Post od ane.m gdje traži munjevitog star je 2 godine :))))))))
Ne mogu virovat da sam to skužila, ja obično nasjednem
Printable View
Post od ane.m gdje traži munjevitog star je 2 godine :))))))))
Ne mogu virovat da sam to skužila, ja obično nasjednem
Ima klinaca koji su zaludeni munjevitim i vise od dvije godine:mrgreen:
Kupilka u Intersparu od satena (al nije ni skliska ni hladna)...na sniženju za 269 kn (200*200 i 2 jastučnice)...već 5 mj perem i ko nova je, imam 2 kompleta, mjenjam jedanput tjedno..
Maša, postoji neki saten mako i to je navodno najbolje za spavanje. Mi smo se na kraju odlučili za dva seta iz Dubravateksa za nas velike (baš tog navodno mekanog, maznog satena) i sad jedva čekam da stigne ... Za djecu ipak nisam ništa uzela jer bi se zasad koristila samo plahta (ne pokrivaju se, neće jastuke ... urotili se protiv nas :) ... borba još u tijeku) pa mi je bezveze da stoji.
Zanima me gdje kupujete pamučnu posteljinu, mekanu i da je prihvatljivih cijena?
Dormeo, jako jako sam zadovoljna!
U Doti ima dobar i prihvatljiv izbor. Meni je najdraži materijal pamučni saten - dakle, ugodni, ravni, mekani pamuk koji se sjaji kao saten, nadam se da sam dobro objasnila. Kupujem ga u Doti i Ikei.
Kupila pa rkompleta preko neckermana, oko 500 kn za dupli krevet i prezdovoljna sam, pamučni saten ili ovako nešto, sa cifom, malo deblji, kad operem samo protresem, preklopim i tako stavim sušiti, ništa ne treba peglati, boja, oblik je isti već 3 godine, nema končića ni ičega.
Osim tih dobre su mi i iz Emezzete, slične ovima, malo jeftinije.
Meni je posteljina marke TAC fantastična ja imam pamučni saten smeđe nijanse evo već 5 godina i uvijek je ista. Cijena nekih 500-600 kn u lesnini.
Meni je posteljina i popluni najbolji od Ravance Split imaju posebne mjere i šiju po narudžbi naša hrvatska proizvodnja.
Dučan je kod Ciboninog Tornja ja mislim Tratinska ulica .
Nesto novo?