cure, čestitam na trudu :D
Printable View
cure, čestitam na trudu :D
cure, cestitam i zahvaljujem! Bravo!
Bravo zene! :heart:
super!!!! odlična vijest :D
Hvala na ovoj vijesti. Svim curama koje idu na SD želim uspjehe i to iz prve. Pa jel novi inkubator ili nije? :*
E sad se baš osjećam super! :heart:
:D
Ovo je samo dokaz da kad se male ruke slože sve se može,sve se može...
cure :love:
Drage ege, rvukovi2, ivorica, gost1, :D :D :D najljepša Vam hvala na uloženom trudu.
Stvarno ste velikog srca i duše :love: :heart:
I mi krećemo po bebicu u SD
Bravo! :D
Ege, Gost, Ivarice, Rvukovi, :naklon: :klap: !!
Svim sudionicima dobre volje cestitke, energija ulozena u ovu akciju je neprocjenjiva.
Svaka čast cure!
Hm, meni su suze u očima. Divno je to što su Rode učinile. Jedva čekam baby-boom sa SD.
I nadam se da ćemo opet imati neku akciju s ovako velikim odazivom ne bi li još poboljšali uvjete u našim bolnicama na odjelima potpomognute oplodnje.
ja se zaista nadam da ovakve akcije neće više biti potrebne jer se zaista treba upitati kud ova država ide da se jedino prikupljanjem sredstava i to najviše od samih pacijenata nabavlja oprema u branši koja je u normalnim državama itekako profitabilna.
:D :D :D :D
:D :heart:
:D
Pretpostavljam da je ovo u neku ruku bio odgovor na moj komentar.Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
Slažem se s tobom rvukovi2, ali ja nekako nisam sigurna da će se u našem zdravstvu neke stvari pokrenuti preko noći. Daj Bože da krivo govorim.
Pa sam onda svoj komentar i napisala aludirajući između redova na neučinkovitost našeg zdravstva, ali s druge strane na osjetljivost ljudi (pa makar i samo s našeg foruma) na ovu temu. Dakle, dok drugi način JOŠ ne postoji divno je kad su ljudi složni pa učine jednu ovako veliku stvar. Veliku za sve parove koji možda već godinama čekaju svoj red, a malu za naše zdravstvo. Zbilja jeste sramota da se ne može nabaviti jedan inkubator od strane "države", ali to nam je svakodnevica. Zato sam htjela reći da ukoliko bude još ovakvih akcija, a neka bude ako je to trenutno jedini i najbrži način za nabavku neophodne opreme, barem smo vidjeli da postoji dio populacije senzibiliziran na ovaj problem.
Bok svima koliko Vas ima :shykiss: :bye:
Provjeravam samo da li ima kakvih novosti? :*
Bravo !!! :D
:heart: :D