kuhinja je sad u 12. mjesecu navršila 3 godine, a radila je firma Jasyn koja je imala dućan na velesajmu, sad ih više nema tamo
inače je izrada ok
Printable View
kuhinja je sad u 12. mjesecu navršila 3 godine, a radila je firma Jasyn koja je imala dućan na velesajmu, sad ih više nema tamo
inače je izrada ok
a kaj se tiče fleka na inox štednjaku, kod mene se kuže, ali čistim tek kad je jako umeljano, inače ignoriram :)
htjela sam 4 plina a ne kombinaciju sa strujom pa nije baš bilo izbora, niti mi je previše bitno
OT: prije koji tjedan bila mi u posjeti sisterica sa buducim muzem (amer, zivi 20 godina u NL) pa se cudi da kak to mi imamo kombinaciju "3 plin + 1 struja" na stednjaku. Kaze da toga kod njih uopce ni nema za kupiti, vecina kuha samo na struju,a ako i neatko ima plin ima tad sva 4 na plin.Citiraj:
Ailish prvotno napisa
Onda oni tam nemaju varijantu plina na boce ;)
Lako je kad je u stan uveden plin, pa ga uvijek ima, ali ak si na boci, spašava te ta jedna struja. Kad ti boca presuši, uvijek se zapomogneš s njom dok ne nabaviš punu bocu.
kak je kod njih sve po špagici ne mogu si baš zamislit da na balkonima drže plinske boce :mrgreen:
Zato mi uz bocu imamo i električni rešo, kupljen još u doba dok smo bili na plinskim cijevima, a plinara radila remont.Citiraj:
kloklo prvotno napisa