:D :D :D :D :D
Dobro dosao i mogli bi se i drugi muski ugledati jer koliko su ovo na neki nacin zenski problemi toliko su i muski :mrgreen:
Printable View
:D :D :D :D :D
Dobro dosao i mogli bi se i drugi muski ugledati jer koliko su ovo na neki nacin zenski problemi toliko su i muski :mrgreen:
haj curke,
ma gdje je taj bred pituljica da vidi kakve se mogu dobiti ovacije???
htio bih svima zahvaliti na dobrodošlici koja mi je malo napumpala ego, napravila pauna od mene, no virtualne ovacije za virtualnog andro-gena...nije loše. al perje je pravo :-)
hm... mislim da bi i nešto konstruktivno trebalo reći, a ne samo drukati mm (ups!) mž (previše škicam svoju ženicu dok se oduzme doumljujući odgovore).
eto, imao sam prilike i upoznati dr. radončića. inače, ne volim in vivo raspravljati o nekim stvarima, no ovaj miting je bio više nego konstruktivan.
inače, sram me bilo beknuti pred njim išta da se ne kompromitiram, no hajd' pusti kompromitiranje, stvari u igri su zbog kojih bih i gol protrčao trgom. njihov dijalog (mž i njega) je za mene bila spika gdje sam kužio samo veznike i prijedloge. ja sam svoje razumijevanje o problematici sveo na logički dijagram te sam shodno tome i operirao terminologijom od kojih 20-ak riječi i to je to. za mene je ta spika bila jednaka spiki o poluraspadu einsteinija, bonovima u dm-u, depi-epi-blabla-lacijama voscima, mazivim uljima i sl.
no dobro, neću tupiti o tome...
konkretno:
lik me oduševio. rekao je nekoliko rečenica (neću reći kojih) koje su živa istina (o samom tom poslu), a time se i legitimirao. sjajan čovjek kojem bi stvarno dao svoju ženicu u njegove ruke (barem donekle).
nakon rafala između moje žene i njega, počeo sam ja sporadično sa svojim eliptičnim rečenicama, nepotpunim pitanjima i sličnostima, za koje se ispostavilo da i nisu tako glupa bila.
vrlo konkretni odgovori nakon kojih su mi (neke) stvari bile daleko jasnije.
da ne duljim: pozitivno nabijen doktor, realan, umjeren, diskretan, ma super. cure, nemojte se frkariti. mene baš interesiralo tko je taj o kojem žena stalno priča, a iz konstruktivnih razloga smo se i upoznali.
sve u svemu, preporučio bih ga prijatelju/ici. ne, nije nikakva reklama, ovo je čisto prijateljski pristup, jedan od rijetkih savjeta koje mogu dati.
ih, da se sa lucinim ljubljenim, ajtijevcem ine33 i ostalim dečkasima nađem na pivuljagi, možda bi i doumili nešto konstruktivnije, no za sada nam je ovo kibiciranje i partizanski upadi vrhunac svega.
eto, mž (ej, koja glupa kratica!) i ja smo bili na posljednjem prirodnom zalijevanju interijera (pokušaju prirodnog downloada bebe) prije planiranog ivf, tako da sad imam vrlo obzira prema njoj. još nije piškila (ili kako se to radi više, ne znam), (svi) extremiteti/izdanci su mi skoro svako jutro mirni, svakih pet minuta je pitam jel joj se povraća, hoće li da joj skočim po kolače tu do dubrovnika i tako.
ma onako kako dečki mogu.
ih, još samo da joj malo te brige/patnje/ne-znam-što-je-to mogu maznuti preko noći, sve bi bilo za 5.
sad tek vidim kako neke stvari mogu biti hendikep....
ma opet, hendikepiran je stvarno onaj tko nema ni nastojanja.
ovdje ga svi imamo i zato smo tu, da bodrimo jedni druge. kao da svi učimo hodati pa se držimo za ruke.
eh, drugo doba je došlo.
siguran sam da će 90% cura sa rode sigurno ostvariti želje (tako se to radi!). na žalost, nekome je suđeno i drugačiji način, no i onih 10% to riješe. da, riješe...
curke, lijepo je vani, nema mi mž (uf), idem na pivkana.
uživajte!
hej andro-gen dobar ti je nick, btw. dobrodošao :)
rijetki su muški primjerci na ovom pdf-u, ali ih ima-MM npr. ovaj forum nikad baš ne gleda-kaže previše mu smajleka :tele:
samo da ti kažem jednu foru, a to je da smo svi koji švrljamo ovdje hendikepirani onoliko koliko to sami sebi dozvolimo, ja mislim da me iskustvo neplodnosti baš nekako obogatilo iako sam često bila jadna što kroz sve moram prolaziti.
i da dr. kojeg spominješ je maksimalno ok i u dobrim ste rukama, želim vam da što prije moraš u Dubrovnik po kolače :)
Dobro došao andro-gen! :D
Slažem se... malo sam umorna za napisati bilo kaj...odoh na masažu... :oops:Citiraj:
rvukovi2 prvotno napisa
sinoć je došao MM i pitao : kaj ti kažu rode?
s obzirom da sam nova, i da je bio iznenađen na napisanim postovima, čak je sjeo i čitao :? , mislim da je na dobrom putu.
a tek kad mu pokažem ovo
Pozdrav tebi andro-gene. Lijepo je čuti i muška mišljenja o ovim nama u stvari zajedničkim problemima. Niti MM ne virka jedino se moramo pohrvati tko će na internet. Pozdrav i TŽ i da čim prije cijela horda muževa sa ovog podforuma ide po kolače u Dubrovnik.
[quote="Andro-gen"
...... (pokušaju prirodnog downloada bebe) prije planiranog ivf, tako da sad imam vrlo obzira prema njoj
:lol: Hehehe, dobar izraz, nema mu se što prigovorit! :lol: :lol:
Ovo je pravo osvježenje!
Evo se smješkam čitavo vrijeme. Naročito me veseli krilatica o "blindiranom srcu". Ja skroz mislila da je moj MM ostao bez srca kroz ovih 1o godina bez bebača (by the way i on je čitavo vrijeme na motorima i terencima), a onda sam shvatila da ga ima samo mu je malčice blindirano.
Hej javi se još koji put s opažanjima da se smijuckamo i smješkamo to može biti samo ljekovito.
Buy i uživaj u pivici ili čemu drugom.
haj sjetna! vidim, i ti si relativno nova... sjećam se tu i tamo koje tvoje poruke (stezanje oko želuca pri imenu petar, petra, petrov i sl. - kako se ina33 sjetila psetanceta, zvona i slinjenja) i još po koje, no hajmo reći da sam našao onu najbitniju - promijeniti ruku ili ne.Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
reći ću ti samo svoj primjer: dva respektabilna doktora su odredili sasvim drugačije terapije, i što je najvažnije, oba dva su apsolutno sigurna u svoj način. i aj sad ti budi pametan! premalo se kužimo i žena i ja da bi na osnovu nečega odredili kome da vjerujemo pa su tu odlučili sekundarni faktori.
eto, i uz najbolje stručnjake, teorije, uzimanje u postupke, nisu se nekada dobili rezultati koji su dobiveni prirodno. ok, ne kažem, više je onih kojima je priroda uzela neki default i stručnjaci su pomogli.
želim samo reći da prokleta statistika je kod nekog negativnija, kod nekog pozitivnija, a ta statistika na koncu obuhvaća i ruku doktora koji će te dopasti...
najtoplije se nadam da mž i ja (u biti svi, ali to je malo nepošteno reći jer znam da je to nemoguće) potpadamo u onu grupu pozitivnijih i da će naše prirodno nastojanje uspjeti prije prvog ivf, a ako ne uspije, tu je drugi. ako ne, skupit će se love, neće biti hajneken nego žuja, a i neće ih više biti nekoliko nego samo par...
idemo do kraja.
što je sukus poruke...?
samo sam ti htio reći da je baš možda sad tu negdje taj trenutak koji po statistici mora doći. stvar je samo kojoj grupi pripadaš, a to na žalost nitko ne zna. ništa pametno, ali eto, vibra još jednog pratioca situacije ne škodi. ili kako bi curke sa rode rekle: :D :D :mrgreen: ;) :D
malo sam nejasan i možda nije trebalo ovoliku repliku nabaciti, ali trnoružica usnula i neprobudljiva je i makar i virtualni oblik druženja mi koristi...