... koda nas je nocni kasalj znak upaljenih sinusa i to 'onih straznjih' iz kojih se slijeva sve direktno u grlo, pa otuda nadrazaj na kasalj i ako to s saniramo na vrijeme, upali se grlo-krajnici i onda se sve spusti na bronhe i eto bronhitisa! zivjeli!
Dakle, mi spricamo nosa sa Propolis sprayom od ESI-ja ili AloeFirst ili propolis spray od Specchiasol-a! I uz to nesto za grlo!
Sve po preporuci homeopate!
A, s time se mucimo od eleninih 1.3god. !!! :x
Sad ima 3god. i stanje se popravilo, vise nema bronhitisa, upala krajnika, temperatura 39 .... i svih ostalih lijepota!
A, nagutali se antibiotika, bili na choku, na hitnoj svako toliko i nista :evil:
Homeopatija nam pomaze, sveukupno stanje se jako popravilo! :P
Sve ovisi o djetetu i uzroku kaslja!
Treba naci uzrok, kasalj je samo posljedica!
Naravno ni alergije nisu iskljucene! Ali ako je 'zeleno' iz nosa, onda je neki upalni proces! Alergije imaju 'bijele' pjenaste ili prozirne produkte!
....
mojoj je od sirupa jako pomogao APIBRONHIAL!
I to doziranje: 3-4xdnevno 1zlicica, po preporuci dr. naravno !
I spricati nos obavezno !! moja preporuka propolis spray od ESI-ja, oko 30kn, to je za odrasle ali bez straha moze se davati djetetu (mi to poceli sa 1.3god. ) i to barem 4xdnevno!
I AloeFirst spray (koji je inace za externu upotrebu) je jako dobar, samo sto pece ko' vrag (brzo prodje to pecenje) i to bez straha isto spricati 4-5xdnevno! Firma je ForeverLiving i prilicno je skupo cca 180kn ali jako dugo traje - velika boca!
Sterimar, aquamaris i slicno - nikakva pomoc! :roll:
.....
Nadam se da ce stogod pomoci, ovo je napisano iz naseg iskustva!
:love: