marilu... kontradiktorna si.
prvo velis...
Citiraj:
jer to dijete ce narasti i sto ces onda staviti na stolicu tinejdjera?
a onda
Citiraj:
"kazne" ili ti ga posljedice postoje ali u skladu sa godinama i situacijama
sto mislis da roditelj koji sada koristi stolicu ce to ciniti i kad dijete bude imalo 14 god?
btw, pa nije bit u stolici kao stolici. nego u tome da se dijete koje pravi probleme
izdvoji iz grupe. il sto bi sad trebalo da sva djeca ispastaju zbog jednog djeteta ? nema veze frano sto ti konstantno zelis zabiti olovku svom drugu u facu, (I STO TE JA KONSTANTNO OPOMINJEM DA TO NE CINIS), ti ces ostati u grupi, jer ja tebe ne smijem izdvojiti, jer to ce imati nesagledive posljedice i stravicne traumchice za tebe, to sto ce drugo dijete ostati mozda bez oka, who cares. ili smijem te izdvojiti, al onda moram najmanje pola sata s tobom razgovarati o tom problemu, dok drugu djecu zapustam time, al bitno je da ti ne dobijes traumchice. karikiram. namjerno.
a sve to se moze uciniti i bez stolice. mirnim kutom, drugom sobom, odvajanjem na pola metra od ostalih i sl. samo ja ne vidim toliko drasticnu razliku izmedju izdvajanja, mirnog kuta i stolice. osim, sto dijete u drugom slucaju ne mora stajati, tj. moze sjesti. mislim da je to cak humanije, nego da stoji.