i mi smo bili i stvarno pohvale i pozdravi svim mamama i tatama i bebcima.Nasa je isto bila klimava,sad smo sretni i sigurni.Thanks
Printable View
i mi smo bili i stvarno pohvale i pozdravi svim mamama i tatama i bebcima.Nasa je isto bila klimava,sad smo sretni i sigurni.Thanks
I mi konačno :)
Pohvale svima i hvala na dobro obavljenom poslu :*
Mi smo bili na pregledu, cure su nam bile super (i jednoglasno zaključile da nam je AS užas jedan, tako da krećemo u kupnju nove).
Ja sam prije dosta godina odselila iz Rijeke, pa ne znam da li je i inače onakva gužva nedjeljom na Delti. Ako je, onda je to jedina zamjerka akciji - mislim da bi grad za to trebao osigurati veći prostor.
Evo dokaz da smo i mi bili:
http://img468.imageshack.us/img468/3953/slika132tr4.jpg
Sad imamo dobro namještenu sjedalicu i pojaseve u njoj. :D I čuli smo da naše dijete nije jedino koje ne voli biti unutra :lol:
Samo meni se čini da je bilo premalo reklame, tako da nije puno ljudi znalo za pregled AS?
klara - reklamirali smo kao i inace, sve radio i tv postaje i novine u nasem kraju :)
broj pregledanih stolica je zadovoljavajuci, nista bitno drugaciji nego inace.
imas ideju ili nam mozes pomoci da se za pregled bolje cuje?
za guzvu :( imamo vec na umu drugu lokaciju.
Ja jedva čekam da za nekorištenje as drapnu kaznu tipa 500 kuna, i mislim da je to jedini način da se većini roditelja promijeni klik u glavi. Ja sam već sama sebi dosadna ponavljanjem istih stvari zabrinutim roditeljima/prijateljicama/prolaznicima što mi dijete u as krivi kičmu. :roll: Nama sigurnost nije upitna. Žao mi je što većini je nauštrb njihove djece.
Uglavnom, mi bili, malo nam učvrstili pojaseve, ali sve u svemu bilo je dobro. Dobili diplomu, svi smo :D .
Hvala Rodama. :*
:( Mi nismo dobili diplomu :cry: Valjda zato jer nam ne valja AS... šmrc
:( ni mi nismo dobili diplomu!onda,slijedece druzenje je 22,4 na korzu?
goge, melita, pošaljite mi na pp ime i adresu, pa ćemo vam poslati diplomice. ili vas mogu čekati na štandu na korzu....
mora da smo u gužvi zaboravili :oops: , isprike ovim putem svima!
super,mi cemo svoju pokupit na standu na korzu
sorry zbog diplomica,riješiti ćemo to nekako,na štandu ili poštom.
:( Ja radim svaku nedjelju, za pregled sjedalice sam užicala slobodan dan. A baš bih vas rado svih upoznala...
Za diplomu šaljem adresu na pp.
(P.S. Kupit ćemo Tobija, lalala :D)
BTW Lali, Luka ti je pravi bombon :)
Hvala na kolačima!:*Citiraj:
Candy prvotno napisa
A evo kako je bilo i u slici!
Hvala Goge,i vaš Luka je presladak!
I super za Tobi!