-
da na originalu piše 2, a na našoj deklaraciji 1 i tako to uglavnom piše na našim deklaracijama za vitamine-doza umanjena za pola.
o tome nam može više reći neki naš farmaceut-da živiš u SAD ne bi ovo pitanje ni postavili-operza nikad dosta, no onda se postavlja pitanje uopće koristi ako se doza umanji.
ako piješ samo jednu tabletu onda u organizam unosiš npr samo 50% preporučene dnevne doze folne kiseline.
-
Cure ja sam sada bila na svoj prvi ICSI i čekam betu.Ništa ne pijem osim folacina od punkcije jer je to sve što mi je dr,rekao.Što mi preporučate da uzmem i zašto?Hvala
-
-
ja sam već prije napisala da sam ja ovo uzimala ne na preporuku liječnika nego uz njegovo znanje pa tako onda nemojte ovo shvatiti kao neki stručan savjet-svakako se konzultirajte sa svojim doktorom-ja liječnik nisam-u mom profilu piše koje sam ja struke, za one znatiželjne.
neki ljudi npr. ne smiju uzimati b vitamine-mi ovdje to sve nešto uzimamo napamet, bez konzultacija, na osnovu rekla-kazala.
ja samo prenosim svoje iskustvo i ništa drugo i uzmite to s rezervom.
i držim fige nadda!
-
Cure, mene zanima koliko dana ste prije postupka počele piti Ginko i da li bi bilo previše da uz to uzimam i E vit.,cink, selen, Folic +, to trenutno pomalo kradem MM, a postupak će mi biti u svibnju, inače endić mi je uvijek 10, pa bi ga htjela dobrano podebljati.
-
Od 1. dc i bilo bi previše da još uzimaš i to što si nabrojala pogledaj sastav ovih vitamina gore par postića više i pogledaj u kojim je to dozama.
Nema potrebe da se toliko filaš vitaminima.
Sretno!
-
Thnx rvukovi, ma u biti mi je jasno da ne treba pretjerivati, ali nekako ne želim fulati nešto što ste pile vi sretnice pa sam izgleda pokupila sve što sam pročitala po forumu, do sada sam pila samo E vit i Folic+, pa nikad ništa.
Onda ću ipak preći na ovaj tvoj "čarobni" Ginko pa možda i meni donese sreću.
-
pa naravno da ćeš nešto "fulati"-cure piju koješta što ni ne kažu nama na forumu, ali u svemu treba imati mjeru pa tako i u ovom čarobiranju-ne znači ni da je ovo dobitna kombinacija-svakom organizmu odgovara nešto drugo, a ovo sve radimo napamet-onako bezveze-jer da postoji nešto što je baš ona karika koja je bitna za uspjeh, ovaj forum ne bi ni postojao-zar ne?
Ja ti samo mogu poželjeti srećui uspjeh!
-
Dana M.
Pozdrav cure!
Čitam redovno forum, ali eto baš se nejavljam, jer neznam što da vas pitam kad sam nova u svemu ovome. Mnogo me zbunjuju odgovori (kad nemogu stvoriti sliku o svemu što me čeka). Uglavnom sa nekim curama se cujem i zahvaljujem im se na savjetima i odgovorima.
Ja i MM ništa nepijemo niti nam je rečeno od strane doktora, a idemo u lipnju na prvi ISCI, pa neznam da li je kasno krenuti sa uzimanjem vitamina i čajeva? Zapisala sam sve što bi trebalo konzumirati od čajeva i tableta. Za MM mi je najgore, teško ga natjerati, ali sam ga ubjedila da mora zbog postupka.
Uglavnom čestitam svima koje su uspjele. :*
-
moj muž ima oligoastenozoospermiju-ja sto problema, ali nisam ga nikad htjela tjerati da uzme nešto-samo bih mu rekla to bi možda bilo dobro-tako i tako smo morali na IVF pa nisam vidjela svrhiu toga da on sad nešto uzime.
Uz sve vrline mogu muža zbog kojih ga volim i cijenim po ovom pitanju se je ponašao kao tipičan primjer svog spola-nije uzimao ama baš ništa i eto uspjeli smo.
Svu "kemiju" sam uzimala ja i zato on sad lijepo pegla, sprema, obavlja ama baš sve kućanske poslove-osim kuhanja jer ništa osim roštilja iz njegove "kuhinje" ne bih jela-dok ja uzgajam malog dečka u trbuhu ;)
Fer dogovor-šta ne ;)
-
rvukovi2 drago mi je zbog vas :love:
-
Ok.
Mog MM je teško natjerati da uzme jabuku ili narandžu, ali što se ovoga tiče hoće sve učiniti da bude bolje. Znači, rvukovi 2, nije mjerilo uspjeha uzimanje vitamina i čajeva? Moj MM ima azoospermiu pa mozda zato doktor mu nije nista niti rekao za vitamine i čajeve. Inače mi pijemo čajeve koje mi volimo pa mozda i to bude koristilo.
Hvala rvukovi2 i drago mi je da ste uspjeli. :D :D
Uvijek pomislim kako ću nešto propustiti što se tiče ISCI-ja. Pusa svima :* :*