Zna li netko koliko dugo se ceka na red za operaciju mandula na sv duhu?! Dijete mi se opet gusilo ovu noc, nos pun a sve stoji izmedju grla i nosa, samo cekam da zakuri :(
Printable View
Zna li netko koliko dugo se ceka na red za operaciju mandula na sv duhu?! Dijete mi se opet gusilo ovu noc, nos pun a sve stoji izmedju grla i nosa, samo cekam da zakuri :(
Pitaj ti NJIH, ako procijene da je situacija takva da dijete hitno treba operaciju, uzet će ti ga relativno brzo.
Iva za kada imate zakazan termin za pregled?
naša starija je vadila treću u kolovozu. Dr. Jug sa Sv.Duha ju je operiralo čim se vratio s godišnjeg.
mi smo bili na pregledu početkom 6 mj. i dr. odlučio da treba operacija, odmah nam je dao i termin. Kad su mali klinci u pitanju prakticira da su taj dan prvi na redu za operaciju.
Sve me strah kako ce to zgledati mali je osjetljiv, tesko mu je nesto objasniti jer ima problema sa razumjevanjem i ne prica zbog te nagluhosti, ma koma, ali s druge strane molim boga da sto prije rijesimo te mandule jer je dijete iscrpljeno do kraja!
nos u svakom slučaju moraš sanirati uzmi fiziološku i arianu i puno puta na dan čisti
mia kolko je dete tad bilo staro?