a ja "kasna berba" 74-te.. :mrgreen:
Printable View
a ja "kasna berba" 74-te.. :mrgreen:
Onda i ja spadam među starije, samo ja sam rano počela (oćito mi se jako "žurilo"), a Vama je krajne vrijeme da ........
Pusa maloj točkici Emici i svim bubanima.
:? E, da zaboravila sam Vas pitati što treba uključiti kad tuđi citat stavite . onako u "prozorčić"?
Baci pogled u desni gornji ugao gdje piše Quote...
Citiraj:
Baci pogled u desni gornji ugao gdje piše Quote...
ako je uspjelo
:D huraa ja uspjela , a tebi punooo.. hvala, sad znam još nešto novo(ipak nisam ja još tako "stara")
u koju ja skupinu spadam...slatko mlado grožđe :mrgreen: 82-eCitiraj:
loonalee prvotno napisa
pepa23 dobrodošla!
~~~~~~~~~~~~ malenom da brzo ozdravi!
Točkastoj ljepotici :*
Hvala cure na odgovorima .Danas je malo bolje po pitanju hrane ipak je nešto pojeo :D Sada kada dođe tata krećemo za stol pa budemo vidjeli :x Inače one kapsule za obnovu crijevne flore dajemo u sokiću.Problem ja u tome što maleni uzima puno toga :antibiotici 2x dnevno ,sirup za iskašljavanje 2-3x ,sirup za apetit 2x dnevno te fiziološka u nos 3x dnevno :shock:
oo jadan micek!!!!Puno puno :*Citiraj:
pepa23 prvotno napisa
a da mu izbacis sirup za apetit bar dok se ne rijesi antibiotika?Citiraj:
pepa23 prvotno napisa
apetit sigurno nece imati dok god pije ljekove pa neznam koliko ima smisla da jos i to pije ;)
ja bi bila proljetna trudnica 2012!!! :mrgreen:
KOZLICARIMA ZELIMO DA KOZICE STO PRIJE ODU!
loona, drago nam je sto te vidimo na "onom forumu"!! :D
a ko' tebe pita :lol:Citiraj:
bucka prvotno napisa
loona :raspa:
ovo je i meni palo na pamet...Citiraj:
Veronik prvotno napisa
Pastirima, neka kozice čim prije odu ~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima šaljem pozdrav :*
[quote] u koju ja skupinu spadam...slatko mlado grožđe 82-e
Romina blago tebi !
:P nije valjda da sam ja najmlađa :/
Sta se zalis :P
Evo, ja sam starija, ali se osjecam mladjom 8)
:mrgreen: a kad svi o tome toliko pričaju, pa da vidim!Citiraj:
bucka prvotno napisa
kako da ovo protumačim? :mrgreen:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
ne žali se!!! :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Najmlađa-najslađa! :*Citiraj:
Romina prvotno napisa
m je naučio brojati do deset. To ide ovako: jeee, daaa, tiii, čeee, pet, šeee, seee, ooo, deee, deee (zadnji "deset!" onak uzvikne jer je sretan kaj je došao do kraja).
:shock: :shock: :shock:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
Kako su vaša djeca napredna!! Lena koristi padeže i spaja više od tri riječi, Matija zna brojati do 10! Novi zna slova, Lara zna pjevati Zeko i potočić...a moja Vita je još na razini - KMMMMM!!!!!
Joooj Loona!! :lol: Zato Vita izvlači kuverte u nagradnim igrama!
Znaš kak je M naučio brojati...?? 2x dnevno već skoro pola godine dobiva lijek putem Babyhalera pa brojimo 10 udaha...
PotpisujemCitiraj:
loonalee prvotno napisa
jedva čekam da krenešCitiraj:
loonalee prvotno napisa
malo će sačekati jer sam u totalnoj panici s poslom...a nisam se uspjela odhrvati nagonu da se ne pojavim ovdje...a da sam na dva mjesta - bilo bi kritično! :mrgreen:Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Ali, kad progovore, sve će to znati odjednom. ;) :heart:Citiraj:
Leki prvotno napisa
kaj ti je tak bilo teško napisati nešto kao što je napisala moja nitica :P :mrgreen: :love:Citiraj:
loonalee prvotno napisa
da!! :PCitiraj:
Romina prvotno napisa
:*
e sad ćeš za kaznu platiti caffe kad se vidimo :P :love:
E, da...a ko zna kad će to biti... :PCitiraj:
Romina prvotno napisa
MATIJA BROJI DO ČETIRI(I TO KAD PROLAZIMO PO STEPENICAMA) A ČITA: AOCitiraj:
Leki (napisa):
loonalee (napisa):
Nitica (napisa):
m je naučio brojati do deset. To ide ovako: jeee, daaa, tiii, čeee, pet, šeee, seee, ooo, deee, deee (zadnji "deset!" onak uzvikne jer je sretan kaj je došao do kraja).
Kako su vaša djeca napredna!! Lena koristi padeže i spaja više od tri riječi, Matija zna brojati do 10! Novi zna slova, Lara zna pjevati Zeko i potočić...a moja Vita je još na razini - KMMMMM!!!!!
Potpisujem
e pa da me voliš :mrgreen: mogle smo se već odavno negdje na samoborskoj naći :PCitiraj:
Nitica prvotno napisa
Evo tebi 2x :PCitiraj:
Romina prvotno napisa
Pozdrav drage majke!!
Redovito vas pratim mada se dulje vrijeme nisam javljala jer sam ispala iz forme poslije druge trudnoće, a i ne znam kud bih se prije okrenula uz njih dvoje u naponu snage!
Imam pitanje. Ima li netko ideju gdje bih mogla naći onaj nastavak što ide iza na kolica kad su u sjedećem položaju (ko mala stepenica)?S obzirom da mi je razlika među klincima 11 mjeseci do sada sam kombinirala maramu i kolica ali ovo mi se čini praktičnijim. Pitala sam u TL-u ali gledali su me ko da tražim prikolicu za traktor!! :lol:
Ciao svima! Mi smo bili u petak na alergotestu i D. je na sve sastojke bio negativan, moramo još vaditi krv (RIST i RAST) za svaki slučaj. Cijepljenje odgođeno do daljnjeg. Čestitam Annie i šaljem vibre za brzo ozdravljenje bubanima. Nosač za starije dijete imaju peg kolica, kao samostalni dio nisam nikad vidjela. D. sad ima 90 cm i oko 13 kg. Težak mi je postao zadnjih mjesec dana. Počeo mi je raditi kaos kad se idemo kupati, svi troje se borimo u kupaoni, on plače i vrišti, strašno. Da li netko ima sličan problem? Baš sam se danas malo zabrinula. Sorry na dugom postu.
enola - vidila sam nastavak u Brežicama u baby centru http://b2c.baby-center.si/
kere - očito je u nekoj svojoj fazi, super za razultate testa
Ni naše kupanje ne izgleda bolje. Kupamo ga prije spavanja, oko 20,oo pa mi je palo na pamet da je možda već preumoran i nervozan. U biti on u zadnje vrijeme cendra na sve. I ima česte izljeve bijesa, šutira igračke po stanu i baca sve što mu dođe pod ruku. I počeo je mlatiti seku, ne mogu ih sekundu ostaviti same. Možda je to reakcija na konkurenciju.
annie, čestitke :love:
loona, Vita je stvarno curica-preslatka curica :*
enola, što je najgore od svega u TL-ovom katalogu, taj nastavak se prodaje i to čak za nekih 400-500 kuna- traktor :roll: , nije ni čudo da su ljudi nezadovoljni njihovom uslugom -cijena bez pokrića
izgleda da je i F počeo sklanjat kroz padeže, ali mislim da je to baš naučio zbog našeg izgovora (ponavljamo valjda 100* na dan-bez pretjerivanja)
npr. di je tama? =tramvaj Nema tame!
i još jedna riječ, dvije
tata j ebi=tata Robi :oops: i danas u tramvaju je onako par puta okinuo tu riječ--malo mi je bilo bed