-
Joj, tak ste divne. Ne vjerujem da bih i ja još dojila da nije RODAe. Mislim, nikad nismo imale nikakvih problema, ali da nisam ovdje shvatila kako je produljeno dojenje najnormalnija i poželjna stvar, možda bih radi okoline već odustala. A ovako još niti ne razmišljamo o tome. Ja se isto jednog dana nadam tandemu. Kako će me tek onda gledati. Na sreću, imam ogromnu podršku u mužu koji je nedavno rekao, dok smo pričali na koji način će se Lea jednog dana odviknuti, rekao da će joj biti glupo kad si nađe dečka :love: :love: :heart: :heart: . Ja sam isto uvijek razmišljala o tome kako je to prekrasan dar i kako je priroda divno to uredila da same možemo proizvoditi ono najbitnije za svoje djetešce. prekrasno iskustvo :heart: :heart: .
-
evo i mene s kašnjenjem. znala sam da ne dojiš više ali ovu priču sam tek sad pronašla.
prekrasna je i tužna ali mislim da svima daje neku....čudesnu unutarnju energiju.
kažu da nije lako dojiti pogotovu ne izdržati tako dugo ali je upravo ta ljepota dojenja i veza i ljubav koju u tim trenutcima osjećamo sa svojim djetetom ono što čini dojenje neizrecivo lakim.
-
U zadnje vrijeme po sat vremena znam uspavljivati Leu, naravno na cici i ponekad sam stvarno luda od toga. Danas sam je pola sata dojila, jednu pa drugu, jednu pa drugu cicu, jer ona viče - mama, duga, duga - onda sam se 20-ak minuta pravila da spavam, a ona po meni, malo ovdje malo ondje, pa kad već mislim da spava ona ispočetka i u jednom trenutku stane, gleda me i počne mi davati pusice. Izljubila me je po cijelom licu, legla kraj mene, još jednom tražila cicu i zaspala. Ma odmah zaboravim na sve i totalno se rastopim :heart: :heart: :love: . Obožavam je. Eto, mislim da je to dojenje i ta strpljivost kod svih nas, ono što neki nazivaju djetetovim manipuliranjem , veliki zalog za jedan prekrasan odnos i da svatko tko odluči ne dojiti ne zna što propušta ;) . Koliko god to sad zvučalo patetično i koliko možda nema veze s temom posta.
U svakom slučaju, Zrinka, želim ti da uskoro doživiš još jedno prekrasno iskustvo dojenja.