U glavnom starije dijete ide iza suvozača jer iza vozača ima manje mjesta za nogice. Tak je bar kod nas jer je MM veliki.Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
Printable View
U glavnom starije dijete ide iza suvozača jer iza vozača ima manje mjesta za nogice. Tak je bar kod nas jer je MM veliki.Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
Ja sam isto mislila da ih necemo na to uciti, pogotovo kad sam skuzila da se u nasem autu jedva nekako uguram izmedu AS, a onda se dogodilo da moj B. zna povracati u AS i sad nema sanse da sjednem i vozim nas same negdje, jer dok ja skuzim da je on povracao, stanem, izvadim ga... I ovako me hvata panika kad ga cupam van, a njemu i usta i nos puni mlijeka... :shock:
Evo, mi smo to sredili tako da je Janko iza mene, a Iva iza MM-a (on je vozač), tako da koliko toliko mogu škicati kaj ona radi., kad je iza mene, niš nemrem.
I ok je. Ja i da hoću ne stanem između njih dvoje (Škoda Felicia)! Ne ja kao ja, nego bilo tko...nisma baš tak široka :P
Ako nisi baš tak široka, onda vjerojatno staneš. Izgleda jako usko, ali staneš. Moji starci imaju fabiu koja je tu negdje ili još uža od felicije (prije su imali feliciju). Više puta smo se vozili svih petero (3 odrasle osobe + 2 djece u sjedalicama. Ja sam prije široka nego uska i ulazila sam na slijedeći način:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
- složim djecu u sjedalice
- srednji pojas maksimalno olabavim
- uđem bočno između klinaca i ukopčam pojas
- uguram pozadinu između sjedalica
- stegnem pojas koliko ide
- jedva čekam da stignemo 8)
Tu ti je bolja situacija kad imaš djete u sjedalici okrenutoj unazad - sjediš malo koso, ali imaš kud s ramenima. Kad su obje sjedalice prema naprijed - to je baš zeznuto i u većim i širim autima.
Ovo sve sam radila samo zato što smo išli svih petero (uglavnom u vrijeme dok sam bila na porodiljnom). Kad smo bili bez bake, uvijek bih sjela naprijed.
Eto, probaj jednom, možda ti nekad zatreba :)
i kod nas je tijesno u sredini, ali onda starji klinac sjedne u sredinu a ja sa strane, i to super stanem iako jesam siroka...
moja se od rođenja vozila nazad sama u sidalici.
a jedan od razloga je i taj što je najčešće vozim ja (same u autut) i nisam je želila naviknit da je netko uz nju nazad.
Tinars meni to izgleda poprilično usko, nisam ni pokušala ulaziti među njih. Možda probam, baš da vidim ako kako kažeš koji put zatreba...
A široka...pa ono, nisma baš toliko da se ne bih mogla negdje tak ugurati :mrgreen:
I, kak napredujete? :mrgreen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Joj, eto i mene na temi koja me zanima- uskoro ćemo i mi sa 2 AS odpozada :mrgreen:
A sad jedno đoker pitanje- što kada je u pitanju auto koji po default-u nema pojaseve iza (npr. yugo) :/
A što onda????
Pa skroz ok moram reći. Moram samo paziti da Ivu smirenu stavim unutra jer ako je nervozna kad ju stavljam slijedi takva deračina (mada smo i za to našlki riješenje-dudu :P ).Citiraj:
MMoover prvotno napisa
A prasica mala, spava dok se vozimo, čim stanemo na semaforu, komešanje. Krenemo-spava dalje :roll: .
Mada već škicamo monovolumene i sl. :mrgreen:
moja frendica ima blizance i škodu :) i u početku se vozila između dvije autosjedalice :mrgreen: , jest da mi je znala reći da jedva stane, ali je uspjela
moj glas za xsaru picasso :zaljubljen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
imam ful mjesta između sjedalica (prvo je mali bio u sredini, ali ga je veći gnjavio, pa smo morali napraviti razmještaj).
svejedno nam je gepek uvijek krcat, tu ni kamion ne bi pomogao. :)
Hm, mi bumo si morali nabaviti jedan THULE za krov :mrgreen:
ja stanem otraga izmedju dvije sjedalice, ali vozim se naprijed.
kupili smo ogledala koja se montiraju tako da s mjesta suvozaca ili vozaca - po zelji, vidim i jedno i drugo dijete. to mi je super i puno sam opustenija u voznji jer ih oboje mogu vidjeti u svakom trenutku. 8)
yuhuuuuuuuuu!!!Citiraj:
Irena001 prvotno napisa
Dal mene itko doživljava??? :bye:
Dali itko zna odgovor na moju dilemu :?
postoje radione gdje se ti pojasevi mogu ugraditi