joj,joj,joj danas je već 21.
želimo sretan rođendan našem prekrasnom dječaku VIDU
Printable View
joj,joj,joj danas je već 21.
želimo sretan rođendan našem prekrasnom dječaku VIDU
Moze moze kod nas samo se javite sta bi htjeli. Naime mi to skupljamo puno prije Lovre jer sam ja totalni frik. Lovro je samo nadopunio kolekciju.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
za crtiće imam deal s inesicom. 8) zagnjavit ću te ako štogod pofali (i ja sam fan još od prve snjeguljice, tamo negdje 1977...)
anek, ja sam gledala te megablockse, raznorazne lubanje i figurice i razmišljala kako ih kapetan videk već sigurno ima. nadam se da će naš poklon ispasti originalan, iako ni od viška glava ne boli.
a 3-4 sata igranja uspijemo skupiti tjedno :(
sanja :lol: , jeste uslikali model za tortu?
tek sad vidim ovoCitiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Mi smo bušili u Vrbovcu. Ukratko sam joj objasnila kak se to radi i da je brzo gotovo.
Malo se rasplakala kada smo probušili prvo uho, ali nije bilo strašno. Za drugo uho smo malo morali pregovarati, ali bili smo stvarno brzo gotovi i njezinoj sreći nije bilo kraja kada je u ogledalu vidjela naušnice u svojim ušima.
Mi danas bili u zgb u kinu,gledali obitelj robinson
sat i 40 minuta je pratio film,uz par pitanja
jeeeeeeee
i napokon je skužio koncepte malo-veliko,široko- usko, okruglo, četvrtasto,pravilno -nepravilno
ali brojevi :roll: :roll:
ako bude zbrajao do 100 u 8 razredu,bit će super
Maria, imaš malog vunerkinda i ti to znaš!! :love:
Nego, Aneki, tulum je bio suuupeeer! Vidova torta, prokleto dobra.... :mljac: Klinčadija fantastična...Baš nam je bilo doooobroooo!!! :D
:D Ajme, kako dobar tulum! Tri sata skakanja, zabave i igre...fini kolači...preslatka dječica i, za A. apsolutni br. 1 , jednomjesečna Margita koja spava, cica i presvlači se - živa lutka! ("Kad ja budem mala i ja ću cicat' ").
Gusaru Vidu, mami i tati veliki :love: !
i nama je bilo odlično :D , iako nas je đozi iznevjerila. margita je stvarno bila živa lutkica i zabava velikima i malima, slavljenik neodoljiv u svojem oduševljenju poklonima, torta prekrasna... andrej se najeo indijskih oraščića pa je pojeo samo zalogaj-dva, jedva sam dočekala slistiti ostatak. :mrgreen:
I mi se javljamo s divnim dojmovima, bilo je i više nego odlično!
Anekići, hvala vam još jednom na gostoprimstvu. :love:
anek family i njihovi tulumi su već postali legedarni :heart: . luuuuuuuuuuuuuuudo smo se zabavljali i puni dojmova danas svima prepričavali kako je bilo.
k'o je sljedeći? :mrgreen:
curičke i dečki, hvala svima što ste nam došli, i naravno na stvarno prepredivnim poklonima - vid je oduševljen totalno, jedva je otišao spavati nakon svega :)
bilo je veselo i brojno kao i obično, preslatka margitica je bila predmet divljenja kod velikih, a i malih.
drago mi je da vam se svidjela moja gusarska torta - imala sam tremu da li će ispasti dobro, ali slavljenik je bio zadovoljan :heart:
danas smo uživali u nastavku slavlja sa femili - bakama, bratićima i ostalima na roštiljanju i suncu čitav dan; vid je opet bio obasut hrpetinom poklona i stvarno se nauživao u igri i ludovanju sa klincima na zraku :D
:* svima
:heart:
Evo i nas da potvrdimo priču o super tulumiški.
Fran se veselio prijateljima i puhanju svijećica, a ja bome vama, cure.
Pinokijica, Fran je sljedeći.Moram još sutra nazvati Educarenu, ali ja planiram 3.5. (četvrtak) popodne.
Znam, znam da radite, ali mi i Andrejček se moramo ugurati među regularne ročkase, jer smo izgubili red.
Uglavnom obavijestiti ću vas još sutra, da možete planirati.
Hajvi, pitaj Andreja kad hoće da obnovimo uništenu geodetsku točku.
Računaj da nam treba najmanje sat i pol, jer će dečki morati postaviti instrument, izmjeriti pa zabiti točku, pa odmjeravati, i nakon svega nacrtati položajni opis.
baš super što ste se lijepo proveli na ročkasu :love:
Mi smo isto uživali.
Vid je bio presladak, veselio se svakom poklonu, stalno je bio nasmijan.
Torta je bila prefina, Nika (koja inače jedva da okusi tortu) je pojela čak 2 komada. Anek, recept na sunce.
Jedva čekamo sljedeći tulum. :heart:
pčelice, pa to ti je legendarni nutella cheesecake brownies, s jednog od najčitanijih topica u povijesti foruma!
tweety, hoćete jedno popodne doći na igranac i geodetiranje u našoj ulici? mi smo obično od pola pet vani.
već vidim koja je andrejeva sljedeća preokupacija... odmah mi reci gdje se može kupiti rashodovani intrument. :lol:
Tek sada vidim što sam propustila. :(Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Skužila sam da je tweetica i Frana ufurala u posao, frajer već koristi i stručne izraze. :*
Pčelice, vi ste mi tako zbrisali doma sa tuluma da se s vama nisam uspjela niti pozdraviti??!! :/
Ali cura ti je toliko toliko toliko lijepa i slatka... :heart:
mamma, ja bih onu sličku :saint:
Ajvić, danas ću ih skinuti. Obećajem. A tebi je onda šaljem u roku odmah. :)
Kako je Andrejček? Jel da da je ok? :) Da li je u vrtiću?
nos curi, zaštopao se onu večer. ostalo ok.
navalili smo sa špricanjem i inhaliranjem pa se nadamo izvući bez komplikacija.
jučer smo proveli prekrasno popodne u maksiću, prehodali smo šumu uzduž i poprijeko. mama je malo punila baterije. 8)
Hvala, hvala, klanj, klanj. :* :lol:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Mi smo se pozdravljali više puta, jedva smo uspjeli otići.
Nika je postala sramežljiva, nije dugo vidjela ekipu, pa je uglavnom bila uz mamu.
Ajvić, zaboravila sam ti napisati da sam jučer inzenzivno mislila na vas. Naime, bili smo na Jarunu. I tamo se odvijala prezentacija uz natjecanje bagerista (jedan ogormni bager sa hvatalicom (zna Andrej o čemu pričam :mrgreen: ), jedan bobcat (sa guralicom) i jedan mali bobcat-bager sa grabilicom)....Luuudoooo! :roll: :mrgreen:
No uglavnom, ne smijem zaboraviti nove riječi:
zaistati = usporediti da li su dva predmeta ista :mrgreen:
nemala = nisam imala :mrgreen:
:shock:
pa mi nismo znali za to! čak sam izričito rekla da ne želim na jarun u gužvu i roštilje. :(
jeste zaistali bobcatse? što ta snalažljiva glavica neće izmisliti...
Aha! :mrgreen: Naime, dobio je katalog sa Cat-ovim bagerima i on je skužio koje ima doma a koje nema. Doma smo morali zaistati bagere sa katalogom. :roll:
Na Jarunu je stvarno prekrasno! Naime, mi se sparkamo blizu veslačkog kluba, poslije ulaska na otok mladosti ili kak se već zove. Tamo se nalazi i konjički klub (lovro je oduševljen s njim). Na tom parkiralištu nalazio se ograđeni prostor gdje su bili bageri... :)
ma mi smo na jarunu kuhani i pečeni, još od pretpovijesnih dana. ;) i obično ulazimo s te strane.
ali sunčano nedjeljno popodne je najgore moguće vrijeme za odlazak na jarun... šuma mi je jučer puuuno više odgovarala (zelenilo... mir... ptičice... andrej svake 3 milisekunde pita jesu li već svi otišli na ručak da možemo ići u park na ljulje :roll: ).
srećica :love:
Mamma san, Tweety i ostale prekjučerašnje fotografkinje, mi se toplo preporučamo za fotke čim ih skinete na komp. :naklon:
Inače, jučer smo imali internu proslavu rođendana za bake i dide. Roštiljali smo u vrtu i bilo je genijalno. Dok su njih dvije spavale, ja sam napuhala četrdesetak balona i u grozdovima po tri ih objesila po cijelom vrtu, a Fiona je, kad ih je nakon buđenja ugledala, počela vrtišati od sreće. Pojeli smo roštilj, puhali svjećice na dvije torte, dobro se najeli i zatim se igrali malo u vrtu, a malo na šoderu, a sve u rođendanskim haljinicama, svečano izdanje. :mrgreen:
Anekičina torta bila je zaista i više nego dobra (ja se kao trudim skinuti koju kilu, pa nisam jela, ali mi je Fiona dala da probam), sad tek vidim recept i baš ću ga isprobati, budući da često pečem obične čokoladne brownies koje moji obožavaju. Vjerujem da će im se i ovo svidjeti.
Imam samo jedno pitanje, da ne čitam svih onih šest stranica: koliko je cup, 2 dl ili 2,5?
imamo topic i o toj dilemi :lol:
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=29012
nego... sprema li se možda tko u ikeu? pofalilo mi onih glis kutijica za sitne igračke, nevjerojatno kako ne uspijevam ovdje pronaći nešto slično. :/
pucaj, mi možda idemo u subotu -samo pojma nemam kak su velike te kutijeCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Ah, spominjući Ikeu sjetila sam se da imam negdje njihove mjerice za cup.
Inače, ne planiramo ići tako skoro.
izjadala sam se na inom topicu... :(Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
nego, što ti je to glis kutijica? možda to i ja trebam ali ne znam... :mrgreen:
Ovo ti su ti glisovi:
http://www.ikea.com/PIAimages/53483_PE156765_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/09194_PE085641_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/35745_PE126647_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/55838_PE161074_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/55839_PE161075_S4.jpg
Kutije, stol i klupica s prostorom za spremanje igračaka. :)
nanoibeba, ti ćeš mi postati stalna dobavljačica. :lol:
ovo su male glis kutije, jako zgodne za spremanje figurica životinja, sitnih autića, plastičnog povrća i inih sitnica. šteta što ih ne rade u više veličina.
ahaaaaaaa!! Doobraa stvar! :)
sanja, sad će nanoibeba pomisliti da mi mora donijeti kompletan namještaj. :lol:
zezam se - imala sam na umu samo ove male kutijice jer mi 3 postojeće nisu dosta, zasad se ne spremamo na veće zahvate.
ma, nije frka. Mi imamo dosta veliki gepek, mali klinci idu s nama, pa i mi stalno kupujemo te neke kutije za igračke, pa tako natrpamo auto a da niš pametno nismo kupili
ovaj paket od 3 kutije stane u malu konzumovu vrećicu. ako idete, zagnjavit ću te za jedan komplet, mogu? boja nije bitna.
ja se u ikei raspametim upravo na kutijama i posudama i nakupujem raznoraznih. one crvene kartonske mi iskaču iz svakog ormara. :roll:
pa onda onaj komplet dječjih čaša, zdjelica i tanjurića - za par eura dobiješ cijelu veselu i šarenu hrpu koju možeš koristiti u razne svrhe - u jednoj zdjelici držim šminku u kupaoni...
OK, pošalji mi točno s kataloga kako to izgleda (možda i nama kupim koju) a ja ti u petak javim jel idemo.
Neću znati prije jer je MM na putu..
I nisam htjela reći mali, nego ali. Prošli put se djeca bila sa nama i to je stvarno teško s obzirom da smo obavili Ikeu, H&M, toys i metro. A uspijemo obaviti jer se ja totalno pripremim (zahvaljujući internetu) kaj trbam kupiti i onda jurim po dućanima kao sumanuta
evo ih
ziher ćeš ih i sebi kupiti ;)
poznato mi je kako izgleda šoping i s jednim djetetom, a kamoli s dva... mi smo prošli put išli bez andreja... pa smo jurili ko sumanuti da se što prije vratimo u zg. :roll:
Ok, fakat su male.
Znači hoćeš jedan paket?