Joj meni je počeo izlaziti nekih 2 tjedna prije termina i uopće nije bilo krvi, izgled-kao šmrklji :oops: , na jednom topiću su to tako opisali i tako sam skužila da čep odlazi :oops:
Printable View
Joj meni je počeo izlaziti nekih 2 tjedna prije termina i uopće nije bilo krvi, izgled-kao šmrklji :oops: , na jednom topiću su to tako opisali i tako sam skužila da čep odlazi :oops:
evo danas se sluz pretvorila u veće nakupine, smeđe, s malo krvi... zvala sam bolnicu, jer sam panilar po prirodi, dežurna primalja kaže da nema mjesta panici dok god mi ne počnu trudovi i dok god osjećam bebu.
...iridana...čekam tvoj odgovor na pm...jesi ju primila? :?
:*
ispravak: paničar ne panilar :)
meni je cervikalni čep ispao 5.8., a rodila sam 2.9.
meni je 13-tog ujutro
M. se rodio 15-tog u 00:20 :mrgreen:
jel neko zna di je k2007? ne javlja se.... :?
bas se i ja pitam :?
nadam se da je sve ok :heart:
Ja od jutra razmisljam o njoj, svako malo se sjetim.. Mozda se samo priprema (psihicki i fizicki) za sutra. Mislim da sutra ima dogovoreni carski.Citiraj:
sorciere prvotno napisa
U svakom slucaju ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude okej!!
A ja osobno znam zenu koja je morala primiti dvije doze nakon prirodnog poroda, bez dripa i bez rezanja, sama je popucala i skoro im iskrvarila.Citiraj:
marta prvotno napisa
Ja sam lezala na intenzivnoj nakon carskog, a ona je radjala u prvom box-u. Cijeli porod sam gledala jer nisu se nijednom sjetili navuci paravan, trajalo je jedno 12 sati :/
(One koje su rodile carskim u vinogradskoj znat ce na koji box mislim)
Prvi porod mi je dovrsen carskim rezom nakon 14h trudova, drugi porod je bio VBAC i trajao nekih 5h, a zadnja dva poroda su bila carska "na hladno".
Nakon zadnja dva sam krvarila duplo manje i krace nego nakon prva dva.
Nema ama bas nikakvih pravila i suvisno je raspravljati o tome koji je porod bolji :roll:
Nadam se da je k2007 dobro i da ju je njeno zlato mozda malko iznenadilo ranije :saint:
Dakle, k2007 je trebala jucer roditi.
Ako netko nesto zna nek nam javi.
~~~~~~~~~~~~~~ da je sve okej!
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~
za mamu i bebu :heart:
Sigurno se mazi s bebicom :love: :heart:
Ma dobro gdje nam je k2007??
~~~~~~~~~~~~ da je sve okej
..ali dobro bi bilo da nam se javi... ili ako netko nesto zna.