ronin, ti se još toga svega dobro i sjećaš (pogotovo ako si samo prvo dijete rodila u vin.), ja se ne bih niti sjetila onog pospremanja prije vizite-pregrozno - sestre dolaze doslovce u panici da "sve treba spremiti u ormariće, ništa ne smije biti vani, nedajbože na podu!!!!!".
Ono jedno vrijeme dok su me strpali u predrađaonu (a već sam rodila), sve smo trpali u WC (ajme grozote), jer nedajbože da doktori (koji valjda nisu isto ljudi) vide stvari jedne friške rodilje koja se jedva digne iz kreveta da ode na WC, a kamoli da još čitav dan sprema stvari da ih oni slučajno ne bi vidjeli.
Iz predrađaone su me htjeli staviti u sobu s 4 kreveta i to na jedan viiiisoki, ali samo sam im rekla da to ne dolazi u obzir, pa su mi odmah našli normalan krevet u trokrevetnoj - idu APP, a na tebi je da im kažeš.
Ali, opet, kažem, to mi je sve bilo zanemarivo, jer drugačiji odnos nisam niti očekivala.
I da istina, kupaonica smrdi po čikovima - grozota - nisam mogla doći k sebi da jedna majka koja je donedavno bila i trudnica može toliko pušiti, doduše tuševi i WC-i su bili pristojni