zmaj nisam ništa izabarala, složila sam se s time da ćemo vidjeti, ovisi o Sunčicinom napretku i poašanju.
Ariens jesi li je pitala? Kad idete opet kod pedijatrice? (Mi moramo u svakom slučaju doći za mjesec dana zbog cijepljenja)
Printable View
zmaj nisam ništa izabarala, složila sam se s time da ćemo vidjeti, ovisi o Sunčicinom napretku i poašanju.
Ariens jesi li je pitala? Kad idete opet kod pedijatrice? (Mi moramo u svakom slučaju doći za mjesec dana zbog cijepljenja)
Idemo za tri dana opet pedijatrici :) onda cu je pitati.
Samo sam se zacudila jer apsolutno nista za dohranu nije rekla a pricala je o svemu i zeljezu i cijepljenju i puzanju ....
meni se čak čini da zubići imaju veze, ali prije mi se čini logično ond aravnati po tome kad beba dobije sve zube, jer što može žvakati s jednim ;) ?Citiraj:
mamma san prvotno napisa
inače mi na ovu temu (isključivog dojenja nakon 6 mjeseci) jako otvorila oči knjiga Carlosa Gonzalesa (inače suradnik LLLI) "My child won't eat"
http://www.amazon.com/MY-CHILD-WONT-...9343405&sr=8-1
mi smo bili isključivi :mrgreen: 10ak mjeseci, skoro godinu dana (žličicu-dvije dnevno je teško računat).
nije bila ni mršava, ni bolesna, ni anemična.
od godinu i pol jede sasvim normalno.
Jeeee...odmah se osjećam ko da su mene pohvalili (a nisu, nema veze, hvali me osmijeh mog djeteta :love: ).Citiraj:
klara prvotno napisa