-
da li se taj čaj smije piti dok se doji?
ja dojim L. i još nisam uopće dobila mengu, iako već dva mjeseca od kad radim preko dana (kroz tjedan) ne dojimo, nego tek oko 7 navečer, pa po noći 5-6 puta i ujutro.
prije trudnoće sam imala PCOS od 17.g. i pila Diane, Dabroston, Proveru, a ostala trudna prvi mjesec kako sam prestala piti Diane.
Ne bih htjela prestati dojiti, a htjeli bi polako na drugu bebu
-
-
moja seka je pila prije trudnoce, no sad dok doji nije nijedenom. da probas njih nazvati i pitati. rekli su joj da kad ostane trudna nesmije piti. njen je mali 16mj. i jos nije ponovno pocela.
-
imam pitanje za cure koje piju ovu mješavinu - jeste li primjetile da ste se udebljale u predjelu trbuha? (ne računam ove koje su zatrudnile :mrgreen: )
uvijek sam imala izražen trbuščić, ali otkad pijem ovaj čaj, sva sam se nekako zaokružila.
stanem u iste hlače, noge su mi iste debljine, kilaža nije bitno porasla, ali kao da mi se sve skuplja na trbuhu :roll: :P
-
Vadim malo temu iz naftalina :) cure koje su pile ovaj čaj,koliko ga pijete?cijeli ciklus/mjesec ili kako? što u slučaju ako se dogodi trudnoća,dok se još ni ne zna,jel može štetiti?