pa nije svaki dan Božić :roll:
Printable View
pa nije svaki dan Božić :roll:
al' se uskrs bliži!
Samo da se javim na minutu.
Teta me pozvala po Frana, međutim dok sam ja došla on je već zaspao. Sad čamim doma čekajući da me pozove po njega.
Sva sreća da sam ljenčina pa nisam poslala pozivnice za ročkas, pa sad ne moram otkazivati.
Uglavnom odgađamo za dva tjedna. Trebali smo slaviti 1.4. u nedjelju, no sad to moramo odgoditi.
Ne možemo za tjedan dana, jer je uskrs, pa ćemo za dva tjedna, ali do tada ću valjda stići i pozivnice poslati :mrgreen: .
Ljubim vas sve zdrave i bolesne.
Sunce :love2: , Fran je imao prije mjesec i pol jednu epizodu kakvu ti opisuješ. Ja sam danima o tome razmišljala. I nisam došla k sebi od tog iskustva. Ne ponovilo se, jer sam ovo jedva potisnula u primozak.
Apri, zašto ti je koma za orkinih punih 7. Ako se mene bude pitalo Fran će ići sa sedam i pol. Kad uđe u stroj nema mu više van, pa nek mi to malo odgodimo.
tweety :shock: :shock:
tjedan poslije uskrsa je andrejev roćkas! čak sam to i napisala neki dan!
kaj ste vi planirali? da objedinimo to nekako?
bilo bi to fora, ali mi ćemo imati jednu gomilicu i izvan zpd ekipe, pa bi to moglo biti nezgodno.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
ok.nećemo dirati vaš vikend.smisliti ćemo nešto drugo.
boravila sam reći.fran izgleda ipak nema kozice.
od kada sam ga pokupila nakon spavanja do sad nije izbila niti jedna, a onaj osip za koji je teta mislila da su kozice... ne znam....možda zakašnjela reakcija na temperaturu
a ročkas ipak odgađamo, jer je njegova grupa pokošena kozicama, pa ne želim riskirati
dajte pliz cure i to kod nas doma tako da nas susjedi ne zaborave kad odemo za mjesec dana :lol:Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
ha, niš' onda i mi sjedimo doma i čekamo koze. bili u kontaktu i s franom i sa sanjicom iz franove grupe. možda se nakon toga i ne vratim više na posao. franu pusa :love:
moram se pohvaliti da sam kročila u drugu polovicu iščekivanja da mi se koja od vas pridruži i još sam jako strpljiva :* danas smo pokušali u čoporu otići na uzv, ali dijete se prepalo čim je netko spomenuo doktora tako da je čim smo ušli u čekaonu rekla da smo došli jer je beba bubana. onda je ipak odlučila da će s tatom prošetati i uletila u ordinaciju na sam kraj s pitanjem "di je beba?". onda je malo zbunjeno gledala oko sebe i opet:"di se premotala beba?" :lol: i zakolut
sunce, ljubi sunašce zavodničkog pogleda :love:
svim bolesnicima i budućim slavljenicima, :heart: (ajme, šta mi je?
Zato što je njoj dosadno kad savlada nešto.Citiraj:
tweety prvotno napisa
A psihologinja je procijenila da ona već sad ima neka znanja prvoškolaca i predložila akcelerirano školovanje :shock:
marko iima novu foru
mora ga se masirati prije spavanja :roll:
U, koliko ste nakucale!
Nas koze neće popasti ... A. ih je dobila za 1., a ja za 15. rođendan :mrgreen: .
Nadam se da ćete svi brzo ozdraviti :heart:
Evo i nas... kozičastih. :/ Moram reći da je Fiona prilično zahtjevna bolesnica, ne da si stavljati puder, a on joj olakšava cijelu priču, jer sadrži anestezin, pa ne samo da suši kozice, nego i spriječava svrbež. Pa ju uvjeravamo, nagovaramo, molimo, podmićujemo, nasmijavamo, objašnjavamo... i na kraju je gotovo silom mažemo. Ima laganu temperaturu, ali zasad, kuc-kuc, ništa strašno.
Apri, što se tiče ranijeg ili kasnijeg polaska u školu - i ja sam krenula ranije, jer sam s navršene tri godine već znala tečno čitati i pisati (nisam imala roditelje koji su me forsali, bila sam po tom pitanju sam svoj majstor) i uglavnom sam se u prvom razredu dosađivala, čak je pao prijedlog o preskakanju razreda, što su moji roditelji, hvala im na razumu, odlučno odbili. No, iz sadašnje perspektive uopće ne vidim nikakvu prednost toga što sam ranije krenula u školu, diplomirala prije roka i sve dalje završila u ultrakratkom vremenu. Ne znam kakva će biti situacija s Fionom (ona već zna dosta slova i odlično ih tipka na kompjutoru, no još ih ne zna sva napisati), pa trenutno zastupam stav da je bolje da se godinu dana duže bezbrižno igra, no tko zna kako će se stvar razvijati i što ću misliti za dvije-tri godine. :?
Tweety, držim fige da ipak nisu kozice u pitanju!
Pinocchio, nadam se da će Lada idući put htjeti "ići gledati bebu", Fiona je uživala u tome. Mislim da bi joj moglo dobro doći da joj malo konkretizirate to mini-biće koje će vam uskoro doći.
Puse svima, držite se i nemojte nam se zaraziti. :love:
što ima novo kod vas u ovo depresivno prijepodne?
niš!depresivno je pa idemo šopingirati.
Fran ipak nema kozice pa ćemo pustošiti buđet.
A. i ja cijelo jutro sjeckamo balančane, tikvice, paprike, mrkvu, luk, poriluk, pelate dio za za toć, dio za juhu. (Ne znam samo što će tata ručati :lol: )
Mala vodenjakuša bi doslovno mogla cijeli dan prostajati na stolici uz sudoper, prati, strugati, pretakati...
Glavna je fora odrezati vrh paprike, pretvorit je u čašu i iz nje piti :mrgreen: .
apri, akcelerirano kažeš...a kako se tebi to čini?
mi ćemo još vidjeti što se škole tiče. ako me baš bude nagovarala može krenuti sa 6,7 mj. inače ide sa 7,7mj.
lada se jutros probudila s otečenim i krmeljavim okom. po svemu se čini kao konjuktivitis. kaj se zbog toga ostaje doma? za sada kapam mljekeco i nadam se da nećemo morati dokoju jer nam to pričinja traumu.
čokolada, ovo s paparikom je dobar štos. i lada voli kuhati, ali ne voli jesti što je skuhala.
svim bubancima redom :love:
SAmo ću bubancima prikrpati i Niku Pčelicu i Lovru Cvrčka... :roll:
Svima :* :love:
Markan je za sada b.o.
ništa o tome ne mislim.Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
samo mi je čudno da netko može predložiti takvo nešto nakon razgovora sa četverogodišnjakinjom.
mislim, da krene u školu sa napunih šest... ili sa sedam, pa da preskače razrede... :shock:
Nisam pametna...
dovraga i bestraga :(Citiraj:
mamma san prvotno napisa
apri, imate još vremena. meni akceleracija ne zvuči kao najbolje rješenje za dijete.
evo mene prpošne!
ne pitajte. ako ne uleti koji poslić ovaj tjedan budemo jelli salatu. hihihiiihihi, ma dobro, nije baš tako kritično. zaključiti ću da je bio uspješan dan 8)
Evo i mene s pusama za bolesnike, i stare i nove! :*
Kod nas je tak-tak - ima dosta visoku temperaturu (38,3) i još ju ne skidamo, pa je dosta bezvoljna i grintava, ali u biti zasad bolje podnosi cijelu bolest nego što sam se bojala. Čak ni pudranje više nije takav problem kao ranije, jer je skužila da joj je nakon toga bolje.
Tweety, drago mi je da ste se vi izvukli!
Izgleda da su svi malci bubanci.
Mi brojimo zadnji (barem se nadam) proljevasti dan.
Jadničak moj, boji se kakati, stalno me pita "mama, hoće opet biti ona čudna kakica". :lol:
A mi se tako veselili tulumu. :(
evo jedne friške markove
http://i3.tinypic.com/47mur9w.jpg
Čuj, Audrey (vidim da si skinula Merlinku :) ), sad će ispast da je Marko to sam složio?
:love:
Presladak je!
naravno da je.....
lud je za tim magnetima
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Džizs...
Da ne bi on najesen u školu? :)
Ergo, baš danas s mužem pričam kako F nema nikakvu vještinu osim što se zna primaziti. Ljubi i grli uokolo. Al sve ovo intelektualnije, štanga.
Neka mu.
koja škola ?????
malo je nakrivo nasađen i autoriteti ga smetaju
pitanje je hoče li biti i sa 6,5 spreman
hoče :roll:
hoĆĆĆĆĆĆĆĆE
Marko je stvarno presladak!!! :love:
Mi smo protulumarili rođendan. Od cijele hrpe zepedeića, ostalo nas samo 3 (Ančica, Vid i Lovras). Malci su bili super! Ančica, klasični komad koji je vrtio oko malog prsta zaljubljivog Lovru, a niti Vid nije bio baš ravnodušan..Vid, smjehuljica i Lovro su se na kraju baš dobro igrali. :)
No, moram vam ispričati sve po redu...dakle tulum od hrpe klinaca pokosile boleštine. Tortu sam naručila davno prije za veliki tulum. Torta kornjača. :mrgreen:
I dođem danas u 16.15 u Meli po tortu i govorim ja: "Torta kornjača na prezime B." Kaže žena: "Baš ju je pokupio gospodin B." Ja zaprepaštena: "O čemu pričate?? Pa nitko nije išao po nju, samo ja!!" Žena zbunjena ode iza i vrati se i kaže: "Ajme oprostite! Pa sad smo vidjeli da smo imali 2 torte na prezime B.! Gospodine je došao i pitao za tortu rezerviranu za B., mi smo vidjeli kornjaču za B. i predali smo je gospodinu. Još smo ga i pitala da li mu se sviđa?! Normalno, da mu se svidjela!" :roll: :shock:
Uglavnom, žena ga je nazvala i on je za 15 minuta donio našu kornjaču i odnio svoju roza torut. Sva sreća! Jer ne znam kako bih malcu izašla na oči. Prvo su mu skoro svi bolesni, a onda još i nema torte...
Probat ću sutra skinuti slike...pa ih zakeljim. :)
Pusa bubancima, a posebno velika pusa kozličarčici i budućem jarčiću i mogućoj maloj kozici... :*
osim bez gostiju, skoro ste i bez torte ostali! :lol:
baš mi je žao da je lovrin roćkas tako ispao :( , ali ne sumnjam da se društvance ipak dobro zabavilo.
/i to se desi baš vama, s onolikim stanom. ja sve mislim da ću vas morati naručivati u smjenama!/
andrej navečer još ima malo temperature, malo jede, iscrpljen je i nervozan za poludit. i sve to od jedne obične viroze!
Edita danas prvi put ide u pozoriste :D Idemo samo nas dvije :D i gledat cemo Pinokia :D
ovdje je malo problematicno jer vecina predstava je za djecu od pet godina. Valjda cemo se uspjet prosvercovat :mrgreen: Ne znam da li je spremna za pozoriste, pa ako bude nemirna samo cemo izaci 8)
Mislim da ce je zainteresovati, jedino da ne bude htjela ustat i otic do pozornice :mrgreen:
Baš nam je bilo lijepo kod Lovra :heart: , s dva mušketira i cijelom tortom samo za nas! 8) Čak smo i pristojno bez suza otišli!
Dobili smo majušnog plavog piceka koji je naravno spavao s nama (mama ga našla ujutro u svojoj spavaćici :lol: ).
joj, lovro zamalo slavio uz pink tortu :lol: . da je kojim slučajem bilo tako i da smo mi koji slučajem došli lada bi bila oduševljena. nek' ste vi lijepo uživali u malom, ali odabranom društvu.
čokolada, bar ti nije bilo hladno :lol:
snorki, uživajte, a ti maria ljubi pametnu glavicu koja je nadmašila sve zpd-iće u šire :love:
ostalima hrpa ozdravilica :love:
Maria, ja sam zadivljena, što Markovom pametnom, a što lijepom glavicom. :love:
Snorki, dobro se provedite u kazalištu, nadam se da će Edita uživati.
mamma san, super za tulum!
Naše kozice su jako unfriendly, ima ih nekoliko stotina i nema vjerojatno ni kvadratnog centimetra Fioninog tijela na koji se nisu naselile, uključujući i očne kapke i usta. :/ Ona se, s obzirom na sve, dosta dobro nosi s time, malo je nervozna i zna joj se dogoditi pokoja epizoda plača, ali sve u svemu moram reći da je i više nego hrabra i strpljiva. :love: Temperaturu sve do 38,5 nismo spuštali, ali sinoć se popela na 39, pa smo joj zdrobili pola lupoceta u žlici vode, dali joj da popije i zalili sokom, pa danas ima 37, što je relativno podnošljivo. Mucekica mi je skroz izmučena. :(
Puse svima, pogotovo malim bolesnicima!
Nasa predstava se neslavno zavrsila :mrgreen:
Sve je bilo super i krasno.
Medjutim, kada je predstava pocela i kada je izasao ciko sav u crnom i poceo svirati frulu, Edita je pocela vristat kako hoce kuci "kuci, kuci, kuuuci" :/
Sta cu, da ne bi omela predstavu izevedm je u hodnik i malo joj pokusala objasnit da to ciko sasmo svira, ali dzaba. :mrgreen:
Nismo se vise vracale tako da smo od prestave vidjele samo prvu minutu :lol:
Ona je u nekoj strasivoj fazi tako da ju je svega strah. Izgleda da cemo na jedno vrijeme zaboravit pozoriste :(
Nisam vam rekla, ali ovo je malo alternativno pozoriste za 50-ak ljudi. Mala je i protorija i onako je sve podosta mracno. Mi smo sjedile 20-ak minuta sa djecom i njoj je bilo super... Samo, eto sto se prepala cike :lol:
pa ti djetetu kupuj autiće na akumulator :PCitiraj:
sunce prvotno napisa
sankovićka, da mi sutra nije škrobni, rekla bih ti da poneseš torte na posao.
Ovako, pusa svim bolesnicima i slavljenicim (a tko bi vas sve popamtio) :shock:
Mamma, nadam se da ste se dobro zabavili.
Nemaš pojma koliko mi je žao što je ispalo tako.
[quote="apricot"]pa ti djetetu kupuj autiće na akumulator :PCitiraj:
sunce prvotno napisa
Uf što si nabrušena. Vidim da UN samo najbolje izvlači iz tebe.
Što reče, dva dana je rok za prijevod teksta?
Je, je. :x
Još nisam naučila hvaliti vlastito dijete 'na van'.
Interno smo super, hvalim ga i kad omot od čokolade baci u smeće, no pred drugima pojma nemam što izvaliti...
A najbolji je, ozbač :heart: :heart:
Snorki, ajd, ajd, bit će još kazališta. Daj Edi vremena :*
Sanko, ajd fotke na vidjelo!
Sanja, javljaj kak je. Fakat držim fige da brzo prođe. Nadam se da nisi čula onu najjaču utjehu 'je, bolje je da odbole sve dok su tak mali...'.
Ja kozice dobijem od muke kad krenu utjehe na tu foru :cry: .