Iskreno, ja uopće nisam skužila kad je to babica radila, nego mi je to kasnije MM rekao. :oops: Ja sam skoro cijeli porod imala zatvorene oči. Tako mi je nekako bilo lakše.Citiraj:
Elinor prvotno napisa
Printable View
Iskreno, ja uopće nisam skužila kad je to babica radila, nego mi je to kasnije MM rekao. :oops: Ja sam skoro cijeli porod imala zatvorene oči. Tako mi je nekako bilo lakše.Citiraj:
Elinor prvotno napisa
ovo je malo off topic, ali kako ti je bilo rađati u vodi?
sta stvarnooo?Citiraj:
kobila_suzy prvotno napisa
dal je istina da je stolcic preporucljiv za "manje pucanja" (meni on izgleda ko štokrlić, skroz si u cucecem polozaju... :/ )....
i sa cim babica masira na porodu?
i kakve komprese stvalja? obloge? tople?
ako sam skuzila dobro rodilja popuca vecinom pri izgonu glavice, ostatak je onda ok, dal je to istina?
pitam se , pitam a poima nemam... :?
da, jer se i otvorena oko 30% više nego u nekom drugom položaju.Citiraj:
dal je istina da je stolcic preporucljiv za "manje pucanja"
nisi u čučećem položaju budući da sjediš, više ti je kao wc školjka nego kao štokrlek :mrgreen:
koliko dugo treba svaki dan masirati? oliko minuta?
evo javljam se ja ovdje opet, ovaj put ponosno. :mrgreen:
rodila sam bebu 4, 030 kg vaginalno, bez ijednog sava niti ranice :D ( i to polulezeci :x )...ali evo ko da ni nisam 8)
prakticirala sam prelinealnu masazu oko zadnjih 2 mjeseca trudn.
koristila sam weledino (bas za to) i bademovo ( mislim od cvijeta bademovog) ulje, jednom jedno dr put dr, i pomijesam oba u dlan,,,kako kad
masirala 1 na dan, cesto i dva put (jutro i vecer), oko 5 min...ne zanm tocno..onako po filingu. ali SVAKI, BAS SVAKI DAN .
preporucam.
:naklon:Citiraj:
we&baby prvotno napisa
aha. 8)
za 5 h nas slali doma. sutra dan ja na slici u turskom sjedu na krevetu..mama kad je vidjela :shock: , oci joj ispale....
al dobro ...to je o.t. sad.