Anja bravo za dva mrvička.
:D :D
Printable View
Anja bravo za dva mrvička.
:D :D
Draga moja Anja!!!!
Kakva divna vest...zelim ti svu srecu ovoga sveta...cuvaj se i jos jednom cestitam ti od srca.....
Bebetto
Čestitam. :D :D
Čestitke od :heart: od jedne riječke IVF trudnice.
Naša mala mrva dolazi za 98 dana, a čini se kao da je jučer bila ona divna neprospavana noć nakon pozitivnog testića!
Ne brini, vjeruj svome tijelu, uživaj i ubrzo ćeš maziti svoj trbušćić s dva :heart: :D
čestitam! :heart:
Čestitam od srca! :D
hej Anja :heart: presretna sam zbog tebe, čestitam i želim ti predivnu i opuštenu trudnoću.
I ovdje - šaljem puno :heart: Znaš sve, jako sam sretna!
Čestitam :D
Draga moja, nemogu ti riječima opisati kako mi je drago zbog tebe :heart: Ne da si mi uljepšala dan nego cijelu godinu. Mazi bušicu, pričaj sa svojim bebama i budi napokon sretna u ovom blaženom stanju :heart:
Znam da je teško mirovati i ja mirujem,ali daće Bog biće sve u redu.Uživaj! :heart: :heart:
Evo samo da se nadovezem na svoj stari topic.
Danas bila na onom pregledu koji sam iscekivala tri tjedna. Oba srca kucaju :D , po menstruaciji sam trudna 7+6, a oni su po veličini 8+3 i 8+1. Imam mucnine 24 sata, ali danas sam nakon pregleda smazala savijacu sa sirom sa takvim apetitom... ;)
Svima puno pozdrava i malih treperavih tockica :heart:
anja, cestitam,
rijeka ce biti bogatija za jos dva mala, slatka bebaca.
cuvaj se i vibrrrrrrrrrrram da sve tece u najboljem redu.
Hvala Bogu! :DCitiraj:
AnjaRijeka prvotno napisa
Anja čestitam na malim srčekima :heart: :heart: .
Uživaj u trudnoći i malo ~~~~~~~~~~~~ da prođe što mirnije i blaženije.
:*
cestitam, predivno :D :DCitiraj:
cestitam, predivno :D :DCitiraj:
O koje lijepe vijesti :heart: :heart: !
AnjaRijeka cestitam! :D :D
Čestitam :D !
super :D
Sada ces biti mirnija.
za :heart: :heart: !
Prekrasno! :D :D
čestitam :D
AnjaRijeka, čestitam i šaljem jednu veliku :*
jeeeeeeeeeee, bravooooo!!! :saint: da sve bude onako "Školski", pusa od rječke snahe :heart:
Ajme Anja zasuzila sam!! Presretna sam zbog tebe, cestitam ti od srca na :heart: :heart: i zelim ti mirnu trudnocu. Lezi koliko treba, i ja sam lezala 7 ipo mjeseci, nije to takva frka, kad imas takav cilj nista nije tesko. I javljaj nam se kako srceki rastu.
:heart: :heart: Cestitam!! Miruj, uzivaj i mazi mrvice!
:D :heart: :heart:
:D :D :D :D
:love:
Od :heart: čestitke!!!
Čestitke od srca! :love:
:D :D :D :D
I ovdje ti čestitam i veselim se sa tobom. :D
ma braaaavoooo!! :heart: :heart: :heart:
cestitam!! :D :D
AnjaRijeka čestitam za :heart: :heart: :D
Ništa ništa pa - dva!!! :D Presretna sam zbog vas!
I upućujem ti izraze radosti od naše tanje koja je toliko dugo čekala da nam se i ti pridružiš! Sad ima problema s logiranjem na forum pa ja prenosim! :heart:
Čestitam :D :D
čestitke od srca za oba srca :heart: :heart: