Ja sam u plusu 8,5 kg (26+3) i iskreno ne znam jel to puno ili malo. Doktor nije ništa komentirao, sestra mi je rekla bravo, pa je valjda to ok.
Ispada da sam u zadnja dva tjedna dobila 0,5 kg, što i nije čudno jer mi se baš i ne jede ništa. A zadnjih nekoliko dana mi se vratila stara prijateljica- žgaravica, pa i ne mogu baš jesti. Bebice su ok i to je najbitnije.
Kao što stellita veli, i ja mislim da je to dosta individualno i ovisi o građi, konstituciji i sl.
Trudi se jesti kvalitetno, puno voća, povrća, prirodnih voćnih sokova, smanji unos slatkoga, pa ako se kile i lijepe, barem znaš da si sve napravila i da to beboline rastu, a ne debljaš se ti. :heart:
Ja se trudim, ponekad doduše prekršim. S vremena na vrijeme i mene uhvati panika, pa koliko je to kila (!!!), ali je bitno da su maleni dobro, da se dobro razvijaju. Ako ću biti debela zbog njih neće mi biti žao, a uvjerena sam da nam poslije poroda slijedi "dijeta+intenzivan kondicijski trening" dok se budemo za dvoje mališana brinule. :lol: