-
Ja sam imala klasicnu konizaciju pocetkom srpnja u osjeckoj bolnici (dg CIN3). Dva dana nakon operacije sam jako prokrvarila ali je ispalo da mi je menstruacija uranila 4 dana. Kazu da zna to tako kad se "prcka" dolje. Uglavnom, dobila sam svejedno preventivno jednokratno antibiotik.
Jos uvijek lezim i mirujem, nema vise smedjkastog iscjetka, sad je vodenasti povremeno roskaste boje, povremeno blago sukrvavi.
Receno mi je da nema sjedenja, cucanja, dizanja tereta...
Zanima kada ste pocele sjediti nakon operacije? Voziti auto?
-
pozdrav. Operirana sam 28.10. prije tri ipo tjedna narucena sam na pregled 29.11. bila sam na klasicnoj konizaciji utvrden mi je cinII/cinIII. Iako se cin po laboratorijskim nalazima povukao iza druge trudnoce radi predostroznosti se isla radit konizacija. Jucer navecer su me poceli neki bolovi u donjem djelu stomaka,jajnicima i maternici. Slabo imam smeckasti iscjedak,cak skoro nista. Mozete li mi reci da li je moguca sad neka upala,infekcija? i kad konacno mogu krenuti vozit auto,sjediti,i raditi?? Ima li slicnih iskustva? hvala!
-
Pozdrav svima,evo da se i ja javim ukratko na ovu temu.
Nakon loseg papa testa,nalaz biopsije pokazao CIN II
Uradjena konizacija 9.11.
Sad sam na lezanju i mirovanju kontrola 20.11. I cekanje patoloskog nalaza.
Sam zahvat sam radila u opstoj anesteziji,bolova nisam imala ni krvarenja.Sto manje hodanja a sjedenja i pogotovo.
-
Pozdrav, zanima me da li se je netko susreo sa ovime. Naime rađena mi je klasična konizacija 18.6, menstruacija mi je trebala doći pred 2 dana, ali ja već 2 dana imam lagani smeđi iscjedak, i lagano probadanje u jajnicima. Svuda čitam da je prva menstruacija poslije tog zahvata dosta obilna, pa me zanima da li se je koja od vas susrela sa time da joj je prva menstruacija bila oskudna. Hvala na odgovorima.