Poslah 8)
Printable View
Poslah 8)
Poslala sam ti sliku sređenu za avatar.
Jazzmama, tražit ću mamicu sa zelenim slingom! Mene ćeš prepoznati po jako kratkoj kosi, trbuhu i ogromnim cicama...
Uvijek sam raspoložena za kavu, pa... :love:
Još jednim MartinaP THANX, THANX, THANX - napokon si lijepo vidim moje dijete :saint: :heart: :*
Elinor, javim ti se idući tj. za jedno prijepodne ;)
kak nam se lijepo smješi slatka mala smijalica :D
Riana, pročitala sam da planirate ići na Plitvičke :)
Ja bi tamo išla opet, samo da nam Katja bude trunkicu veća i da još malo zatopli!
Išla sam zadnji puta kao 8 mj. trudnica, SVI su me čudom gledali :shock:
Joj, šta je bilo lijepo :trep:
Da, išli budemo, možda u kolovozu. i moja seka sa svojom femili, mala se treba roditi za nekih 7 tjedana.
mi smo bili pred 3-4 godine i super nam je bilo, a sad kupujemo kišbran kolica za Emu, ali bi možda sling (jer nije luda za kolicima kao za nosanjem), a i zgodnije bi nam bilo sa slingom. pokretnije.
zvala me Poslid sutra na sastanak. i tebe?
ja dojdem s maličkom.
Zvala me je, ali sam nažalost u Zg; MM ima obaveze, a ja koristim priliku vidjeti se sa mojima - nalazimo se na pol puta!!! :love:
E, a prošli vikend sam se dosađivala, a ovaj sam već odbila 3 stvari radi tog Zg :(
ma ok, next time...
Kakvo je to nasmijano sunašce!Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
:D za kavu!
Da budem iskrena, jesam, još i prije trudnoće. Onda sam zaključila da, s obzirom na to kako i koliko ja radim, od mene koristi baš nitko imati neće. Pa onda trudnoća, pa beba, pa povratak na posao - a taj dio još i nisam odlučila ostajem li gdje jesam ili se "selim" negdje drugdje...neću moći nešto aktivno poduzeti još godinama. A mene osobno bi bilo sram biti članom bilo koje organizacije, posebice ovako neke udruge, a da baš ništa ne doprinesem, jedino da mogu reći da sam član.Citiraj:
kraljica85 prvotno napisa
Pa sam zaključila da neću biti član, a ako ikad budem mogla što pomoći, budem. Ima li smisla biti pasivan član godinama :? Malo ipak sramotno za jednog člana, a bojim se da bi ja bila baš takav. Ali ako budem u prilici nečime doprinjeti jednog dana, budem sigurno.
Evo nama snjegića! Kad se sjetim da smo prije samo nekoliko dana ispijale kavicu na terasi, uživajući u pravom proljetnom suncu... :? :? :?
Bila sam danas u gradu i totalno se smrzla, malo me čak i pecka u grlu. Idem sad punit kadu da se malo ugrijem...i čekat sunce. Pozdrav vam smrznuti šaljem! :sick:
a ja danas u cipelicama otišla na posao :shock:
Tak mi treba kad ne slušam prognozu
Citiraj:
Poslid prvotno napisa
mi tu,
s razlikom da jesam gledala prognozu, ali sam snijeg strpala jedino u gorje.... 8)
ali jedva čekam da se s curicom bacim na 'njeg'! :D
Ako već pada, nek napada barem dovoljno za snjegoviće! Klinci ove godine nisu imali prilike za zimske radosti...
Svim Jožekima i Jožicama SRETAN IMENDAN! :D
Vikend u Zg - prošao savršeno :D
Sad gledam kroz prozor - malo veći klinci jure sa sanjkama - a juče u Zg sa laganom jaknicom i mislim kako mi je vruće!
Kod mojih u Vk danas 18 st C - tko je ovdje lud ? :mrgreen:
Elinor, toploga čaja i limuna, da nam se ne razboliš :coffee:
Jučer sam pitala klince dali idu malo van na snijeg da se poigraju. Elena me pogledala ko da sam poludila i rekla: Pa da se razbolimo, kaj je tebi, stavi nam crtić da gledamo. Dobro da je ipak zasjalo sunce. U mojoj obitelji očito nema snjegoljubaca. :mrgreen:
Malo sam više pajkila ova dva dana i mislim da sam se uspješno othrvala mračnim silama! A čini mi se i da ćemo uskoro opet imati sunčeko :D :D :DCitiraj:
jazzmama prvotno napisa
Cure, imamo u Čk dvoranu za druženje trudnice, mame, djeca, oko 75 m2, ostalo na pm. To je ono što sam rekla da će sveki pitati.
Šefice Rodice, javite se! :D
Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
:D
I ja se bi se rado pridružila Vašem jatu, ako me primate?
Za sada samo kao članica foruma :oops:
Primamo sve vesele duše; i ja sam za sad samo ČF ali tko zna, možda u budućnosti... :*Citiraj:
danchi79 prvotno napisa
Ima li tko vijesti o Heri i Borni?
E pa da mi Elinor nije rekla kako da nađem ovaj 3. dio, mislila sam da se izbrisao ili nemam pojma :?
Hoćemo se vratiti nazad na početnu stranicu? :/
A ja sam danas upoznala jednog malog anđelčića sa dva zubića :saint:
Jazzmama, obje ste mi preslatke! :*
Elinor, ma baš nam je bilo super :*
Dvozubićka je puna dojmova od danas zahajala kao klada :lol:
Mi smo se tek oko 8 vratili s tečaja, bilo je ok, ali i ja sam umorna i mislim da ću uskoro stopama tvoje dvozubićke! E da, druga vrijednost OGTT-a mi je 5.2 :D :D :D , nisu me uspjeli prezasladiti!Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
Ma to ti je tvoj bebili popapao taj silni cuker :mrgreen: Baš mi je drago da je sve super!!!
Sutra očekujem esej o prvom danu na tečaju ;)
Lijepo pajkite i ne zaboravi vježbu naglavačke :love2:
Baš si me dobro sjetila, idem odmah dubiti na glavi! :lol:Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
I vama laku noć, vidimo se sutra! :love:
podizem
kaj je ovo :shock: :shock:
podizem jos jednom
test
ma dajte :mrgreen:
wow, i bi topic!
kud se samo bio sakrio...
Izgubio se u prijevodu sa hrvatskog u bitni i nazad u hrvatski :lol:
..i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce..
A di ću kad se poželim fisha? Pravog, slavonskog, bez kostiju??? :mrgreen:
Kod susjede na 4. kat, nakon što odu posjete iz Vk - sa fišem iliti bez fiša :lol:
Ovaj brancin je fiiiiiiiiiiniiiiii - mljac!
Jurim za peglu :cry: ; MD i dijet mu, šetaju 8)
Nikog živog na forumu; svi prionuše na papicu... :cekam:
Da vam ne promakne
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...613&highlight=
Ja se malo prije vratih sa tečaja u VŽ! Ima li još koja forumašica u istoj grupi (početak je bio 03.04.)? Uglavnom, danas je bila sestra Erika, dofurala je loptu, stolčić, podijelila nam knjige, pokazala filmić o porodu, sve skupa 2 sata korisnih informacija. Poslije smo htjele srušiti vrata od WC-a, zamislite brdo trudnica sa 30+ tjedana koje nisu pišale 2 sata! :lol: :lol: :lol: