~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
da sve bude OK :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
da sve bude OK :heart:
Držim fige da krvarenje stane...
evo malo sam se dovukla do kompa, pokusavam mirovati sto vise, ali tako je tesko mirovati a ne misliti sto ce biti, citam sve sto mi padne pod ruku, da si misli otjeram,...ali i u najgoorem slučaju, bit ću sretna jer sada znam da ipak mogu ( i to prirodno!!! )! Vjerojatno je to rezultat HSG-a na kojem je setra rekla rekla da je čula kada je ubacivala kotrast kako je nešto puklo unutra, kao čep šampanjca, vjerovatno se nesto odčepilo!
Kako bilo da bilo, nadam se samo da će proći sa što manje posljedica a ja ću napraviti sve sto je u mojom moći!
Hvala još jednom na vibricama,... :* :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Držim fige!
~~~~~~~~~~ da sve bude ok od :heart: !
Držim fige da sve bude u redu. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Nadam se da ce sve biti u redu :heart:
čestitam
Držim ti palce i samo polako.... :*
Vibram da bude sve u redu :heart:.
Vibram da bude sve u redu :heart: !
tanjama, evo držim palčeve da sve bude u redu i bit će sigurno :*
jako ste me ugodno iznenadile, koliko čestitki i podrške!
Dans na srecu ne krvarim ( barem za sada ), pokusavam sto vise mirovati, pijem dabroston, ali me nekako boli u prponama i stalno mi se piški! :oops:
Nadam se da će biti ok, a ako i ne bude, tu smo sve jake da podnesemo i poraz i krenemo u nove pobjede, jer protiv prirode se ne moze!
~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
evo jos malo vibrica da se beba dobro uhvati i ne pusti mamicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~ Sretno :heart:
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Sretno i vibram da sve bude u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tanjama, sad sam bila kod jedne trudnice koaj je do 12 tjedna lezala jer joj se posteljica odlijepila na tri mjesta....sad je pred porodom.
drzim fige da i s tobom bude tako... :heart:
p.s, tko ti je rekao da is trudna jos prije tjedan dana? :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :* Javljaj se sa lijepim vijestima.
Samo miruj mi vibramo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Da tko?! :mrgreen: Bas sam bila trdoglava, nisam nikoga poslusala i napraviti barem neki testić,... :mrgreen: Ali zaista sam bila uvjerena da to ne može to!Ali sada moram vjerovati u čudo prirode i nadati se da će sve biti ok!Citiraj:
asja prvotno napisa
Puno :*
nadda kako si ti?kako ti dani prolaze?!znači u petak ideš čuti srčeko?Ja se nadam da ću i ja dočekati taj dan, valjda me neće preteći taj hematom! :x baš sam ljuta što se morao pojaviti, ali ima jako puno cura koje su ga imale i dobro je prošlo, a nekome na zalost i nije,.. :( drzim palce za tvoje :heart:Citiraj:
nadda prvotno napisa
želim ti svu sreću da sve se sve popravi... :heart: :heart: :heart:
hvala na podršči, nadam se da će biti ok! A sto se tiče kavice, bit će sigurno drugi put, s trubščićem ili ne ( a možda i tvojim )!Citiraj:
ivez051 prvotno napisa
Znači nisi uspjela u Ogulinu ili si baš htjela privatno to obaviti, da se ne natežeš s njima tamo!
Ajde nadam se da će sada Vlastelić povući prave korake da što prije i ti dođeš do malenog :saint: !
Hvala na pitanju,ja sam ti kako koji dan ,malo bolje,pa malo lošije,nadam se da će sve biti u redu,a ležim,moram.
Ti se ne brini,uvijek stoji ono kako nam priroda odredi,a nadamo se da će biti blaga prema nama. :love:
tanjama, sve će biti u redu, mora samo se ti čuvaj i odmaraj :*
Bila sam u bolnici Merkur. Nije bilo strašno jer su mi spičili neku inekciju u venu koja me malo ošamutila. Rekli su mi da je lijevi jajovod prohodan a desni nije. Ali nisam sigurna da li su to napravili kako treba. Umjesto jednom, meni su uštrcali kontrast 3 puta, jer da se kateter pomaknuo i kontrast se vraćao u rodnicu. Tako da uopće ne znam da li je točan nalaz. Čekam da mi ga pošalju poštom, pa idem kod Vlastelića. Nadam se da me neće slati na laparoskopiju, kad svejedno moramo na ICSI. Jedva čekam da konačno krenem u postupak. Na žalost kod mene nema neke šanse za prirodno začeće zbog jako lošeg spermiograma mm ali nikad se ne zna...Kaže dr V. da je sve moguće... Šaljem ti :heart: i vibram da će sve biti ok
MIRUJ MIRUJ I SAMO MIRUJ.SRETNO DEVOJKO
ne brini se zbog toga, i meni su kontrast 2 puta uštrcavali, rekli da su jajovodi tanki ali prohodni,a li Vl.je prema slici rekao da po njemu to i nije neka prohodnost! :/ Tako da sam imala osjećaj da sam išla bezveze, iako mi nije bilo neko ružno i bolno iskustvo, ali je Vl.zagovarao dalje laparo!Evo u međuvremenu ( tj. odmah poslije HSG-a) dogodila se T, pa za sada ništa, nadam se da ova T uspjeti, iako mi je sve to ispalo nekako zbrčkano!Ali to valjda uvijek tako u životu!Kada se najmanje nadaš! :)Citiraj:
ivez051 prvotno napisa
Želim ti puno sreće, vjeruj u Vlastelića, meni se čini jako odgovoran i temeljit! :heart:
:D :D suuuupeer, tako mi je drago zbog tebe, drzim fige :heart:
Bit ce sve ok, vidjet ces.
Tanjama, :D :D :D
Bi će sve u redu, ne brini, samo miruj i uživaj!
Vidiš da je ipak T, a ne endometrioza ;)
:love:
Tanjama, držim ti fige i nadam se da ce sve proci OK.
tanjama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držim fige i vibram da sve bude ok i da čuješ uskoro male brze otkucaje...
I ja vibrrrrrrrrrrram!
Samo miruj i ne daj se crnim mislima - to je jedino sto mozes uciniti :love: :heart:
tanjama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
tanjama, vibram da sve bude u redu! :love: