Ajme, pa tek sam sad stigla do ovdje... još jedna nova trudica danas!
:D
Sunchi, čestitam ti od :heart: i želim puno veselja dok to novo biće raste u tvom trbušćiću... :love:
Printable View
Ajme, pa tek sam sad stigla do ovdje... još jedna nova trudica danas!
:D
Sunchi, čestitam ti od :heart: i želim puno veselja dok to novo biće raste u tvom trbušćiću... :love:
sunchi :D
Čestitam!!!!!!!
:D sunci :D čestitam ti od :heart: na malom
:saint:
Ajme cure, ne uspijevam vas sve pratiti koliko mi čestitate. MA HVALA VAM CURE, HVALA, HVALA, HVALA OD SRCA!!! :heart: :* :heart: :* :heart: :*
Svima vama: gejsha, Pepina Shanti, andiko, bauba, Suzzy, Charlie, principessa, enya22, stelerina, Indi, s_a_n_d_r_a, pucika, ina*, pujica, MAJOLINA, Tonja_1, daphne, alec, sjenicasiva od srca zahvaljujem na čestitkama i dobrim vibrama.
Nevjerojatno je dobar osjećaj kada vam hrpa ipak nepoznatih žena, ovako od srca i čestita i veseli se zbog tebe! Stvarno super osjećaj! Čovjek se ne osjeća sam, a ja se upravo tako malo osjećam jer mi nema "budućeg", vidjet ćemo se tek večeras i tek onda ću mu pokazati testić :D . Jooooj jedva čekam da mu vidim reakciju!
e, da! kaj se moram ja negdje sama prebaciti ili će to admin napraviti? mislim da više definitivno baš i ne spadam pod "Prije začeća" jedino ak testić nije lagao (grizem jezik ;) )
Ma nece te nitko prebaciti :mrgreen: odes na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=27 i tamo se prestavis i mahnesh curama i to je to :mrgreen:
ČESTITAM :D :D :D
sunchi, jesam ti rekla!!!
cestitam draga od srca i mazi busu...
a muzu (decku) zapakiraj testic da ne skuzi odmah i priremi fotoaparat da mu slikas reakciju...
MA BAS MI JE DRAGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
suchi tek sada sam vidjela!
ma čestitke od :heart: mila, ne brini, idi fino kod gin na betu i UZCV, i ponovo u 7.tjednu, sve će bit ok.....a vjenčanje ćete imat u troje!
sve naj naj, i pozdrav TM! :mrgreen:
kako je ovo dobro.... naježila sam se. čestitke od :heart:
WOW maja koji slatkish :zaljubljen:
(još da mamu nagovorimo na platnene :mrgreen: )
ajme meni kako ste drage! Sve od reda! A što da vam više kažem osim H V A L A
joj dajte polako, nemojte još o pelenama, moram se tek odšokirat i postat svjesna, di su još pelene... hihi!
ali nevjerojatno je to! već mjeseeecima surfam po Rodi, i po drugim stranicama, sva sam opsjednuta, maštam, jedva čekam bebu, predlažemo imena, sanjam da sam trudna, čak sam nedavno pod piđamu sfrkala neku majicu i tak došla pred dragog, tak' čist iz fore, on umro od smjeha i rekao: "Ma ta si pukla!" i nakon svega toga, sada kada sam i ostala trudna ipak se osjećam zatečenom, malo uplašenom i jednostavno neee moooguuu vjerovatiiiii da sam JA TRUDNICA! JA!?!?
Ma daj odite spat! Ne vjerujem! ;)
Cestitam sunchi od :heart:
:D :D
zelim ti lijepu trudnocu
još jedna trudnica danas... prekrašno!
sunchi čestitam! uživaj u svakom danu... :heart:
Divno, Č E S T I T A M ti od :heart: i da imaš pravu školsku trundoću.
Meni je bilo najsladje ono s papucicama, na to sam se raspekmezila :) :heart:
ja bi samo čestitala od :heart: i ~~~~~~~~~~~~ za tvoju bebicu.
Vjerovatno sam toliko bila smusena u petak da ovo nisam ni vidjela - CESTITAM od srca!!! :D
Hvala drage curke!
Evo mi preživjeli vikend! Svom dragom sam testić stavila u ukrasnu kutijicu, stavila mašnicu i rekla da imam za njega poklon za vjenčanje i da mu ga moram već sada dati, jer da ne može čekati još 2 mjeseca. :mrgreen: Razmotao je, malo buljio (meni se činila cijela vječnost), nije bio siguran kaj je to, hihihi, prvo je mislio da je toplomjer, pa si je pomislio a kaj bi mu poklanjala topolomjer ?!? I onda je skužio!!! "Pa kaj stvarno!? Ma daj, kaj me zezaš?!?... I što da vam dalje pišem!! Sretni! Presretni!! Jučer smo još preživjeli priopćavanje vjesti mamama i tatama i sada sam napokon mirna i mogu se koncentrirati na sebe jer još mi ne ide u glavu da sam ja tj. da ću ja biti mama! JA MAMA!?!? :shock: :D Ma neeeemreeeem vjerovaaaat!!!
Cmok, cmok, cmok, cmok sviiiiiiimaaaa! :* :heart: :* :heart:
Odlično, baš mi je drago radi tebe....uživaj :D
sunchi :D Cestitam vam od :heart:
sunchi čestitam ti od srca!!! :D :D :D
Hvala Storm i ZO!
Iduću srijedu 4.4. idem na prvu kontrolu! Drž'te fige najjače da bude sve dobro!
:*
Zaboravila sam reci cestitam ! i uzivaj u trudnoci! :heart: :D
jao tek sada sam vidjela
Cestitam od :heart: :D
sada uzivaj!
Držim fige jako jako :*
Pliiz jaako jaaaako jer me frka da sve bude dobro!
(admin, možda bi me trebalo prebaciti na Kružoke trudnica?)
sunchi, nitko te neće prebaciti na kružoke, idi se sama prijavi, predstavi i druži se s njima, nitko ne prebacuje postove..... ;)
uživaj i opusti se, pa ti si trudna! :yes:
ma da znam principessa, fakat bi se trebala opustiti, sva sam neka nervozna, ne znam kaj mi je.... joj sam da taj prvi pregled dobro prođe... uh....
dobro ti je rekla principessa, opusti se i uživaj i brzo dole k jatu ostalih trudnica :heart:
oki-doki :) vidimo se na "trudnicama" ;) :*