Mamma san, on ti već dugo ima Crohnovu bolest koja ima periode mirovanja i periode aktiviranja. Sad je aktivna. :/
Tweety :love:
Printable View
Mamma san, on ti već dugo ima Crohnovu bolest koja ima periode mirovanja i periode aktiviranja. Sad je aktivna. :/
Tweety :love:
Uh, Sanja. :( Malo vibri za TM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tweetekić, evo i tebi malo :heart: .
Hvala! :love:
uh, chron. :( evo malo ~~~~~~~~ za brzi oporavak!
mi smo jučer bili na transport showu - andrej me dva sata vukao naokolo, vozio je SVAKI autobus, kombi i kamion koji su izložili osim monstruozno velikog kamiona za pijesak u kojeg se nismo mogli popeti. kad je skužio da su na svakom stolu grickalice, izjavio je da je gladan :roll: i da pitam stjičeka bi li mu dao "smokvi" (ajd, bar ne zna kako se to zove). trebam li reći da mu je svatko, ama baš svatko nešto dao i da je hodao od stola do stola kao siročić skupljajući perece i krekere... ispio je flašu vode jer je majka okrutnica povukla crtu kod žicanja sokova.
uglavnom, ludo smo se zabavili!
e da, i stalno je (šaptom) zapitkivao je li to muzej i da li mora biti tiho :saint:
Sanja, baš mi je žao zbog TM. Razumijem kako se osjećaš...
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dođe iz bolnice svojoj predivnoj obitelji :love:
Nama je grozno krivo što nismo otišli na velesajam...ali prevagnulo je lijepo vrijeme i Jarun i vožnja bicikla. Plus, u blizini veslačkog kluba je konjički klub...ne moram pričati o oduševljenju.... :)
Sanja, žao mi je!
~~~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak. :heart:
Puno vam hvala! :love:
Malo vam zavidimo na Velesajmu, Jarunu i sličnim lijepim načinima provođenja vikenda, mi smo još uvijek bili vezani za kuću. Drago mi je da vam je bilo lijepo. :)
Moram vam ispričati kakva se izjelica budi u Fioni - vjerojatno sad kad prizdravlja treba više energije, pa jede sve i svašta. Uglavnom, sinoć je kod mojih pojela za večeru ogroman tanjur juhe od povrća s cijelim kuhanim pilećim batkom. Onda je izjavila da je još gladna i smazala zdjelicu grisa. Pa je došla doma i tražila me kuhano jaje, koje je bez problema pojela, a uz jaje veliku šnitu integralnog kruha. Nakon toga ju više nisam htjela pitati je li još uvijek gladna, jer sam se bojala odgovora. :lol:
Sanja :/
vibram da TM što prije dođe doma svojim curkama :heart:
Sanja :love: !
Pusa maloj izjelici...
TM brzo ozdravljenje!
Ostalim kikićima - :heart: !
hoće li tko odlepršati na more za Uskrs? Ja mislim da mi hoćemo - i to na 5 dana :D Jedva čekam!!
Danas lelujam na poslu jer sam jučer buljila u suludi film "Apokalipto" do 01:00 :roll: / toliko puno nasilja na filmu nisam nikad vidjela; Mel GIbson je totalno pošandrcao - ali ima jedna dobra scena kad Indijanka zatočena u bunaru /punom vode, samo joj glava viri iznad/ rodi dijete; vidi se kako malac izleti u vodu i zapliva :heart:
Aneki, sretan vam put i uživajte!!! :* Mi smo doma. :)
jedno brzopotezno javljanje od nas:
bubamarac naš dragi, sretan rođendan od srca iako s debelim zakašnjenjem :heart:
spooky, cure su prekrasne i stvarno su narasle :heart:
sanja, držim fige za tm-ov brzi oporavak i još brži povratak kući.
anek, mali umjetnik me oduševio svojim umjećem. i ovaj put sam odvalila na njegovu maštu :love:
svima ostalima jedna kolektivna pusa :love:
Pusa svima.
Sanja - :heart:
Fab se lagano pretvara u diktatora.
Svako jutro i večer naredbe - mama oblači gaće, tata bodi, mama čarape, tata majicu, i tak redom, svatko mora nešto na njega stavit.
Vrhunac je navečer kad raspoređuje dva rukava, dvije nogavice i sve gumbe piđame na nas dvoje, a mi ko dvije tuke lebdimo udovoljiti.
Diktatura je zela maha i danas, kad nije 'dao' da tata ide s nama u dućan pa je tata čekao pred dućkasom s njegovom loptom dok nismo izašli sa špecerajom.
Ili kad bira tko će mu donijeti tutu ili medeka ili čokoladu. I urla i plače ako to učini onaj neodabrani.
I tako svaki dan, po nešto.
Uglavnom se na to smijem, jer nam nije teško.
Al da je blesavo - jest. :/
sanja :heart: za tm ~~~~~~~~~~~~~~
ja sam na seminaru preko praznika :evil:
Maria, ne buni se, bit ćeš još pametnija :roll: ali što je je...stvarno znaju izabrati termin za seminar!!! :roll:
Ja pak moram reći da sam danas definitivno skužila da mi se dijete prilagodilo na vrtić. Ulazi sam u sobu, iz sobe mi šalje puse i pušta me da odem na posao. Ujutro ne radi probleme. Sam inzistira na spavanju u vrtiću. I mislim da si je našao prijatelje. :love: :heart:
par fora od jučer:
Ja: I, tko ti je bio danas najbolji u vrtiću?
L: SVen!!!
Ja: A zašto?
L: Sven ima novu glavu.
Ja: Kako misliš? Možda se je ošišao?
L: Aha. Ima novu glavu.
Ja: I kako ti se sviđa?
L: Ne sviđa mi se nova glava...
(a ja se cijelo vrijeme kuuuuglaaam... :lol: )
Idemo van i u šetnji on snima ekipu na rolama:
L: Gle, cuklja na lolama. Gle, decko na lolama.
L: Opet cuklja na lolama.
L: A di su moje lole?
Ja: Nemaš ih. Nisam ti ih kupila.
L: A di su?
Ja: Još uvijek u dućanu.
L: A kako ću se onda lolati? :mrgreen:
I jučer navečer smo napravili uskršnju košaricu za vrtić. Prokloeto mi je krivo da je nisam uslikala. Uglavnom, kiičaaaaaaaaaaaaa!!! :mrgreen:
Zelena košara sa čije drške vise dvije mrkve. Unutra tamno zelena trava. A u travi, plastična jaja (ljubičasto, plavo i crveno) sa draguljima i zlatom (lijepili nas dvoje :roll: ), plavi i žuti mali piceki i dijamantići... :mrgreen: Na drški od košare šarena ptica (one male ptičice od pravog perja) i u travi još jedna koja kao leti.
Uglavnom dijete mi je bilo oduševljeno...a i druga djeca isto.... :mrgreen:
ajmeee, dijamantići, zlato, ptičice! :lol:
daj, majko, pa kako to nisi uslikala!!
andrejeva soba u vrtiću izgleda kao papirnati botanički vrt, sva vesela i rascvjetana ali nas to ne spašava od suza.
jučer kod frizera čekamo da teta ošiša dečkića (mašinicom) pa smo na redu. andrej, pomalo bojažljivo: mama, hoće i mene teta šišati sa bušijicom? :lol: a onda je teti davao upute: stavi mi onaj pjašt. sad mi daj keficu. di je gej? ja ću staviti geja (sav se namazao). a di je jizajica?!
neki dan smo sreli cvrčku pa ga je pitala što želi za rođendan. on se zasramio, okrenuo glavu i ignorira je. kad smo se rastali gleda za njom i prošapće: kamion... :roll:
zlato malo.... :love:
bojim se da će sad dobiti tonu kamiona...ali s obzirom da ga je cvrčkica pitala...onda je rezerviran za nju. :mrgreen:
Ajvić, kako mu ide adaptacija? Koliko je u vrtiću?
mamasanić, sve pohvale za dijamante, zlato i ptičice, pa šta - glavno da se dijete veseli :mrgreen:
a provale od lovreka i andrejčeka su legendarne.. :lol:
igra se jučer vid s tatom /vid je kao gusar/, i tata kaže "molim te strašni gusaru, poštedi me!"
a vid će na to"...ali nemam štednjak!!" :lol:
uvali mi se u krilo i sklupča i kaže, "ja sam mala bebica i sad sam u trbuhu..ja bi vaaan, ja bi vaaan, rodi me!!..ali prvo pozovi tatu, da se oženite!"
onda ta igra "on je beba u trbuhu" traje i traje, npr. ja pitam "a da li je u trbuhu curica ili dečko?", a on kaže"..pa pitaj me!"
..ma provala kolko hoćeš, ne stignem ih više sve pisati u onu tekicu :)
joooj, odvalit ću na tog malog Videka!!! :lol:
Jučer predvečer pričamo o vrtiću:
Ja: Tko ti je bio danas najbolji u vrtiću?
L.: Dola. (Dora)
Ja: Zašto?
L: Dosla je po mene i htjela je da gledamo cutic.
Ja: I?
L: Ja nisam htio.
ja: Zašto?
L: Zato jel sa ladio kolace.
Ja: Kakve kolače?
L: Od zemle. (zemlje)
Ja: A od kuda vam zemlja?
L: Donela ju je Nika sa posla.
Ja: Jeeeeel?? Kojeg posla?
L: Sa posla.
Ja: I gdje ste radili kolače?
L: Na stolu.
ja: I što je rekla teta Z.?
L: Vikala je.
:lol: :lol:
zamišljam scenu :lol:
andrej me sinoć grli u krevetu:
ja te vojim.
jako te vojim, sve ću ti kupiti. :mrgreen:
kupiti ću ti bjagajnu!!
naime, oduševio se ladinom blagajnom s mikrofonom i čitačem barkoda.
... pogodite što baka kupuje za roćkas!
Prekrasni su vam klinci :heart: - obožavam njihove bisere
Ja i Dora smo još uvijek doma, a Pia svaki dan ide u vrtić. Skužila sam da bez problema ide u vrtić kada ja ne radim tj. kada sam na bolovanju ili sam slobodna. Nemam pojma u čemu je kvaka...
Kad idem na posao, uvijek su predstave i neće ići u vrtić već bi se mazila s menom.Izgleda da i ona osjeća moje nezadovoljstvo s poslom...
Dora je puno bolje i ne boli ju više uho, ali nosić i dalje curi :/ Inače. ona je prava mala prefriganka. U zadnjih tjedan dana mi je pošarala 4 zida, potrgala dvije slikovnice i uništila par Pijinih igračaka.
Nije niti čudo što joj Pia ne da ništa :roll:
Spooky, držim fige za novi posao :heart:
Cure, jesam vam već pisala da je Vid apsolutno zaljubljen u svoju tetu čuvalicu? Stalno mi govori da će je oženiti, njoj kaže "mi smo zaljubljeni", "jel ti mene voliš, tak si lijepa", "ničeg se ne moraš bojati..jer si ti moja cura" /koja macho izjava haha/ i sve u tom stilu.
Jučer mi je rekao da će joj kupiti "parfem za 15 kuna / :lol:/, i japankice..onak roskaste". Obožava ju :heart:
/ONAK i NEKAK su mu omiljene riječi :roll:/
A jučer prije spavanja izjava:
Kad je noć, onda me možeš vidjeti kak sam nacrtan na nebu.
Uhhhhhhhhh rastopit ću se od ovih malih miševa..... :love:
Jutros se Lovro budi, i ne otvara oči i govori:
"Sad idemo na lođendan!!" ja ga pitam: "A kome?" A on: "Pa Andlejceku!!!" :)
Spooky, držim ti figice za posao. A Pia ne samo da kuži koliko si nezadovoljna, već je vjerovatno povezala da kad radiš nisi doma kad ona dođe iz vrtića... :/
vid me uvijek ponovo uspije oduševiti :*
pazi ti njega, roskaste japankice!
andrej obožava svoje tete, ali mama je još uvijek No.1
ljubavne izjave su mu toliko prekrasne da se redovno topim ko vrući nutella cheescake :saint:
mamma, vidim vi već stižete! :D
ja andreju još nisam ni najavila rođendan (ovaj vikend slavimo s familijom) jer ne bi mogao dočekati vikend. zasad se zabavljamo svakopopodnevnim traženjem bicikla.
Do sada sam imala sreću pa sam radila u jutarnjim smjenama i uvijek sam išla po njih u vrtić. Popodne sam radila sam jednom u toku tjedna i bilo ime je katastrofa jer me nisu vidjele cijeli dan.Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Uglavnom me popdne kvaći vikend, a to mi je isto koma...
Ja sam vam cure u jedno maloj dilemi...Pia već par dana priča kako hoće da joj probušim uha da može nositi naušnice. Meni se ona čini premala. S MM imam dogovor da ćemo joj dozvoliti takve stvari kad bude sama tražila, ali ovome se nisam nadala. Mislila sam da će to tražiti s jedno 14 godina... :roll:
E, pa kad krene, onda stvarno krene: dobila sam kozice.
Pusa svima :* , javim se kad ću se malo bolje osjećati. Zasad mi je temperatura stalno negdje oko 40, spustim ju, ona se digne i tako u krug. Plus svi ostali simptomi, doslovce za poludit'. :roll: :evil:
:/ :(Citiraj:
Sanja prvotno napisa
ajme sanja, stvarno ti se posložilo, nadam se da ste se organizirali i da ti je netko uskočio da pazi na tebe i pomogne ti oko curki. želim ti da što prije ozdraviš, znam kako se osjećaš jer znam kako je grozno bilo MM-u kad su ga zadesile kozice u odrasloj dobi.
drži se :love: :heart: :*
UH Sanja, nisi ih imala? :( Uz sve, još i to...a što je sa Florom? :/ Kad ti muž izlazi iz bolnice? Tko je s tobom?
A Sanja, fakat....
:love: :heart:
sanja :*Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Hvala vam, curke. :love:
Ma, cijelo sam vrijeme mislila da sam ih imala, jer mi je mama govorila da jesam, ali da ih nisam imala puno. Izgleda da to ipak nije bilo dovoljno da bih postala imuna, ma, nemam pojma.
Curke su cijeli dan kod mojih, Flora mi samo dođe na podoj, a Fionu vidim samo ujutro i navečer. :( Mojih kozica već ima na stotine (ne pretjerujem - i Fiona ih je imala toliko), temperatura mi je visoka ali se na sreću da spustiti Lupocetom, glava me rastura i osjećam takvu opću slabost da mi je teško otići od sobe do kuhinje po čašu vode.
Doktor je telefonski poručio da mu ne dolazim, a ako mi se stanje pogorša i ako se temperatura neće moći spustiti Lupocetom, moram ići u Zaraznu. Nadam se da do toga neće doći.
Vama svima velika pusa i nadam se da uživate u pripremama za Uskrs. I ja bih tako rado. :/
Sanja :heart:
MM je dobio kozice od Marka prije 2 godine i njemu se jako zakompliciralo
Ne idi van i čuvaj se, tvoje zdravlje je najvažnije
sanja, baš vas je strefilo. :(
vibr-vibr i čoh-čoh :love:
Sanja, čuvaj se?
:love: :heart:
Jel' ti je mužu bolje?
Sanja :love: i puno ~~~~~~~ za brz oporavak i tebi i TM!
Stvarno ste višestruko ispunili kvotu bolesti za idućih par godina...