Pardon, nije spartak na kvatriću nego na trgu u anić holdingu.
No kaže moja mama da je ostalo još samo 10-tak kompletića.
Printable View
Pardon, nije spartak na kvatriću nego na trgu u anić holdingu.
No kaže moja mama da je ostalo još samo 10-tak kompletića.
Onda ništa, neću tako skoro do trga.
Ja sam proslo ljeto i cijelu zimu u bazenu koristila kupace pelene Huggies (kupila sam ih u Mercatoru) i super su mi. Lucija nije dobila ni gljivice ni nista drugo a ja nisam nista hvatala po plicaku ili po bazenu. Ovo ljeto se mislimo skinuti s pelena ali svejedno cu kupiti jedan paket za more.
Zna li netko ima li još onih kupaćih gaćica po 9,99 u TL na Žitnjaku? To mi je na sasvim suprotnom kraju grada pa da ne idem bez veze (u TL u City Centru ih nemaju)
Ja se moram nadovezat na temu. Ali ne odjeće na plaži, nego kakanja na plaži!
Lovre se gotovo redovno pokaki na plaži. Znači - dalje od nas! :mrgreen:
jesam li ja dobro zapamtila da je netko ovdje pitao za pamučne kupaće gaće (ne da mi se sad opet sve iščitavat...)?
uglavnom, ima ih u ipercoopu u king crossu za 19,99kn - materijal je nalik na frotir, komotnije su i ima raznih veličina (i za veliku djecu)
Ja sam ih kupila prije 12 dana, pa nisam baš sigurna da ih još ima.Citiraj:
mamanatali prvotno napisa
Ma ja pitala, ali sad je gotovo. Već smo kupili obične kupaće.Citiraj:
miha prvotno napisa
Ali tko zna, možda naiđem u ipercoop.... :P
Evo i nas friško s mora. DM ove kupaće pelene su nam se pokazale kao dobre za bazen, jer uopće ne želim eksperimentirati da li će se N pokakati u bazenu. Inače, van bazena je uglavnom bila u jednokratnim pelenama ili tim DMovim kupaćim. Promijenili bismo ih svako toliko kad bi se smočile. Kupila sam i preskupe kupaće gaćice Liscine i mtč te jedan badić, ali to mi je nekako više za šminku i možda za kupanje u moru, ali i to uz ogradu da dijete nema običaj pokakati se u moru.
Načelno mi možda sada i ne bi bio takav bed da se neko dijete popiški pored naših ručnika na plaži, ali mi to baš i nije fora! Da ne kažem kak bih bila s tim "oduševljena" prethodnih godina kad nisam bila u ovom "điru". Mislim da to treba imati na umu i ne očekivati nužno razumijevanje drugih ljudi na plaži za takve nezgode. Ako imaju razumijevanja super, ali ne bih im osobno zamjerila da nemaju.
I da, nemojte uzalud hodati do kamarisa (kao ja u visokim petama :x ) tražeći platnene kupaće jer prema riječima tete koja tamo radi, nisu ih nikada imali niti ih sada imaju!