Snoopy - i kod vas je bitna toplinska izolacija! Ona znači ne samo toplinu i uštedu grijanja zimi već i bolju zaštitu od topline ljeti!
Printable View
Snoopy - i kod vas je bitna toplinska izolacija! Ona znači ne samo toplinu i uštedu grijanja zimi već i bolju zaštitu od topline ljeti!
Thx Oli, to sam i rekla mm kad je spomenuo grijanje.
Mi smo u prizemlju sad, na katu je nona i dole je zimi toplo ljeti hlano, ma savršenstvo, ali opet neusporedivo jer su to zidovi sagrađeni od prirodnog kamena - ne oblagani, s nadodanom izolacijom, debeli skoro metar. A to nema šanse da sad ugradimo.
Joj sva se rastopim kad vidim ove kućice, predivne su mi!
sad ću ja malo hopla!
jel itko sagradio friško koju kućicu od ovih na gradimo.hr?
A zašto bi morali sve u jednom cugu s ytongom? Ne kužim što si htjela reči.Citiraj:
snoopygirl prvotno napisa
Ma baš se sad i ja mislim
Onako kad sam donjela sliku one kućice doma imaš osjećaj da sve moraš odjedom. Pa smo nakraju ipak došli do zaključka da moramo sve odjednom jer napravit prvi kat bez krovišta nevalja nikako. Napadat će kiše, i svašta nema smisla stajat na pola. Sve mi se čini da idemo na ytong, same pohvale čujem :D
Jučer sam dobila info da su nam susjedi prije 2 godine sagradili cijelu kuću od y. pa sad imamo di se informirat
To je jedin akuća tu, ali dosta ljudi mi kaže da su unutarnje obloge i pregradne zidove radili od toga. jednostavan je za gradnju i brz. ma ko stvoren za nas :)
Je li netko nakraju izgradio kucu od ytonga? Iskustva molim
Radio netko pregradni zid s stolarijom ( vrata), iz hodnika u dnevnu/ kupaonu? Strop nije pravolinijski već dvostrani luk
Duplo