hvala Maruška, onda to nazalost neće biti naš izborCitiraj:
Maruška prvotno napisa
Printable View
hvala Maruška, onda to nazalost neće biti naš izborCitiraj:
Maruška prvotno napisa
Znate li da li se mclaren kolicima da naslon spustiti?
Naime, trebala bi mi neka kisobran kolica za bebana od 7mj.. A ta Aria mi se ne svidja. Jako sam izbirljiva.. :D Najvise mi se svidjaju quinny zapp, ali njima se naslon na moju veliku zalost neda spustiti.. :( :( :(.. A to mi je bitno jer cu malca voditi na put na kojem cemo vecinu vremena biti vani.. U nosiljki I kolicima.. Pa je bitno da su udobna za djonjanje, da su lagana, da se lako sklope I da dobro izgledaju :D
Ima mclaren modela koji idu u spušteni položaj (mislim da se zove quest, ak se ne varam). I meni je taj bio lijep, ali kod Arie je presudila ta prečka-pladanj, sad ne mogu ni zamislit kak bi se vozio bez nje jer se nasloni i metne nožice gore i uživa ko na plaži. Ili se nasloni na nju, ili nešto zoba s nje kad mu stavim. Košara jako duboka da svašta stane. Sjenilo se da navući skroz do prečke. A i lijepa su, nemoj tako, naša su na crno-bijele kockice.
4 kolica i ova su stvarno za pohvaliti napokon su ok ( nemaju precku ) ali na kraju sam shvatila da to i nije tako vazno ! JANE ENERGY lagana 5kg, kavlitetna , daju se spustiti skroz 5 polozaja ) super za voziti sve pohvale pohvale
ako ti nije precka uvjet predlazem JANE ROCKET. 5kg, brzo i jednostavno sklopiva, NASLON SE SPUSTA NA TRAKU (beskonacno mnogo polozaja naslona) do gotovo potpuno horizontalnog, cijena cca 100€Citiraj:
Ozujak prvotno napisa
zapp ima 10kg!!! pa moja velika duboka imaju 12,5! a o cijeni da i ne pricamo...
ja sam odvalila na zapp, ali kad sam nasla ova, odusevila sam se.. i nakon 2god koristenja sad spremljena cekaju novog korisnika ;)