znači onda su kokoše OKCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
jerbo imaju tup pogled
nisu niti malo umiljate
kontakta nema,
....
ne zadovoljava uvijete, dakle može se jesti :P
Printable View
znači onda su kokoše OKCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
jerbo imaju tup pogled
nisu niti malo umiljate
kontakta nema,
....
ne zadovoljava uvijete, dakle može se jesti :P
Moja je Dora tako dobra da ni mrava ne bi zgazila :lol: Šalim se ali ona zaista obožava životinje i veseli se čak kad vidi neku odvratnu bubu.Kod nas na cvijeću već tjednima živi mala žaba gatalinka i ona svakoga vodi da ju vidi ali da je ne dira i stalno joj govori "draga moja žabica,neću te ja dirati". Na drugu stranu vidjela je kod prabake zaklane i rasčerupane kokoši koje je danima prije toga posjećivala i hranila ih,nije se šokirala jedva sam ju odvukla od prabake da se ne zaprlja.Gledale smo i emisije o životinjama kad lavica ulovi zebru i njezin je komanter bio "gle mama,javica popapala konja :lol: "Kao što netko reče nema ona još dojam života i smrti.
da s eodmah razumijemo ni ja baš komarce i muhe ne častim pivom, ali ovaj argument o milim i dragim okicama mi je u najmanju ruku smiješanCitiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
kladim se da vepar nema mili pogleda pa opet mislim da ga nije ok ubiti
Pa NE MOŽE BITI, cijelo vrijeme to i pišem - nije isto ubiti radi hrane i radi gušta, pa ako hoćeš i radi obrane (iako kad te komarac upikne već ga je kasno ubiti, jer ti je popio krv i nedajbože prenio bolest, pa mu to može biti samo osveta :mrgreen: ).Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Ti si "potegnula" tu usporedbu, sjećaš se:
Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Ja ipak i dalje mislim da je Loonalee-na Vita htjela reći "ljubi mrava" :*Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
bravo Anita!
sami je jednom tukao nekog mravića koji je plazio po dekici
i onda je došao veliki mrav, ono ogroman
prstravljeno je pobjegao vrišteći
kad smo razgovarali o tome
rekla sam da je to mama mrav došla pitati ga zašto tuče bebu mrava
jer svaka životinja ima mamu koja ju čuva
od sad pazi jer nikad ne znaš kad će doći mama pčeletina ili mama mrav ili mama muhetina
nije mi cilj uplašiti ga, ali želim mu dati do znanja da niti njega nitko ne tuče jer je mali i jer ima mamu koja ga uvijek čuva
za sad tako
odvalila sam na ovo :lol: !Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
Rok hladnokrvno, bez ijedne riječi, gazi sve što gmiže... nije mi bilo jasno odakle mu to, ali mi je mama rekla da je vidio nju kako gazi mrave na balkonu.
ne znam što i kako da reagiram pa ignoriram. mene ne muče etička pitanja, ne gazim gmizavce samo zato jer mi se to gadi...
nek mu bude! eto, danas-sutra, kad budem stara i onemoćala imat ću koga zvat da mi klepi žohara na kuhinjskom zidu. do tad ću se truditi da taj 'sport' zauzdam na takvim malim gadarijama...
inače, malo off topic - kad sam bila mala kod bake na dvorištu sam se igrala s kišnom glistom. uzela komad stakla, razrezala ju na nekoliko dijelova, stavila na dlan i išla se hvaliti 'kako ih sad imam puuuuno'. za sad još nisam postala masovni ubojica :mrgreen: ...
miha ,čekaj ,ima još vremena.....
tko zna kad ću i ja uzeti lopatu i krenuti ulicom :mrgreen:
Bok,društvo!
Čitam malo ovu temu o ubijanju mravića i sjetih se nečeg zgodnog.
Naravno,stvar su izmislili šašavi japanci.
Možemo imati mrave i kao kućne ljubimce u posudi sličnoj akvariju.
Za zainteresirane ili samo znatiželjne evo link
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=129
Ja sam kad sam imao manje od 9 godina (sad imam 14) davio mrave u vodi,a onda ih ozivljavao,a sto je najveca fora uspevao sam da ih ozivim,ubijao sam i puzeve i zapaljivao bube,bio sam prava napast,a sad mi je zao da ubijem i najmanju bubicu :D