Slijedeći put ih upozori unaprijed da to više ne govore jer si ti jedna jako poslušna rodilja :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Printable View
Slijedeći put ih upozori unaprijed da to više ne govore jer si ti jedna jako poslušna rodilja :lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
moram upast :lol: :lol: :lol:
Citiraj:
retha prvotno napisa
mene bu sorci zfundala :oops:
sorci, nisam štela!!! i nebum više.
:lol: :lol: e ovo me bas slatko nasmijalo, da se i moja balerina u trbuhu odmah pocela ritati. dakle ko jos gleda na godine, a ktome jos i vjestice :P , ajmo na odbrojavnje.
Go, sorci, gooooooooo! :lol: :lol:
Meni je to rekla teta spremacica na sd.Zadnji dan kad su me vec otpustili, a ja sam cekala svoje da dojdu (trebalo im je 100 godina) teta spremacica je bila zabrinuta da cu ostati gladna. Rekoh, nema veze, ceka me klopa doma...Onda mi je rekla sve najbolje i dojdite nam opet. Ja sam odgovorila NE HVALA! ( znate kak je prvi pored, carski rez, hormoni). Bila je draga, humana i stoput bolja od vecine sestara tamo!
I meni je jedna fina sestra na Koševu u Sarajevu, nakon skidanja konaca poslije C. rekla vidimo se opet :)
meni su u rijeckom rodilistu vise puta rekli "dodjite nam opet" ili "vidimo se slijedece godine"
meni je u vž više njih to reklo. čak i pedijatar kad mi je došao dati upute što kad moje dijete izađe iz izolacije, rekao mi je, vidimo se za koje 3 godine opet (taman prije toga mi je pričao kak bi bilo najbolje da se zbog carskog čeka 1,5g da se maternica sigurno zaraste prije nego se proba opet..pričljiv čovjek).
i kad smo počeli porod indukcijom (ja željela prirodni, nemedikalizirani.. ali se zakompliciralo), rekli su mi u rađaoni da to nije razlog da idući mi rekli da moramo put ne bude kako želim, pa i čak kad smo morali završiti carskim, više su mi puta to naglasili opet i rekli, dođite opet...
a na tečaju vele da im je naređeno da nam pruže takve uvjete da se mi zaželimo vratiti opet (neke naredbe od nekog vijeća za populacijsku politiku..)