~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
seka, kako si, ima li kakvih novosti, mislimo na tebe i vibramo do nebbbbaaaa :heart:
Drage moje nemam nimalo dobru vijest. :cry:
Evo ukratko da ispričam sve događaje.
Išla sam kod jednog privatnog ginekologa po drugo mišljenje. Rekao je da se definitivno ne vide otkucaji srca i da 99% ništa od nastavka trudnoća. Sva u šoku, ali već pomalo pomirena sa tom činjenicom.
Sljedeći dan idem svom ginekologu koji također veli istu stvar. Savjetuje mi da prestanem stavljati utriće s obzirom da sam u međuvremenu dobila temperaturu i strašnu glavobolju (bojao se infekcije). Rekao da pričekam 2-3 dana i ako ne prokrvarim spontano morat ću na kiretažu. Naravno da sam se odlučila pričekati da prokrvarim spontano jer je oporavak maternice tako brži. I tako sam ja za dva dana spontano prokrvarila. A jučer mi je bio pakleni dan. Imala sam kontrakcije maternice kao da rađam, povraćanje... MM nije znao što bi više samnom.
Ali eto preživjela sam i sad sam bolje. Čekam da prestanem krvariti da odem giniću na ultrazvuk da vidi da li je sve OK.
Molim vas savjet koliko brzo nakon spontanog Lući prima pacjentice na AIH. Naravno da bih ja da to bude čim prije ali isto tako znam da mora proći neko vrijeme da se maternica oporavi.
seka jako mi je žao...
:cry:
~~~~~ da što prije zakuca drugo srčeko :*
Seko :love2:
I što prije novo :heart:
seka, žao mi je... :love:
seka :taps: žao mi je
Jako mi je žao :love:
seka tako mi je žao..... :cry:
:love2:
Drzi se :love:
Žao mi je. :cry: :taps:
stvarno mi je žao
seka :love: :*
:love2:
Tako mi je žao... :love2:
:love2: žao mi je
Tek sam sad vidjela... jako mi je žao :taps:
Želim ti brz oporavak i novu trudnoću sa sretnim završetkom.
bokić, vidjela sam temu koja je dijagnoza i mojoj dobroj prijateljici.
Žao mi je što je tako završilo :( , i tužna sam , jer čini se da ni njoj možda neće biti kako treba, a rekla sam da ću kod Vas naći sigurno neko riješenje i utješiti ju.
Možda mi koja može pomoći , u njezinom slučaju je bilo da sa 6+2 se nisu vidjeli otkucaji, a danas znači tjedan dana kasnije joj je doktorica napisala da nema odjeka ploda i poslala ju kući i neka u ponedjeljak ide vaditi betu. Ona mi je sva izvan sebe vikend je ......
Nema krvarenja niti ju išta boli ,,, da li bi to mogao biti dobar znak? Ili je to ipak zatišje pred buru. Ne želim joj buditi lažne nade, a opet treba biti optimističan.
Drage moje pomozite mi šta da joj kažem, jer sama više ne znam, niti što da mislim , niti da govorim.......... :( :heart:
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK,
ima svakakvih slučajeva, ono što je kod nekih dobro, kod drugih je loše.. beta je najvažnija.. ništa drugo nije sigurno :love:
Ima li rezultata? :heart: