Hvala na pozdravima :)
Mogli bi organizirati neku kavu :mrgreen:
Printable View
Hvala na pozdravima :)
Mogli bi organizirati neku kavu :mrgreen:
Uspjela sam prebaciti M kod D-ove liječnice :D
Poanta je - tko pita, ne skita.
Nina , radi takvih kao ti bundzija bez razloga djeca ce ostati bez kvalitetne usluge. da li se jednako bunis kada taj iznos placas frizeru za pramenove? da li za to dobijes racun? Je li to zakonito?
Nina je u pravu , to sto lijecnici pedijatri naplacuju godisnju clanarinu nije legalno iako ja svojoj doktorici placam "clanarinu".
Ali nije problem u Nini i bundijama , vec u zdravstvu koje nedovoljno izdvaja za dijecu i gleda samo kako ustediti umjesto da prevencijom od najranije dobi uvelike smanji kasnije izdatke za zdravstvo.
I za bilo koju uslugu u frizera dobijem racun , dok kad odem u zubara i platim ne dobijem nista.
Usput , zasto je u Zadru nemoguca misija upisati dijete kod ortodonta ako neces iskesat poprilicnu sumu novca? Je li tome kriva Nina i bundije ili netko drugi? Ne bi li ipak trebalo biti malo vise Nina i bundija?
Citiraj:
andjeo prvotno napisa
N.... , srećo , da nis to ti slučajno :mrgreen:
Citiraj:
andjeo prvotno napisa
N.... , srećo , da nis to ti slučajno :mrgreen:
Tu se slažem, problem je u zdravstvu kao takvom, ali neke stvari nažalost funkcioniraju tako i održavaju se baš zbog toga. Da li ste vi pitale te pedijatre što točno plaćate sa tih 300 kuna? Ja mislim da Hrvatska uopće nije svjesna koliko kvalitetnu zdravstvenu uslugu ima za jako malo novaca. Ja sam živjela vani i dobro znam o čemu govorim. Zato mi se jednostavno digne kosa na glavi kada čujem Ninu i slične kako govor da im je puno dati 300 kuna GODIŠNJE za skrb svoga djeteta. Povrh toga je slobodna zvati tog istog pedijatra van radnog vremena. Neću vam niti govoriti kakve su šanse da to isto dobijete vani!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Zada...2/Default.aspx
Ko da su znali sto me muci :mrgreen: i onda mi ti pricas o zdravstvu?!
Da smo pametne sad bi sve redom prikljucile se zeni i pisale i pravobraniteljici i ministru. I onda mi jos kazu kako djeca imaju besplatnu zdravstvenu skrb???Bezobrazluk :evil:
A o zdravstvu vani moglo bi se puuuno pricati, ovisi sve o kojoj zemlji se radi.Ne mozes generalizirati.
Moja djeca nedavno su izgubila zdravstveno (Belgija) jer sluzbenik/ca nisu ispravno proveli dokument osiguranja, USA je strava .
S druge strane Kanada daje subvencije za pp, as je obavezna , elektricne izdajalice se iznajme u bolnici za bagatelu...
Ajmo mi , rade gledat sto se kod nas da poboljsat , a ne opravdavat stanje cinjenicom da je negdje u svijetu gore!
podižem temu iz prašine :)
Nama je Mikecinka i moram reći da sam jako zadovoljna,nikad nam nije dala antibiotik,uputnice da je bez da je pitam. Njen otac je bio par puta umjesto nje i jako sam se razočarala,dva puta je dao antibiotik,nije htio dati uputnice za kks. Za gljivice po piši mu je dao Mikecinovu mast,nije prošlo,drugi put je mikecikna dala plymicol i prošlo nakon dva mazanja.
Nama je ona zakon,a F je obožava,iako se dosta distancirano drži. Ali znaju djeca ko valja,strarog nije mogao vidjet,odmah bi počeo urlat