-
Nemam od VV nalaz kod sebe, no brojke su slične, pa mi se čini da Petrova ima stroži kriterij. Naravno, spermiogram i varira, ovisno o koječemu valjda, pa je možda i to u pitanju, a i MM-ova asthenozs je blaga, par postotaka ispod ref. vrijednosti. Radili smo nalaze u razmaku od 6 i 10 mjeseci.
-
bok
Ja mislim da se svi ginekolozi i mpo lijecnici poznaju i da ne ovisi to koja je klinika nego ovisi o biolozima koliko sam ja shvatila.Onaj mpo odijel koji ima dva ili vise biologa nasi mpo lijecnici priznaju nalaz.Npr mm je radio spermiogram u poliklinici Skvorc jer ne mozemo drukcije i na vv su priznali taj nalaz i dr L je rekao da je tamo biologica jako dobra
-
cure, da pitam i ovdje? koja je procedura u petrovoj? jel se treba naručiti ili samo donijeti uzorak i uputnica, svaki dan u terminu kda primaju uzorke?
-
za Petrovu zoves labi narucis se za sgram!
-
Ima li negdje broj telefona laboratorija u Petrovoj? I ako netko zna koliko se plaća spermiogram bez uputnice? Hvala!
-
Gdje u Puli napraviti spermiogram a da nije pulska bolnica?
-
Molim pomoć...U kojoj bolnici u Zagrebu se najbrže dođe na red i dobije nalaz za spermiogram?
Da li se u svim bolnicama treba naručit?
-
konkretno znam za Petrovu
Moraš se naručiti i čekaš cirka mjesec dana.
Nalazi su gotovi isti dan.
Za druge klinike Sveti Duh, Vuk Vrhovec na žalost nisam sigurna
Informacije su svakako dobrodošle
-
Sv. Duha - termin se čeka oko 2 tjedna, nalazi 10 dana.