razigrana piletino moja! super ti je poema! :D
Printable View
razigrana piletino moja! super ti je poema! :D
Definitivno najorginalnije predstavljenje koje sam pročitala :D
i i imamo ponešto zajedničko: neodusevljena kucanica, nezainteresirana kuharica, vjecna studentica...
Potpisujem :)Citiraj:
bubimira prvotno napisa
I t i malena ste mi 8)
ti si meni po stilu pisanja savršena (slična meni samo što se ja ne znam taaaako dobro izrazit kao ti)...
a izgledom si bomba :shock: :mrgreen:
malena je šećer :heart:
hvala vam, cure, od :heart: :* :D
na ovo zaboravih odgovoriti..
to ti je ellin andjeo, a zxuja bila model. ;)Citiraj:
Malecka isti anđelčić iz avatara
Skužila sam Ellinog anđelčića, a za model stvarno nisam mogla misliti da je tvoja curica. Preslatka je, frajerica mala. :heart:
Smijem pitati kako je došlo do te suradnje?
E,da, nikak da ti napišem:
u svom nabrajanju (ako želiš biti kontra struje na forumu :mrgreen: izostavi ovaj dio
jer čak i tu ima samo nekih 5-6 dječice čiji zli roditelji ih nisu dali cijepiti. :P Tako da se gornjim navodom u stvari uklapaš skroz, a znam da ti to nije namjera. :PCitiraj:
mama courage prvotno napisa
:*
mahanje zemljakinji, puse zxuji! :*
linda
ella je na molbu moje mame naslikala 3 (razlicitih velicina) slike (na platnu) andjela sa zxujinim likom, jer zxuja je oduvijek bakina "landjelka". i slike su uistinu ispale prekrasne :heart: (nije sto je moje dijete :mrgreen: ) no, desio se nepredvidjen maler da nam je srednja slika ukradena iz auta, baka ocajna, prijavila kradju policiji, ella obecala pomoci (cak naslikati novu sliku), nema te galerije u hr koja nece odmah javiti policiji, ako se igdje ta slika jednom pojavi.
luna rocco
ja sam svoje dijete cijepila 6u1 prema svic. odredbama. ;)
Baš vam zavidim, slika je zaista posebna :heart:Citiraj:
Znači, druga još nije pronađena? Držim fige da je nađete.
Ne citam bas predstavljanja, tako da tek sad vidim - dobro nam dosla - i ja mislim da si pravo osvjezenje! Dvi frajerice :love:
Ja rijetko zalazim na ovaj pdf, a kad tamo dvije super cure. (Uvijek sam te zamišljala upravo kao crnku).
Živjela, MC!
Moja je kćer mislila da je bosanka jer hoda bosa, a ti se "bosa" prošetala svijetom pa nam došla. Dobrodošla tj. dobro nam ostala.
I sve je super, ali brate lomim jezik na to zxuja, što nisi mogla djetetu dato neki manje lomi jezik nick?
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
pa žena valjda nema ž na tipkovnici
al slobodno ti nju i dalje pokušavaj zvati zxuja
(nadam se da si nisam uzela previše slobode, al ovo mi je baš bilo zgodno)
ja držim fige da je ja nađem :P
šala, ante, šala
totalno ste 8)
:lol: :lol: stijena je vec sve rekla umjesto mene. no mene bi zanimalo kako si ti to do sada izgovarala? po vuku :mrgreen: ziksuja ? :? :mrgreen: žuja je zakon. u tome je bit. :mrgreen:Citiraj:
Stijena prvotno napisa
ostalima, hvala :heart: :D
ja da, ziksuja. tako sam ja citala. :mrgreen:Citiraj:
I ja! :mrgreen:
Odmah sam si zamislila malu trogodišnju zujalicu, koja nema mira i stalno negdje zuji. Sad mi ova "žuja"nikako ne sjeda. Valjda ću se priviknuti s vremenom.
Za mene će ostati z-iks-uja. :heart:
Mislim, mc, djevojčicu nazvati žuja?!
nakon ovih postova pokušavam si zamisliti kako je škvadra doživjela moj post u kojem sam konstatirala da mi curka i ti nikak niste sjele u kontrastu, mislili su valjda da sam totalno odvalila u glavi - kakvom sad kontrastu??? :?
a očito nitko nije razbijao glavu time što je curka žuja, a ti tamna :lol:
fakat ste pravi komadi.Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
welcome mc i zuja
super ste :*
pročitah malo i petru :love:
Ma nikako, zksuja.Citiraj:
Mislim sad ću ispasti totalna biserka, ali to joj je nick zar ne?
naravno. ;)Citiraj:
inace, ako ikad napisem: xexexe... nemoj to citati kao kseksekse... nego kao hehehe :lol: jer to ti je na cirilici.
Sad mi je lakše, mislim pa ne zove se dijete valjda tako.Citiraj:
ako može biti stela, što ne bi i žuja? :mrgreen:
I ja. :oops:Citiraj:
Baš ste me nasmijale sa ovim izgovorom nadimka... Meni je odmah bilo jasno da je malena žuja, sa kratkim u. MC je bosanka, a tamo je curka plave kose žuta iliti od milja žuja :) tako su i mene zvali kad sam bila klinka.
:trep:
pridružujem se svemu dosad napisanom...
Užatak je znati s kim pričam...
ne znam kako mi je promaklo ovako originalno predstavljanje :D
a fotka je 8)
:bye:
Malo kasnim al za komplimente nikad nije kasno :mrgreen:
Ja sam te zamišljala kao sitnu(ali dinamitnu)ženu ticijanske boje kose,plavih očiju...a kad ono vamp crnka! :shock:
Kćerkica-prava kćer svoje mame,nema šta,gard je tu. :love:
Imamo dosta toga zajedničkog;mislim, da si libromanka to sam po tvojim postovima odavno zaključila-odišu načitanošću,filmofil-baš mi je drago,i ja sam ta....
Jako lijepo pretvaraš svoje misli u rečenice,to je kvaliteta koju nema baš svak,često kad pročitam neki tvoj post primjetim kako si super formulirala baš ono što i sama mislim.
Pišeš li nešto?Trebala bi...
I za kraj ne mogu a da ne primjetim:jednako si mi zanimljiva i pametna i britka bila i prije 7 mjeseci i sada,uvijek spremna za argumentiranu raspravu,ali nekako mi se čini da ti bridovi više nisu tako oštri kao nekad...prirasle smo ti srcu? ;)
Ti meni svakako jesi. :heart:
super predstavljanje!! :D
a na ellinim slikama vam bas zavidim!
Da se ubacim mama C. Ja sam te tocno tako zamisljala, nekako sam znala da si Bosanka, a volim Bosance. Osim toga, luda si ko kupus i simpaticna. ;)
A ono zxuja.... neću reći kako sam čitala :lol:
Tako sam te i zamisljala a curica je preslatka.
Jedino te nisam zamisljala bosankom. Zivo me zanima koji si grad prekrizila jer sam i ja iz bosne i isto tako prekrizila grad ali je bosna ostala u srcu.
Daklem u kojem si gradu rodjena? Nadam se da nepitam previse.
evo podizem, i potpisujem sve cure prije i njihove komplimente!
e stvarno super izgledas, ja san mislila da si malo krupnija :mrgreen:
elokventnost ti je perfektna!
:lol:
Oj cure upisacu se!!! Zadnjih par mjeseci hocu MC poslati PP da ju upitam da nije slucajno bosanka. Ma mislim se vragu nesmijem, uvrijedicu zenu!!
:lol: nije krv voda!
Fenomenalno
Konačno!!!
Mala je preslatka :heart:
Drugačije sam te zamišljala. Ne izgledaš jako brijački!!!
super ste :*