Nama se dogodilo nesto neverovatno. Vec dve noci Mila zaspi u 21h i probudi se ujutro u 6-7h bez ijednog budjenja!!! :shock: :shock: :shock: Bez ikakvih solucija, navikavanja, ovo ono. Jednostavno je u njoj nesto kliknulo i eto. Pre toga se neko vreme budila u sred noci i hoce se igra :x I sisala je minimum 3x a sad eto mi u soku. To nije bilo postepeno kao sad izbacila jedan podoj pa sad drugi, ne! Odjednom sva tri!!! Ja ustajem nocu da cedim mleko :/ jer mi grudi budu kao na pocetku. Da li je doprinelo to sto je pocela sa dohranom (po preporuci pedijatra) u vidu kasica, sto ne spava sa nama (nije nikad spavala sa nama jer su mene isprepadali u porodilistu da cu je nocu ugusiti) pa je cica ne mami??(oni imaju neke cudne antene) :? :? nemam pojma uglavnom verovali ili ne i to je moguce da se desi. Mozda sada izgleda da pravim zazubice :mrgreen: :mrgreen: al hocu reci IMA NADE :love: Bas me interesuje dokle ce sad ovo cudo da traje! Prvu noc mi mislili ona se sali ;) kad evo i sinoc isto, ljubi je majka. Sve se kod nje odjednom promenilo, nece vise da se uspavljuje u ruke nego samo u kolica. I nama lakse. Dudu smo joj bili uvalili i palilo je neko vreme medjutim sada jok, ni da cuje. Sve se nesto izmenjalo kod nje posle sad zadnjeg skoka koji sam ja jedva prezivela :mrgreen: Potpuno drugo dete :saint: Samo da kazem da je od rodjenja pa do sad najvise prespavala u komadu 6h i to retko mozda 2-3 puta, a sada evo 9-10h :heart: :heart: :heart: I nikakve knjige, nikakve taktike, nikakvo nista, ona sama :* :* :*