Cccc :nope: ...Citiraj:
Veronik prvotno napisa
Printable View
Cccc :nope: ...Citiraj:
Veronik prvotno napisa
dobro jutro!
Shiny vazi, samo ce nas biti vise hehehe
roko :lol:
lovro :love:
barbara , svaka cast , 6 miseci ..sta je on , pomorac?
tin :D super da je bolje!!!
Kod nas vrime nikakvo .. kisa ... :x a ni jucer nismo nigdi izasli cili dan, tako da sam lagano vec... :predaja:
Eh..Jan je u fazi-Ne!
Sve mu je ne, ne, neeee....
I počeo je brbljati, ne staje...a mislila sam neće nikada! Sve riječi ponavlja za nama i dobro mu ide!
btw. u potrazi smo za malim stolom i stolićem pa ako netko zna gdje bi ih mogla 'ubosti'? Objavila sam oglas na burzi ali nije bilo baš odgovora...
Shinny kakav trazis plasticni ili drveni? Mi imamo plasticni stolic i dvije stolice (vidi na avataru) iz Mercatonea - 150 kn. Drveni sam vidjela u onom djecjem ducanu u King Crossu Baby media nesto
Imaš u Ikei prekrasni drveni stolić i stolice...ja sam jako tužna jer ih u ovo malo kvadrata nemam gdje staviti.
U principu mi je svejedno. Možda i bolje da je plastični-lakši je za prenositi...Za Ikeu ne sumnjam da ima prekrasnih stolića ali i mene muči manjak kvadrata.
MM ide uskoro u Ljubljanu pa će još vidjeti u baby centru! Ali zaletit ćemo se do Mecatonea...
Sanjam-nadam se samo da ne zauzima puno prostora?
Shiny - ne nezauzima puno mjesta (56x45 cm) gornja ploca se mice pa nam ispod stoje bojice i papiri a prednost mu je sto se moze rastaviti
Miha - smajlic se tuce po glavi...bili smo prezauzeti penjanjem na pozornicu a tata i brat su se vec iskrali van pa smo se i mi pozurili
stolici - glasam za Ikeu, imaju vise vrsta i dimenzija, inace:
drveni - Baby media shop (al cijena too much), Babycentar Slo, bilo je i u Kiki ...
plasticni - Mercatone (prostor ispod plohe, rastaviti se moze)
danas smo cijelo jutro vani, malo smo se sanjkali,
bacali po snijegu, i puuuno grudali...
pa sad hoda po kuci i vice "dudu baci" sto bi trebalo znaciti "grudu baci" :lol:
cure, meni promaklo - kuda Nelzi putuje? jos sada kad je trudna? :oops:
Ajme,ajme..Citiraj:
Veronik prvotno napisa
Ova moja nema sanse da dotakne snijeg, a kamo li da se gruda. :roll:
Mi doma isto imamo mali stol i stolicu i fotelju i brdo cuda..i to sve stane u fakat malo kvadrata. No sto jest da jest dugo sam kontala kako sve izorganizirati.
shiny - evo, da imaš još veći izbor... imaš i onu varijantu drvene hranilice koja ti se 'rastavi' na stol i stolac (199kn, kika)
snijeg? što je to? nama je doseg gledanje krupnih pahulja jutros kako padaju, zadržavalo se nije ništa :D (stavila sam ovog smajlija zato jer ja ne volim zimu)...
Nelzi :D čestitam!
shiny.. mi imamo mali stolić i stoličice iz ikee. plastične! mislim da se ta serija zove mamut.
i sorry kaj se slabo javljam cure. nekak sam stalno u žurbi.
Upomoć! Jel' netko koristio nešto za nicanje zubi osim Dentinoxa? Muku mučimo već danima i sve je gore i gore. Noćas je doslovno satima urlala od bolova :cry:
Moja frendica je koristila homeopatske kuglice na bazi kamilice
u NL,,muz joj je tamo zaposlen a ona i Strahinja su sad dobili papire :)Citiraj:
momze prvotno napisa
MBee,Annie je koristila Roku Osanit kuglice,raspitaj se kod nje znam da je pricala da su odlicne
da,da to su te osanitCitiraj:
sanjam71 prvotno napisa
Jel' ima Osanit kuglica u ljekarnama ili da odmah idem negdje posebno tražiti?
koliko znam nije ih bilo u Hr.
:cry:
Pozdrav svima!
Nelzi cestitam :D !
Annie super da si bolje, Tonkica isto obozava trcati za pticama, ona cak i vice na njih ptika dolje njam,njam(ptica dodi dolje, dat cu ti njam,njam).
Kod nas isto nista novog osim sto bas puno prica, uopce vise ne mogu pratiti koliko rijeci zna.
Inace ja pocela ici na voznju i totalno mi je stresno, sva se preznojim, a instruktor me odmah natjerao na cestu. Krenula sam i na pilates i super su mi vjezbe.
MBee, da nama su Osanit kuglice pomogle. Nema ih u Hr,ali možeš probat nazvat ljekarnu na Dolcu, čula sam nedavno da preko njih možeš nabavit
MBee-mi smo pili homeopatske kuglice dok smo bili još mali i mogu reći da su pomogle. Ali smo išli direktno kod homeopatkinje...
Imaš i na Dolcu u glavnoj ljekarni od homeolaba chamomille za zubiće!
Ja ih kupila u namjeri da ih dam Janu ali su mi bile prekomplicirane!
Kao prvo-moraju se piti tri puta na dan
kao drugo-teško su topive u žlici s vodom-cca 20 min pa i više...
kao treće-kad sam ih probala usitniti raspršile su mi se..
Eto, meni su bile too much...nisam imala živaca!
Da se ne trošiš-možda ih još i nađem negdje doma pa ti proslijedim ha?
E da, a chamomille od homeopatkinje smo pili jedanput dnevno i vrlo lako su se rastopile u vodi...
[quote="Shiny"]
kao drugo-teško su topive u žlici s vodom-cca 20 min pa i više...
kao treće-kad sam ih probala usitniti raspršile su mi se..
Eto, meni su bile too much...nisam imala živaca!
quote]
Mogu se razmrviti u tarioniku pa onda rastopiti u vodi (tako sam ja ivanu davala homeopatske protiv grceva)
MBee ja ti posudim tarionik (mozda se onda napokon i vidimo :roll: )
Na Dolcu se Osanit moraju naručiti pa sam obišla sve ljekarne u kvartu. Kupila sam te homeopatske od kamilice i još neki gel za desni. Ma sva sam jadna. Do sada su nam svi zubi izašli bez problema a sad vidim da se strašno muči, da ju boli i smeta, izbija joj koprivnjača po tijelu (ja mislim zbog uzrujavanja), ne spava...i MM i ja smo noćas pili tablete za smirenje jer sam mislila da ću se raspasti od umora, brige, sva sam se tresla.
joj, Evi ~~~~~ da zubici brzo (i bezbolno) izbiju
Mbee :love:
Annie - kako si?
Ikea mamut stol/stolci su genijalni, stol postoji okrugli i pravokutni, stolci sa i bez naslona...smajlickojegsvrbidlan..
E to mi imamo i super sam zadovoljna.Citiraj:
miha prvotno napisa
MBee kaj se smiju pit tablete za smirenje kad dojis? Mene svaki put kad imam pms ufati da si nes trgnem za smirenje.. :roll: Na kraju se cokolade nazderem.
retha iskreno da ti kažem baš me bilo briga. Jednostavno više nisam mogla. Bilo je ili to ili da se obučem i odem van, ili da lupam glavom u zid. Popila sam Persen, to je kao na biljnoj bazi. Između ostalog sad i sisa 20 sati dnevno i čak mi je navukla mlijeko u desnu iz koje ne dojim već 6 mjeseci :shock:
Kod mene je nažalost čokolada nemoguć izbor zbog dijabetesa :(
Mbee :love: drž'te se svi skupa, vjerujem da vam je koma, vibram da čim prije prođe!
Nelzi čestike!
Frida avatar je 8)
Vidim prešišali ste nas sa kosom ;)
ajme :shock: !Citiraj:
MBee prvotno napisa
uf, mogu si mislit kako ti je, nama je takva faza trajala mjesec-dva, sva sreća pa je iza nas... Rok je isto nešto zahtjevniji tijekom noći zadnjih dana, češće nego inače traži cicu i stalno je priljubljen uz mene - ali hrabrica ne plače. jutros sam vidjela da mu je izbila donja trojka - naš 11.zub :D (iako i drugi idu za njim pa...)
inače, ne vidim razloga zašto ne bi mogla piti persen... ja ga pijem... u jednom trenutku veće životne krize sam popila i 1 helex, a dok sam bila trudna doktor mi je govorio da bez problema mogu piti normabel od 2mg (iako nisam nikad) - prema tome, ako se može dok su bili veličine graška, ne vjerujem da im od 1-2 tabletice može biti nešto sad kad su tako vejiiiiikiiiii.... ali, držim fige da ipak prođe bez toga :love: !
ajme mbee :love:
~~~~~~~~~ da to brže prođe
nego cure... te raznorazne tablete za smirenje... ja se stalno borim protiv toga, al moram priznat da bi mi u mojim poslijeporodnim katastrofalnim fazama pms dobro došle.
MBee, samo da pošaljem puuuuno vibrica!!!!
MBee javljaj imaju li kuglice učinka! Znam da neće riješiti problem preko noći ali....
A Jan se ovaj tjedan uredno budi u 6 ujutro :shock:
Oran za igru! Nikad mi se nije budio tako rano (osim epizode od 5 i 15). Samo se nadam da mu to nije trenutni ritam. Jer ide spavati oko 20, 20.30...ali tako je bilo i prije pa mi se budio oko 7, 7 i 30...
Shiny ne znam jesu li pomogle kuglice jer sam joj nagurala u usta sve što sam kupila :oops:
Noć je bila malo bolja što znači da nije vrištala ni plakala ali je sisala 90% noći. Čak se popodne malo nasmijala i zaplesala i odmah mi je bilo lakše. Nisam navikla da je tako mirna.
Inače i ja sam se mučila 20-tak minuta sa otapanjem kuglica i onda na kraju mi se pola prolilo sa žličice :evil:
jutro cure.
persen , helex ... s obzirom sta me ceka kad dodje braco , dobro je znati :unsure:
mbee ... i jago se budi i po noci zna dugo plakati, nisam sigurna da li sanja ili ga bole zubici ..a tada trazi samo da ga ja nosam... a i kad spava lupa me nogama tako da i kad spavam spavam u nekom grcu da me ne udari u stomak...
sefici ce proci i ta faza , drzi nam se!!! :heart:
mislim da cemo mu kupiti onaj krevet auto, plus te zastitne ograde...onda cemo lipo krenut ka osamostaljenju :mrgreen:
vrime je ...mislim da cemo uspit jer vec vidim kako ce volit taj krevet :D
sto se tice zubica , nisam nikad koristila nikakve homeopatske pripravke... imam neki gel "little teethers" i super pomaze ( iz amerike). , a dala bi mu nekad i malo panadola kad place po noci kao u zadnje vrime, jer sam sigurna da su trice u pitanju ,ali on sirupe ni pod razno ...
Mbee,ja Luki dam prije spavanja žličicu Panadola i to ga fino umiri i spava cijelu noć,inače bi se stoput budio.tako smo dočekali sve zubiće do sada :)
Probaj!!
I btw kako nisam baš u toku sada,kolko je to trudnica ovdje?
...ko bi nas pobrojao... :lol:
pa prva ja , pa ra , pa annie pa nelzi... :lol:
ko li je slijedeca ;)