smile8 prvotno napisa
Nismo je cijepili! I nije bilo problema sa ped.
bas kao sto kaze Marilu nijedno nije za vegetarijance, svi su skoro na bazi jaja, tj kako je rekla nam sestra " ziva cjepiva".
Imam pitanje za vas, dragi vegetarijanci i vegani - voljela bih da na naslovnoj stranici foruma bude jedan topic- Vegetarijanstvo/Makrobiotika ( ili neki drugi naziv...ovo je samo prijedlog), pa da tamo na jednom mjestu, sakupljeno, rijesavamo sve moguce probleme sa kojima se susrecemo, savjeti i sl.....u biti sve bi bilo na jednom mjestu, a ne rastrkano po naslovima.
ne znam, sto vi mislite o tome, i ako ste za, sto je potrebno da moderator otvori tako nesto?
Da naravno, ima puno tema koje bi se mogle otvoriti pod vegetarijanstvom.
Meni je recimo ekologija povezana sa ne podupiranjem velikih proizvodjaca mesa. Kad bi o tome ljudi malo vise citali...
Isto tako onaj fluoride, cjepiva, trudnoca i dojenje tokom trudnoce kod vegana, inace djeca vegani, njihovo snalazenje u vrticu i skoli kao vegani itd. Ima puno toga sto bi me zanimalo procitati, a sigurna sam da u Hrvatskoj ima bar pedeset mama koje bi ostavile neki svoj savjet ili iskustvo.
:heart: