kada po zakonu djetetu mozes davati sve i svasta vec sa 5mj. :roll:
Gledala sam na poslu, al' mi je blokao ton nakon dva sekunda. Lea je preslatka, kako je samo porasla :heart:
Ma trebalo bi raditi što više priloga ovakvih i sličnih da se malo popravi svijest i da se nove mame educiraju. Jer istina je da žena nema gdje saznati prave informacije i onda gleda te bočice na kojima piše od 4mj. i vjeruje da je to onda i dobro i najbolje. Ipak tv svi gledaju i ako bude više takvih priloga mislim da će se i opća svijest o tome početi mijenjati.
Meni je npr. mm donio sok od jabuke jer na njemu piše od 4mj. i sad se čudom čudi zašto ja to neću dati Niki kad na njemu piše da može. Dakle, to je to - pučanstvu fali pravih informacija.
cure bile ste super...odličan prilog :*
Oko 15.4. stavljam prilog. :mrgreen:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Zafrkavam se (uopće ne bum poletil). Stavila bih odmah da znam. Ovako, pogađate, opet čekamo mog sustanara, priležnika, oca djeteta. :P
:lol:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
Tko čeka, taj dočeka 8)
http://www.youtube.com/watch?v=jh8dvIryrHM
cure odlične ste bile
a slatka les na kauču... :heart:
les=lea
kasno je, idem spat
Leica :heart:
Super ste bile. Lijepa vam je kuhinja
wow!! :bouncing: :naklon:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
(zaboravih ti reci...jel mi sprzis :treptrep:)
Hau jes nou. :)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Joj, prekrasne ste bile :heart:
Malo me je nervirala ona kojoj je sve po pravilniku, ali prilog mi se bas svidio.
je, ali ja je nisam tako skuzila...mislim da je ona odgovarala na to "roditelji su zbunjeni", na dobne skupine, ne na sastav, kao, pa mora pisat 4, 5, 9, god. jer je pravilnik takav. a ja sumnjam da zakon sadrzi odredbu brokula od 5.mj. grasak od 6....itd
leonisa - super frizura
a malena je mrak! 8)
Napokon sam vidjela kako Emily izgleda...spojila ton sa slikom :*
a mala Lea je preslatka :heart: