ww vibriram i ja i zelim da nam sto prije javis veselu vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Printable View
ww vibriram i ja i zelim da nam sto prije javis veselu vijest ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sretno, želim ti veliku betu
sretno :heart:
Curice moje,
ja evo vec dva dana osjecam neke lagane bolove u stomaku, i to uglavnom kad se krecem. Je li to normalno? Je li se jos nekome desilo tako nesto???
:evil:Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
Ne bih mu ni ja otisla, sve da on meni placa :x.
Vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram da se to bebica gnijezdi :love:Citiraj:
wonderwoman prvotno napisa
A zar to boli :?
Pa mnoge zene osjete nesto kao menstrualnu bol ;)Citiraj:
moguce je da je to kod tebe malkice pojacano zbog punkcije i transfera, ali ja se nadam da je bebica glavni "krivac" :*
super, neka boli,znaci da se nesto događa a i ja se od srca nadam da se bebica gnijezdi. Pa i mene je bolilo, zigalo na sve strane, cak sam mislila u jednom momentu da menga stize, kad ono :shock: trudna. E pa isto to i tebi zelim :*
:evil: :evil:Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
:( Nisam željela da vas naljutim ovom izjavom, ali samo sam vam prenijela ono što sam saznala. Ne se ljutiti na mene, ne ubijajte glasnika :mrgreen:
Poslije vaših priča, ja bih radije bila bez djeteta nego se u njegove šape prepustila :oops:
WW ~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeellllliiikkkku betu
Ma majice, naravno da se ne ljutimo na tebe. Bas smo grozne, hvala ti na inf. srce si, a sto se tice tog postupka ja i dalje ostajem pri :evil: :evil:
Daleko im kuća od moje bila...mada će se sigurno nekomu posrećit!
Iako sam iz BIH nisam sigurna ni kad kupujem prašak za rublje ovdje kod nas!
Ma ne ljuti se niko na tebe, nego nam je samo krivo sto ce sad na racun zdravstvenog imati cijelu hrpu pacijenata da ih maltretira i laze..... a mislim da imamo pravo ovako pricati o njemu jer smo sve do jedne imale svoja iskustva s njim :x.
Ja nisam nasrecu nikad bila u njegovim sapama, ali bih rado prosla bez rupture jajnika i lazne trudnoce, dakle ne kanim mu ici!
Majo, hvala tebi za info, ja se samo nadam da cemo i mi imati opciju da uzmemo neku svotu za 1 postupak na klinici po nasem izboru...
To vam i ja od srca želim. Ja imam povjerenja u svoju dr, ali kako ste vi opisale tog ''vajnog doktora'', mislim da bih bez razmišljanja išla dalje da moram sve to raditi kod njega.
Nego, kad sam već na WW-inom topicu, da joj malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
Cure, nadam se da još uvijek uživate u kafici :*
Citiraj:
MAJOLINA prvotno napisa
potpisujem Sarajke prijateljicu mi je "udesio" :evil: :evil:
Majo pusa :heart: :heart: :heart:
Najnormalnije. Mene je trbuh bolio tako da sam cijelo vrijeme mislila da nešto nije u redu ili da dolazi m. I nikakvih drugih simptoma nisam imala.Citiraj:
Sad mi doktor kaže da su duplići :mrgreen:
I da samo napomenem...već drugi dan poslije et sam morala na posao. Mirovala sam kad god sam mogla, ali je to bilo daleko od pravog mirovanja.
ww, vibram da se bebica primi i da beta bude vissoookaa :heart: ~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :saint:
ww simptomi su valjda o.k.,nemam još osobna iskustva,ali mislim na tebe i držim ti fige!
Drage moje curice,
nisam izdrzala vec sam radila test i sinoc i jutros i oba su negativna :cry:.
Ne znam ima li uopce potrebe maltretirati se i vaditi betu prekosutra???
o draga ww, ne znam sta reci, vjeruj mi da su me ove tvoje vijesti zaboljele, bez rijeci sam
vraga mu, ocekivala sam sretne vijesti
drzi se... ljubim te
da je lako, nije, ali...
daj boze da je test rano uraden, mozda jos ima nade.
:heart:
wonderwoman
:cry: :cry:
Možda je za test jednostavno prerano.
ww, svakako izvadi betu :love:
WW :love: :heart: ~~~ ~~~~ ~~~~~~~ ~~~~ :heart: za visoku betu, i da je rezultat testa bio lazan
Uradila sam dva odmah :mrgreen:!Citiraj:
stelerina prvotno napisa
ww ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
WW ~~~~~~~ za veeeeeeliku betu :heart:
ww ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu :heart:
a ove minusice odbijam prihvatiti kao nesto relevantno, jer su testovi prerano napravljeni
ne priznajem takve lazne rezultate :love: :heart:Citiraj:
Ja bih uradila betu da sam na tvom mjestu!Sigurno je sigurno!
beta je beta.Frendica napravila poslije transfera test u nedjelju i bio neg.
Skroz je potonula i sutradan izvadila betu - trudna !Zato nikad se ne zna.
Nikako ne vidim koji ti je danas dan od ET-a, ali koliko sam ja proučavala tu po forumu i ispitivala doktore najranije kada beta može pokazati trudnoću je 11 dan od trodnevnog transfera, ako dan transfera računaš kao nulti. Mislim da nikome test nije pokazao ranije.
Zato nemoj prestati uzimati terapiju i napravi betu.
Navijam da bude pozitivna!
Danas mi je 9. dan od ET-a, a 12. dan poslije aspiracije. Ja ipak mislim da bi trebalo da se vidi :/. Barem se nekim drugim curama koje ja znam vidjelo tada.
Ja ne vjerujem u kućne testove! Kad sam prirodno ostala trudna nije mi ništa pokazivao 33 dan ciklusa tako da sam mislila da imam hormonalne poremečaje ili što već. Tako da probaj izdržati još ova dva dana i izvaditi betu. Ja se iskreno nadam da ćeš se lijepo iznenaditi.
:love:
Kod mene je malo drugačija situacija jer se dogodilo prirodno pa ne znam točno ni kad je bila ovulacija, a pogotovo implantacija. Svakako, test sam radila 27. d.c. (otprilike 13. dana nakon ovulacije koja mi je uglavnom oko 14. d.c.) i imala sam lagani plus na Intim plusu, na jednom malo jeftinijem testu mikroskopski plus i na najjeftinijem (Gravignost midi) ništa. Ni c od crtice. A beba je tu i lupa sve u 16.Citiraj:
Zato, iz iskustva ti govorim - definitivno prerano za test!
Držim ti palčeve za jednu lijepu betu, a do tad se ostavi testova i mazi bušu :love:
wonderwoman mislim da je još prerano. baš kako ti je neya napisala. tako je i meni rekao moj ginekolog nakon ET-a!
~~~~~~~~~~~~~ za betu :heart: