Fakat traba ovo zakljucat, izbrisati i zaboraviti.
Sjesti i razmisliti hladne glave.....
Stvarno je ruzno ovako nesto i citati :cry: :cry: :cry:
Printable View
Fakat traba ovo zakljucat, izbrisati i zaboraviti.
Sjesti i razmisliti hladne glave.....
Stvarno je ruzno ovako nesto i citati :cry: :cry: :cry:
SOS telefon za dojenje 0800 22 77 22
Ovo samo za slucaj da netko hitno treba savjet, a ne moze do foruma.
Ivarica, meni je ovo sa stolcem zapravo sumnjivo, kao da je to netko jednom ispričao i sad svi ponavljaju. Grgi treba stolac za gledanje kroz prozor... ili zašto klinac ne bi mami dao stolac, pa dojio stoječki... u 2, 5 godine Grgi nije palo na pamet da nosi stolac do mene..
A ovo mazanje cica senfom i sl,, ajme, i tako djetetu zgadiš nekaj u čemu je uživao, pa tak se cucki treniraju.
Cure, ja ne vidim smisao u daljnjem prepucavanju. Mozda da ove probleme pokusate rijesiti na forumu na kojem su i zapoceli...Stray je kopirala neke postove vezane uz odvikavanje od dojenja. Vjerovatno je htjela da se malo prodiskutira o tome.
Stray se ocito nimalo ne slaze sa ovakvim metodama prestanka dojenja, kao ni vecina nas. U biti steta da je ovako sve ispalo jer mogla se razviti normalna diskusija. Niti Petrunjela niti itko drugi ne mora dolaziti na forum i pravdati se. U biti mi nije jasno cemu tolika ljutnja i povrijedjenost jer cure koje su ovako odvikavale djecu od dojenja sigurno smatraju to i normalnim. Sto vas onda toliko vrijedja ako mislite da niste u krivu?
Vidim kopiraju se odmah nekakvi postovi kako bi se stray prikazala ovakvom ili onakvom. Dakle, sto zakljuciti nego da se iza ovoga svega kriju nekakve osobne nesuglasice pa cu topik morati zakljucati.