-
Bok. Mene zanima da li itko zna gdje bi mogla kupiti ili da li netko ima a da mu vise ne trebaju adapteri za Quinny buzz...
imam kolica i sjedalicu za vece djete, ali mi treba sada za drugo djete... imam nosiljku maxy cosi pa sam je mislila staviti na kolica ali ne mogu bez odgovarajucih adaptera.
-
vidi na njuskalu ako netko prodaje
-
mi imamo quinny freestyle mogu vamih posuditi ali ne znam jer bi pasali!
-
Uzmite od sestrične quinny buzz i u dućan po košaru.
-
Ajoj kako se rijetko pise na ovim temam o kolicima :(
No dakle, meni bi trebala kisobran kolica koja mogu od rodenja.
ocekujemo kasnozimsku-ranoproljetnu bebu pa ne planiram koristi niti kosaru, niti stavljati as na kolica.
vidjela sam da quinny zapp mogu od rodenja.
jos mi je uvjet da su lagana i dobrosklopiva jer cu ih 99% vremena behandlat sama.
-
I mene zanimajju iskystva sa quiny zapp xtra.
Trebam roditi u zimi i pisudit će mi frendica kolica za pprvih 6mj s kosarom. Za kasnije želim imati svoja jer se ipak duže koriste,pa da ne "trosimo" tuđa:-)
Zapp xtra mi se čine super jer su i kišobran,a ujedno i kolica koja idu u oba smjera....
-
kupila sam quinni buzz ali polovan i sta mi se danas desilo da se se sama sklopila u voznji zena me ubjeduje da nisam dobro sklopila beba 9 mjeseci 10kg
-
Ja obožavam Quinni Zapp kolica. Imala sam ih sa starijim i sad sa malom. Ova poboljšana extra su super, mogu u 0ti polozaj, okretati se u smjeru vožnje i obratno.. super lagana, udobna, mala kada se sklope... kompatibilna su sa maxi cosi kosarom i jajem.
Ne bi se trebala sklopiti u vožnji osim ako nisi potegnula do kraja onaj središnji dio kod rasklapanja. Mora bas kliknuti. Treba potegnuti i onu prečku koja spaja ručke, tako da klikne. Meni se to nije nikada dogodilo...
Poslano sa mog SM-N920C koristeći Tapatalk