Imamo ovaj: Tobogan
Kupljen za 99,99 u uradi sam :D
Printable View
Imamo ovaj: Tobogan
Kupljen za 99,99 u uradi sam :D
E, takav bi nam trebao. Tnx. Koliko košta?
i mi imamo takvu maju :mrgreen:Citiraj:
Irena001 prvotno napisa
:roll: VidimCitiraj:
branka1 prvotno napisa
To si nedavno kupila?
Prije koji mjesec- ali vjerovatno ih ima još :)
Mi smo kupili u Sl. Brodu
Mi bi to! Sutra ću zvati i pitati jel ih još imaju. To tvoji ne prebace? Jel u ovo godišnje doba moguće pronaći ljuljačke u Pevecu i takvim dućanima?
Mi smo prije nekih 2 mjeseca kupili u Mercatoneu, na sniženju za 250 kunića, firma "grandsoleil" model "splash" imali su i neki od 150, ali nema ručke i ovaj naš mi se činio robusniji i stabilniji, isto ga imamo u DB 8)
Nama je naš ok.
Naša cura zna da nesmije skakat po njemu i to super funkcionira i stalno je u dnevnom.
Zna se na njeha naslonit i gledat crtiće. Totalni je multi tasking :mrgreen:
irena001 baš vidim da je takav tobogan kao vaš, samo žuto-crveni 150 kuna :x u mercatoneu.
Mi smo posebno insistirali na čvršćem modelu, ovaj ima nosivost 60 kila, jer je naše starije dijete ipak malo teže ot tvog starijeg :mrgreen:
pikulica da li je to mozda ovaj tobogan? Kako ste bili zadovoljni s njim? Koliko dugo ste ga koristili?
Babyiris - cijena kod tog čovjeka je vrlo povoljna. Jel možda ima negdje kontakt od njega da se dogovorimo za sličnu izradu? dokhook@gmail.com - moj mail. Nov sam na forumu - i nisam skužio PM opciju (ako je ima) može i tako.